Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chorus

Bir zamanlar Circle'ın en ölümcül savaşçısı, şimdi ise en çok aranan kaçağı olan Nara'yı kontrol ederek onu yaratan karanlık tarikatı yıkma serüvenine çık. Tamamen gelişmiş bir uzay-savaş nişancı oyununda yıkıcı silahları ve akıl almaz yetenekleri aç. Önsezili yıldız savaşçısı Forsaken ile birlikte antik tapınakları keşfet, heyecan verici sıfır yer çekimli çatışmalara katıl ve gerçekliğin ötesinde bir yolculuğa çık.
 
BİR KEFARET SERÜVENİ
Lanetli geçmişiyle yüzleşen as pilot Nara'yı ve önsezili gemisi Forsaken'ı yönet. Birlikte galakside gerçekliğin sınırlarını zorlayan bir kefaret serüvenine çıkarak direniş kuvvetlerini Circle'a ve onların lideri olan Great Prophet'a karşı ne pahasına olursa olsun birleştirmek için savaşacaklar.
 
HİÇLİĞİN ÖTESİNE YOLCULUK
Sırlar ve anlaşmazlıklarla dolu, karanlık ve yeni bir evrene adım at. Genişleyen uzay istasyonlarını ve bilinenin dışındaki tuhaf varoluş düzenleri gibi destansı konumları keşfet. Destansı kozmik olaylardan dar kristal koridorlara kadar birçok yerde heyecan verici, sıfır yer çekimli it dalaşlarına gir. Chorus, uzay keşfinin ölçeğini ve görünümünü, şiddetli ve hızlı aksiyonla dengeliyor.
 
BİR PİLOT, BİR GEMİ, BİR CANLI SİLAH
Güçlü özel silahları ve savaş geliştirmelerini elde et. Geminin eşsiz sürüklenme mekaniğinde ve ekstra duyusal algı, ışınlanma ve telekinezi gibi akıl almaz derecede ölümcül yeteneklerde ustalaşarak büyük düşman topluluklarının ve dev savaş gemilerinin üstesinden gel. Güçlerini zincirleme kullanarak canlı bir silaha dönüş.
 
ÖZELLİKLER

• Zorlayıcı bir tek oyunculu deneyimi
• Kişisel bir kefaret serüveninde, iki ana kahraman Nara ve onun önsezili yapay zeka yardımcısı olan yıldız savaşçısı Forsaken ile oyna
• Klasik uzay nişancı oyunlarının ruhunu geliştiren, hızlı ve şiddetli bir aksiyonu deneyimle
• Circle'a ve kötülük saçan lideri Great Prophet'a karşı direniş kuvvetlerini birleştirmek için savaş
• Düşman yıldız savaşçısı topluluklarıyla, devasa savaş gemileriyle ve bilinmeyen Hiçlik varlıklarıyla yüzleş
• Sıfır yer çekimli it dalaşlarında yıkıcı silahları ve yetenekleri elde et, geliştir ve kullan
• Sırlar ve anlaşmazlıklarla dolu, karanlık ve yeni bir bilim kurgu evrenini keşfet
• Kozmik olaylardan genişleyen uzay istasyonlarına kadar birçok yeni nesil görselin güzelliğini 4K çözünürlükle deneyimle

Chorus Deep Silver Fishlabs shooter PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
HABERLER
Dark Light Call of the Sea
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Chorus 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Chorus ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız