Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baby Tablet

Baby Tablet küçük çocukların eğlenirken yeteneklerini geliştirmeleri için dizayn edilmiş bir çocuk oyunudur! Küçükler bu sanal tablette çok sayıda mini oyun oynarken saatlerce eğlenecekler.
 
Baby Tablet her bir oyunu bulmayı kolay hale getiren açık bir arayüze sahiptir. Çok sayıda boyama sayfası ve örnek verecek olursak çocukların dokunduklarında sesler duyabileceği eğlenceli sanal butonlara sahiptir. Temelde, bu oyun Android cihazınızı küçük çocuklarınız için dizayn edilmiş bir tablete dönüştürür.
 
Eğlenceli oyunların yanı sıra, bu uygulama eğitici mini oyunlara da sahiptir ve bu oyunlar küçüklerin temel matematik işlemlerini gerçekleştirmelerine, sosyal ve artistik yeteneklerini geliştirmelerine ve sahip oldukları yetenekleri güçlendirmelerine yardımcı olacak müthiş bir özelliktir.
 
Herhangi bir küçük erkek ya da kız çocuğu bu sezgisel ve renkli tablette oynayarak eğlenirken harika vakit geçireceklerdir. Çok sayıda farklı oyun vardır ve bu nedenle sıkılmaları imkansızdır.

simülasyon
Detective Masters Empires & Puzzles: RPG Quest
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Baby Tablet 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Baby Tablet
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız