Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İşte Ana Hatlarıyla Watch Dogs

 
    Bugün Watch Dogs ile ilgili gösterilen yeni oynanış videoları ve çeşitli yerlerden söylenen bilgiler ışığında oyun ile ilgili bilinmesi gereken yeni, eski tüm detayları bir maddede topluyoruz. İşte başlıyor;

4 senedir geliştiriliyor
 
- Yapım ekibi, NPC'lerin davranışı ve kişilikleri üzerine özellikle duruyor.
 
- Ana görevde değişken diğer gerçekleşen olaylara kendiniz karışmış bulacaksınız.
 
- NPC'lerin yanlarından geçerken birkaç dakikalığına biyografileri görülebilecek.
 
- Telefonları hackleyebilecek, text mesajlarına bakabilecek, konuşmaları gözden geçebilecek, daha derinlemesine araştırmalar için konuşulan bahsedilen mekanlar öğrenilebilecek.
 
- NPC'lerin kendileri başka bir sistemin ürünleri.
 
- Her geçmiş, her detay, hepsi bir veritabanından geliyor. Bazı nüfuslar kişiliklerine göre dinamik olarak çeşitli senaryolarda baş gösterecekler. Fakat, örneğin gerçekleşen bir kapkacı 2 defa aynı şekilde görmeyeceksiniz.
 
- Oyun, yan içeriklerle bombalanmayacak.
 
- Bir diğer sistem, yan içeriklere dahil olmanızla orantılı biçimde karşınıza bunların çıkma olasılığını dengeleyecek.
 
- Oyunun ana hikayesi henüz net olarak bilinmiyor, fakat yan görevlerde Aiden Pearce'ın Chicago popülasyonuyla etkileşime girmesiyle paralel işleyeceğine dair ipuçları var.
 
- 2 çeşit hackleme yeteneği var: ufak çaplı aksiyon ve büyük çaplı aksiyon.
 
- Ufak çaplı: geçen insanları taramak, yakınlardaki bir aracın güvenlik sistemini deaktive etmek, vb.
 
- Büyük çaplı: tüm şehri kapsayan Central Operating System'e (CTOS) giriş yapmak.
 
- CTOS'a bölge bölge giriş sağlayıp yerel veri tabanlarını karıştırabileceksiniz.
 
- CTOS'a giriş sağlayarak, Pearce şehrin görüntüleme sistemini kullanabilir ve yan görevleri ve potensiyel suçluları tespit edebilir.
 
- Yan içerikler her zaman suçlarla alakalı değil.
 
- Yerel bir Wi-Fi hub'ına giriş sağlayabilir ve birilerinin evlerine göz atabilirsiniz.
 
- Watch Dogs'ta tek kişilik oyununuzu oynarken diğer gerçek oyuncularla etkileşime girme olanağı tanınacak.
 
- Örneğin tek başınıza oynuyor, daha doğrusu açık dünyada takılıyorsunuz, başlatabileceğiniz onlarca aktivite var. Bazen ve ne zaman olduğunu da bilemeyeceğiniz durumlarda bitirmeye çalıştığınız bir görev başka bir oyuncununkiyle bağlantılı olacak. Böyle bir durumda sizin ve diğer oyuncuyla etkileşime girebileceksiniz.
 
- Bazen bir başka oyuncunun sizin görevini izleyip izlemediğiniz konusunda uyarılacaksınız., bazen de uyarılmayacaksınız.
 
- Multiplayer modu planlanıyor.
 
- Oyunda her şeyi yaparak bitirmenin ortalama 80 saat sürmesi bekleniyor.
 
- Uygulamaların yüklü olduğu bir akıllı telefona giriş yaparak, anlaşmaları aktife edebilir, diğer oyuncuları bulmak için yerlere işaret bırakabilir veya yakınlardaki bir radyodan parça arayabilirsiniz..
 
- İTunes'ta yeni uygulamalar ve oyun içi parayla satın alınabilen oyunlar satılacak.
 
- Mikro alışverişler olmayacak
 
- AR tabanlı bir shooter mini oyunu, yakınlardaki NPC'lerin Metroid benzeri mor renkteki uzaylılar tarafından saldırıya uğramasını konu alacak. Küresel sıralamalarda puanınız görülebilecek.
 
- Bazı fikirler uygulamaya geçirilmeyecek, ekip bu listeyi geleceğe saklıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 özellikler
Sony Konsollarında Nisan Ayının En Çok Satanları Insomniac: Wii U Daha Çok Bu Nesle Ait
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

17.5.2013 07:24:03

0
80 saat yeterli bir süre... zaten bu ortalama. İsteyen başında sabahlar :))

ksfno1

16.5.2013 15:46:06

0
Bu oyunda multiplayer olmamalı. Multiplayer modları birçok oyunda (yüzde 90) hikaye modunun gerisinde/gölgesinde kalıyor ve vasat bir zaman öldürme aktivitesinden öteye gidemiyor.

BSC Misafiri

15.5.2013 06:24:51

+1
Person of interest havası var sanki izleyen bilir :)

any77

13.5.2013 22:48:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunda uçak filan sürülemeyeceğini nereden biliyorsunuz daha açıklamalar yapılmadı belki gta V deki gibi özel mülk kavramı filan da olur:D ama yoktur sanırım bu oyun daha ayrı bir oyun ve bence yılın oyunlarından olacak mükemmel bir oyun gta V var diye bu oyunu çöpe atacaksınız?
İşte bundan bahsediyorum, gta5 var diye bu seneki bütün bombaları çöpe atıyorlar, bir yandan da battlefiled 4 gümbür gümbür geliyor. Öff witcher3 ayrı hayvani boyutta bir oyun zaten, daha neler neler, ama fanboyun gözü gta5'ten başkasını görmüyor .

Hoid

13.5.2013 21:19:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

BENDE ÖPÜYORUM, GÜLE GÜLE

any77

13.5.2013 19:54:20

-1
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Öptüm güle güle diyor
BENDE ÖPÜYORUM, GÜLE GÜLE

Hoid

13.5.2013 19:45:08

0
Öptüm güle güle diyor

any77

13.5.2013 19:43:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

RESİM BENDE GÖZÜKMÜYOR, ne dediğinde umrumda değil, düzgünce mesaj yazarsan anlarım .

Hümiyettin

13.5.2013 19:41:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Yahu harbi yemin ediyorum kitap okuyor musun? Anlamanda ciddi anlamada sorun olduğunu düşünüyorum. Karşılaştırmayalım diyen kim? Karşılaştıralım ama tamı tamına karşılaştırmayalım diyorum. Yani gta'da bu var, wd'da bu yok gibi değil. Hangisi daha zevkli olarak karşılaştıralım diyorum. Oyunlar çıkınca karşılaştıralım diyorum, şimdi karşılaştırmayalım diyorum .

any77

13.5.2013 19:31:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux

Far Cry 3'ün diğer oyunlarla kıyaslandığında tekdüze olduğunu söyleyen adam zaten kafadan sorun vardır. Ben öyle birşey söylemedim yanlış anlamışsın. Ben serinin kendi içindeki durumuyla alakalı yorum yaptım. Bana göre barındırdığı potansiyel bakımından 2. oyundan sonra 3. oyun bana daha kolay ve yapmacık geldi. Ve bundada saçmalık olduğunu düşünmüyorum. Birçok yönden 3. oyun evet geliştirilmiş ama o 2. oyundaki ciddiyet kaybolmuş. Onun yerine dk başı konuşan kendi derdine düşmüş bir adamı yönetiyoruz. Senin dediğin gibi ister sniperla ister çatışarak bazukayla falan bunlar benim için fa cry serisi içinde EKSTRA birşey değil. Bunlar zaten olması gereken şeyler. Yani bu yönden bakacak olursak seri zaten iyi durumda ve eleştrilemez fakat sahip olduğu potansiyele göre daha fazla iş görebilir. Belki 4. oyunda yapacakalr herşeyi birden gerçekleştirmek istemiyor olabilirler ama bence çok daha büyük potansiyele sahipler ve ben bu potansiyelin sadece küçük bir kısmını 3. oyunda gördüm. Yapay zekanın sorunlu olduğunu düşünüyorum ben. Gündüz vakti adamın max 3 metre önünde bir kayanın arkasında saklanıyorum. Karşıki sipere koşup kayarak saklanıyorum adam hiçbirşey görmüyor. Sadece beyaz ok biraz doluyor sonra eski haline geliyor. Böyle olmamalı. bu seriyi kolaylaştırıp arcade havaya bürüyor. Sen oyuncuya bu kadar büyük imkanlar ver özgürlük ver araç kullanımı her çeşit silah ve çok az fps de olan geniş mekanlarda rahatça strateji kurabilme imkanı ver sonra böyle bir yapay zekayı önümüze koy. YETERLİ DEĞİL. 2. oyundan geride bile. Tekrar tekrarlayımki çünkü çok yanlış anlamışsın : ben far cry 3 ü diğer fpslerle karşılaştırmıyorum yani codla falan karşılaştımıyorum henüz o hakareti yiyecek bi seri değil far cry. ben seriyi kendi içinde karşılaştırdım ( veya kendi tarzındaki oyunlarla diyede düşünebilirsin)
Ben yanlış anlamışım hocam, kusura bakmayın. Söylediğiniz her şeye katılıyorum...

any77

13.5.2013 19:27:34

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin Kendi ağzınla GTA' ya rakip diyorsun sonra karşılaştırılmasın diyorsun
Yahu harbi yemin ediyorum kitap okuyor musun? Anlamanda ciddi anlamada sorun olduğunu düşünüyorum. Karşılaştırmayalım diyen kim? Karşılaştıralım ama tamı tamına karşılaştırmayalım diyorum. Yani gta'da bu var, wd'da bu yok gibi değil. Hangisi daha zevkli olarak karşılaştıralım diyorum. Oyunlar çıkınca karşılaştıralım diyorum, şimdi karşılaştırmayalım diyorum .

BSC Misafiri

13.5.2013 18:34:37

+1
Bu oyunda uçak filan sürülemeyeceğini nereden biliyorsunuz daha açıklamalar yapılmadı belki gta V deki gibi özel mülk kavramı filan da olur:D ama yoktur sanırım bu oyun daha ayrı bir oyun ve bence yılın oyunlarından olacak mükemmel bir oyun gta V var diye bu oyunu çöpe atacaksınız?

porsux

13.5.2013 16:15:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Hocam aslında far cry3'te çok iyi bir yapay zeka var ama adam sayısının azlığı sebebi ile kolay geliyor insana oyun. Mesela sana bir gözev veriyor:"Şu kampı yok et!" İster uzaktan sniper ile, ister ağır taramalı al dal aralarına, ister uzaktan bazuka ile, istersen de üstünde taramalı olan bir araçla kampın ortasına dalabiliyorsun. Yani far cry3'e tek düze demek gerçekten çok saçma. O kadar çok farklı görev var ki? Her görev birbirinden farklı. Zaten far cry3^ün yapısı gereği "önüne gelen adamı vur" istesen de yapamıyorsun. Oyundaki yapay zekaya örnek istiyorsan bir keresinde kamp ele geçirmekle meşguldüm. Arkadan bir tanesi dolanmış ve orada beni direk öldürdü . Kısaca far cry3 aşırı derecede çok yönlü bir oyun. Tek düze olması imkansız. Far cry3 tekdüze ise diğer oyunlara ne demeli? Eminim bir çok kişi bana katılacaktır. Neyse konu çok saptı. Kapatalım konuyu[:'(] .
Far Cry 3'ün diğer oyunlarla kıyaslandığında tekdüze olduğunu söyleyen adam zaten kafadan sorun vardır. Ben öyle birşey söylemedim yanlış anlamışsın. Ben serinin kendi içindeki durumuyla alakalı yorum yaptım. Bana göre barındırdığı potansiyel bakımından 2. oyundan sonra 3. oyun bana daha kolay ve yapmacık geldi. Ve bundada saçmalık olduğunu düşünmüyorum. Birçok yönden 3. oyun evet geliştirilmiş ama o 2. oyundaki ciddiyet kaybolmuş. Onun yerine dk başı konuşan kendi derdine düşmüş bir adamı yönetiyoruz. Senin dediğin gibi ister sniperla ister çatışarak bazukayla falan bunlar benim için fa cry serisi içinde EKSTRA birşey değil. Bunlar zaten olması gereken şeyler. Yani bu yönden bakacak olursak seri zaten iyi durumda ve eleştrilemez fakat sahip olduğu potansiyele göre daha fazla iş görebilir. Belki 4. oyunda yapacakalr herşeyi birden gerçekleştirmek istemiyor olabilirler ama bence çok daha büyük potansiyele sahipler ve ben bu potansiyelin sadece küçük bir kısmını 3. oyunda gördüm. Yapay zekanın sorunlu olduğunu düşünüyorum ben. Gündüz vakti adamın max 3 metre önünde bir kayanın arkasında saklanıyorum. Karşıki sipere koşup kayarak saklanıyorum adam hiçbirşey görmüyor. Sadece beyaz ok biraz doluyor sonra eski haline geliyor. Böyle olmamalı. bu seriyi kolaylaştırıp arcade havaya bürüyor. Sen oyuncuya bu kadar büyük imkanlar ver özgürlük ver araç kullanımı her çeşit silah ve çok az fps de olan geniş mekanlarda rahatça strateji kurabilme imkanı ver sonra böyle bir yapay zekayı önümüze koy. YETERLİ DEĞİL. 2. oyundan geride bile. Tekrar tekrarlayımki çünkü çok yanlış anlamışsın : ben far cry 3 ü diğer fpslerle karşılaştırmıyorum yani codla falan karşılaştımıyorum henüz o hakareti yiyecek bi seri değil far cry. ben seriyi kendi içinde karşılaştırdım ( veya kendi tarzındaki oyunlarla diyede düşünebilirsin)

Hümiyettin

12.5.2013 22:24:37

-1
Kendi ağzınla GTA' ya rakip diyorsun sonra karşılaştırılmasın diyorsun

any77

12.5.2013 22:01:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

ne savunup duruyorsun arkadasim ya sonucda ikisinide oynayip duaracksin bende oynucam oynucamm. gta´da ucak sürücegiz en azindan :D Wd´de yok mesela. OKADAR KÜCÜK AYRINTILAR VARKI, IKISI ACIK DÜNYA OYUNU DIYE AYNI KAFESE KOYMAMAK LAZIM. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Yahu kardeşim savunup durmuyorum. Oyun bir çıksın, o zaman konuşalım diyorum. Daha nedir ne değildir bilmeden yorum yazmayalım diyorum! Hepsi bu kadar. Evet wd'da uçak yok, bu eksi bir özellik. Ama diyorum ya, ikisi open world diye aynı kefede değiller. WD'da uçak olması aşırı saçma bir şey olurdu zaten . WD ile GTA uzaktan yakından hiç alakası yok. Tek benzerlik open world olması...

digimon52

12.5.2013 21:39:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: \RivenDeLL//
ne savunup duruyorsun arkadasim ya sonucda ikisinide oynayip duaracksin bende oynucam oynucamm. gta´da ucak sürücegiz en azindan :D Wd´de yok mesela. OKADAR KÜCÜK AYRINTILAR VARKI, IKISI ACIK DÜNYA OYUNU DIYE AYNI KAFESE KOYMAMAK LAZIM. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

any77

12.5.2013 21:08:26

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bak kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben gelip oyun çıkmadan kötü yorumlara maruz kalıyor diyorum, gelmiş "Yapamıyorlarsa farklı kulvarlara yönelsinler." diyorsun. Ben ne demişim, ona göre mesajımı anlayıp da cevap yazsan. Yapıp yapamadığını oyun çıkışını yapınca göreceğiz!

Hümiyettin

12.5.2013 21:01:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

TROL ALERT!!!
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

any77

12.5.2013 20:57:44

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Yapamıyorlarsa farklı kulvarlara yönelsinler.
TROL ALERT!!!
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Hümiyettin

12.5.2013 20:55:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL// SİZDEN TEK DİLEĞİM SIRF GTA'YA RAKİP DİYE ,DAHA OYUNU ÇIKMADAN YERİN DİBİNE SOKMAMANIZ!!! GTA'YA RAKİP OLMASAYDI, FANBOY'UN TOP ATEŞİNE TUTULMASAYDI OYUN, ÇOK SEVİLECEK YENİ BİR SERİNİN BAŞLANGICI OLACAKTI. AMA DAHA ÇIKMADAN OYUNA TEKDÜZE DEYİP SANKİ OYNAMIŞ GİBİ KONUŞAN TİPLER VAR ORTALIKTA!!! ADAM GİBİ OYUN ÇIKSIN, SONRA NE DERSENİZ DEYİN!!!
Yapamıyorlarsa farklı kulvarlara yönelsinler.

any77

12.5.2013 20:29:15

0
SİZDEN TEK DİLEĞİM SIRF GTA'YA RAKİP DİYE ,DAHA OYUNU ÇIKMADAN YERİN DİBİNE SOKMAMANIZ!!! GTA'YA RAKİP OLMASAYDI, FANBOY'UN TOP ATEŞİNE TUTULMASAYDI OYUN, ÇOK SEVİLECEK YENİ BİR SERİNİN BAŞLANGICI OLACAKTI. AMA DAHA ÇIKMADAN OYUNA TEKDÜZE DEYİP SANKİ OYNAMIŞ GİBİ KONUŞAN TİPLER VAR ORTALIKTA!!! ADAM GİBİ OYUN ÇIKSIN, SONRA NE DERSENİZ DEYİN!!!

any77

11.5.2013 23:24:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux

Kolay olması tek başına tekdüze olduğunu göstermeyebilir ama gerçekten bir etkendir. Mesela call of duty nin çok zor olduğunu düşün. Düşman yapay zekası çok iyi mesela. Bu seni önüne geleni pat pat indir mantığından uzaklaştırıp strateji kurmaya yönlendirecektir ve buda tekdüzeliği bir oranda etkiler bence
Hocam aslında far cry3'te çok iyi bir yapay zeka var ama adam sayısının azlığı sebebi ile kolay geliyor insana oyun. Mesela sana bir gözev veriyor:"Şu kampı yok et!" İster uzaktan sniper ile, ister ağır taramalı al dal aralarına, ister uzaktan bazuka ile, istersen de üstünde taramalı olan bir araçla kampın ortasına dalabiliyorsun. Yani far cry3'e tek düze demek gerçekten çok saçma. O kadar çok farklı görev var ki? Her görev birbirinden farklı. Zaten far cry3^ün yapısı gereği "önüne gelen adamı vur" istesen de yapamıyorsun. Oyundaki yapay zekaya örnek istiyorsan bir keresinde kamp ele geçirmekle meşguldüm. Arkadan bir tanesi dolanmış ve orada beni direk öldürdü . Kısaca far cry3 aşırı derecede çok yönlü bir oyun. Tek düze olması imkansız. Far cry3 tekdüze ise diğer oyunlara ne demeli? Eminim bir çok kişi bana katılacaktır. Neyse konu çok saptı. Kapatalım konuyu .

Melikşah

11.5.2013 21:03:01

0
Oyun Türkçe olacak mı?

John Constantine

11.5.2013 19:07:10

0
Biri diyo bu oyun tutmaz öteki diyo gta ezer bi başkası diyo gta neymiş watch dogs ezecek arkadaş siz ömrünüzde ilk defa mı bi oyunun çıkışını bekliyorsunuz bi durun ne oluyor oyunun çıkmasına daha 6 ay var, çıksın oynayın, incelemeler yayınlansın görürüz doğrumu yanlış mı bütün bu çabalarınız ben demiştim demek için mi? Oyun konusunda en nefret ettiğim kişilik; fanboylar!!!

tuilde

11.5.2013 18:42:49

+4
4 sene oyunu gelistirmisler ama bi araba surme dinamigini degistirememisler

Rogue Agent

11.5.2013 16:58:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: DirtyShady

Oyun yarıştırmıyorum diyosun ama hala GTA'dan iyi diye kendini yırtıyosun ve hiçte oyunun iyi yönlerini sayamıyosun biz sana o kadar saydık sims dedin. Oyun açık dünya oyunu olucak tabiki o kadar şey oturup sigarada yakarsın golfte oynarsın ailenlede zaman geçirirsin açık dünya oyunu bu Watch Dogsta ne gördük ki hackleme, kapışma, kovalamaca, polislerden kaçarken saçma sapan tuzaklar. İnsanların telefonlarını hackleyip bişeyler öğrenmek bütün videolarını izledim her zaman aynı şey. bide gelmiş GTA hep aynı diyosun. Önce bi savunduğun oyuna bak.
2. paragraf please.ayrıca konu farkı var o yüzden gta değil watch dogs

DirtyShady

11.5.2013 16:54:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

şunu gördüm devamını okumaya tenezzül bile etmedim kusura bakma.sen nesil işini çok yanlış anlamışsın,gta yıllardır aynı gta nesillik birşey yok ortada ne nesilinden bahsediyorsun,yeni nesil grafik desen o zaten yok çamur gibi 720p işte görüyoruz,reality dersen zaten sıfır hala çizgi film gibi renk tonları ve çevre,bunun yanında wd'un singleplayer içinde multiplayer gibi bir devrimi ve diğer interaktif yan içeriklerle desteklenmesini eklersek gta bu kadar şeyin yanında kaç nesil geride kalıyor bilemedim benim amacım burada oyun yarıştırmak değil ama sizin bunca saçma çamurunuza karşılık inadına watch dogs ne diyeyim gta'nın ilk defa bu kadar ezik duruma düştüğünü gördüm hiç kusura bakma biz de oynadık gta.demekki siz hala sıkılmamışsınız aynı şeylerden,sıkılmamanında aksine inadına iyi olanı görmek istememek akıllara durgunluk veriyor.ilginç gerçekten bunca şeyin üstüne hala gta demek valla pes.gta mı kaldı diye sorarlar adama.cevap vermeye bile değmez aslında herşey meydanda zaten ama niye yazıyorsam ben de anlamadım
Oyun yarıştırmıyorum diyosun ama hala GTA'dan iyi diye kendini yırtıyosun ve hiçte oyunun iyi yönlerini sayamıyosun biz sana o kadar saydık sims dedin. Oyun açık dünya oyunu olucak tabiki o kadar şey oturup sigarada yakarsın golfte oynarsın ailenlede zaman geçirirsin açık dünya oyunu bu Watch Dogsta ne gördük ki hackleme, kapışma, kovalamaca, polislerden kaçarken saçma sapan tuzaklar. İnsanların telefonlarını hackleyip bişeyler öğrenmek bütün videolarını izledim her zaman aynı şey. bide gelmiş GTA hep aynı diyosun. Önce bi savunduğun oyuna bak.

DirtyShady

11.5.2013 16:30:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Assessins creed 3 kötü mü oldu yani? 30 saatlik senaryo vardı oyunda. Yani bu senaryo da öyle gta senaryosuna benzemez. Ortamlar sürekli değiştiği için daha zordur senaryoyu oturtabilmek. Ac3'ü beğenmemiş gibi bir yorum yazmışsın?
Senaryoyu bitirdim kalan yan görevleride yaptım hiç bişey kalmadı 1 ay oynayabildim. Multiplayerı zaten sıkıcı

BSC Misafiri

11.5.2013 15:54:42

0
Hala gta diyenler var hayret

BSC Misafiri

11.5.2013 15:15:21

0
Ulan ağız tadıyla yorum okutmuyorsunuz.Roman yazıyorlar mübarek!Bir de kendi yorumu kısaymış gibi önceki yorumu alıntı yapıyor tövbe tövbe...

BSC Misafiri

11.5.2013 15:15:04

0
Haber komple Google Translate herhalde.

Rogue Agent

11.5.2013 14:52:10

-1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Hocam vallahi tam dediklerimi söylemişsiniz. Cod - battlefield örneği . Tam üstüne basmışsınız. Zaten hocam insan hep aynı şeyler istiyor nedense. CoD çok satar her sene aynı şeyler. Gram gelişme yok. Gta ney? Her oyununda tek değişen şeyler grafik (grafiklerde o kadar ahım şahım bir şey olmuyor), senaryo, bir de harita. Harita da tam değişiyor denemez. San andreas'ta olan tüm özellikleri geri getirmişler, yok dövme yapma, kırsal alanlar filan. Güzel şeyler ama yenilikçi değiller. San andreas'ın iyi grafiklisi olmuş. Tam benim dediklerimi söylüyorsunuz. Yılların gta'sı diyorlar. Yılların gta'sı yıllarda kaldı! Efsaneydi bilmem neydi diye mesaj atanlar oluyor. Doğru ubisoft rockstar'dan 12 sene daha deneyimli bir firma. Forumdaki bazı arkadaşlarımızın yaşı kadar yani . Yani ubisoft bir yenilik getirelim dedi ve yaptı. Zaten oyundaki bir kaçşeyin daha sonradan watch dogs2'ye ekleneceği de yazmışlar konuya zaten. Araç fizikleri zaten ubisoft bunu mu yapamayacaktı. Mutlaka bu fizikleri yapmasının bir sebebi vardır. Watch dogs2 geldiğinde her şeyiyle oturmuş bir oyun olacak...
anlamıyorlar malesef dostum yada anlamakmı istemiyorlar bilmiyorum.bu kadar şey yazmamıza rağmen anlayan anlardı heralde şimdiye kadar.cidden yazmaya bile değmez hiç yorma sende kendini ben usandım birşeyler izah etmekten.avatarlardan imzalardan belli işte rockstarda çalışıyor bunlar söz geçiremezsin

Rogue Agent

11.5.2013 14:37:50

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin Oynanış, içerik anlamında GTA V 2 nesil ilerde WD' tan.
şunu gördüm devamını okumaya tenezzül bile etmedim kusura bakma.sen nesil işini çok yanlış anlamışsın,gta yıllardır aynı gta nesillik birşey yok ortada ne nesilinden bahsediyorsun,yeni nesil grafik desen o zaten yok çamur gibi 720p işte görüyoruz,reality dersen zaten sıfır hala çizgi film gibi renk tonları ve çevre,bunun yanında wd'un singleplayer içinde multiplayer gibi bir devrimi ve diğer interaktif yan içeriklerle desteklenmesini eklersek gta bu kadar şeyin yanında kaç nesil geride kalıyor bilemedim benim amacım burada oyun yarıştırmak değil ama sizin bunca saçma çamurunuza karşılık inadına watch dogs ne diyeyim gta'nın ilk defa bu kadar ezik duruma düştüğünü gördüm hiç kusura bakma biz de oynadık gta.demekki siz hala sıkılmamışsınız aynı şeylerden,sıkılmamanında aksine inadına iyi olanı görmek istememek akıllara durgunluk veriyor.ilginç gerçekten bunca şeyin üstüne hala gta demek valla pes.gta mı kaldı diye sorarlar adama.cevap vermeye bile değmez aslında herşey meydanda zaten ama niye yazıyorsam ben de anlamadım

David Attenborough

11.5.2013 14:18:51

+1
Şu Gta'yı övmekten bıkmadınız mı?

porsux

11.5.2013 13:22:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Hocam far cry3 cidden çok kolaydı. Ama kolay olması tek düze olduğunu göstermez. Neyse. Ubisoft dediğiniz gibi bir huyu var ama yapımcılar bir kaç fikri wd2'ye sakladıkları yazıyor açıklandı zaten. 2'inci oyuna bir kaç bir şey saklıyorlar. Araç fizikleri bunun ilki . Yani ubisoft bu huyunu wd'da uygulamayacak bence. Yoksa koskoca UBİSOFT BİR ARAÇ FİZİĞİNİ Mİ YAPAMAYACAK .
Kolay olması tek başına tekdüze olduğunu göstermeyebilir ama gerçekten bir etkendir. Mesela call of duty nin çok zor olduğunu düşün. Düşman yapay zekası çok iyi mesela. Bu seni önüne geleni pat pat indir mantığından uzaklaştırıp strateji kurmaya yönlendirecektir ve buda tekdüzeliği bir oranda etkiler bence

Sir Maximus is BACK

11.5.2013 13:13:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

Aynen Ayrıca, daha oyun gelmeden bu kadar büyük konuşup oyunu öldürmek yersiz. Rockstar bu konuda öncü, herkes biliyor. Fakat WD, GTA kadar iyi olabilir de, oyunu oynamadan nasıl karar verilebiliyor buna? WD'yi körü körüne savunmak anticilik, GTA'yı körü körüne savunmak ise fanboyluktur şu an benim gözümde. Buyrun videonun altındaki yorumlardan biri: "One of the journalists that saw this demo live said that Ubisoft Reflections, the studio that worked on the Driver series, helped Ubisoft Montreal with the driving parts of the game. That journalist said he was impressed with how good the driving looked. I think the stiffness/joltiness you're seeing is due to the demoers unfamiliarity with a controller." Demoyu canlı olarak gören gazetecilerden biri demiş ki, "Driver" serisini geliştiren Ubisoft Reflections, WD'nin sürüş kısımlarında Ubisoft Montreal'e yardım etmiş. Gazeteci, sürüşün ne kadar iyi gözüktüğünden çok etkilendiğini söylemiş. Youtube yorumcusu arkadaş diyor ki, gözüken sertlik/sarstıntı (araç sürüşündeki)'nin sebebi, democuların kontrolörlere yabancı olmasından, bizim kadar iyi araba kullanamamasından kaynaklı. Oyun bir çıksın, sonra ister rezil edin, ister vezir. Ama şimdiden bu kadar ağır yorumlar yapmayın bence.
yok abi,araba dönüşlerde falan kaymıyor hiç.gta 4'te d-ne güzeldi,driver sf'de de bunun kadar kötü değil valla ya dediğin gibi adam beceriksiz ya da sürüş dinamikleri cidden tırt.

Carbon Fiber

11.5.2013 13:09:31

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus beni o kadar çok heyecanlandırmıyor. bir gta değil,gta ile karşılaştırmak yersiz diyenler olmuş ama,neyle karşılaştıracaz peki?CoD'la mı?
Aynen Ayrıca, daha oyun gelmeden bu kadar büyük konuşup oyunu öldürmek yersiz. Rockstar bu konuda öncü, herkes biliyor. Fakat WD, GTA kadar iyi olabilir de, oyunu oynamadan nasıl karar verilebiliyor buna? WD'yi körü körüne savunmak anticilik, GTA'yı körü körüne savunmak ise fanboyluktur şu an benim gözümde. Buyrun videonun altındaki yorumlardan biri: "One of the journalists that saw this demo live said that Ubisoft Reflections, the studio that worked on the Driver series, helped Ubisoft Montreal with the driving parts of the game. That journalist said he was impressed with how good the driving looked. I think the stiffness/joltiness you're seeing is due to the demoers unfamiliarity with a controller." Demoyu canlı olarak gören gazetecilerden biri demiş ki, "Driver" serisini geliştiren Ubisoft Reflections, WD'nin sürüş kısımlarında Ubisoft Montreal'e yardım etmiş. Gazeteci, sürüşün ne kadar iyi gözüktüğünden çok etkilendiğini söylemiş. Youtube yorumcusu arkadaş diyor ki, gözüken sertlik/sarstıntı (araç sürüşündeki)'nin sebebi, democuların kontrolörlere yabancı olmasından, bizim kadar iyi araba kullanamamasından kaynaklı. Oyun bir çıksın, sonra ister rezil edin, ister vezir. Ama şimdiden bu kadar ağır yorumlar yapmayın bence.

Sir Maximus is BACK

11.5.2013 12:51:39

-5
beni o kadar çok heyecanlandırmıyor. bir gta değil,gta ile karşılaştırmak yersiz diyenler olmuş ama,neyle karşılaştıracaz peki?CoD'la mı?

Sherlock69

11.5.2013 12:38:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Gta5 gibi geniş bir oyun ve özgür bir oyun olmayacak zaten. Bu konuda herkes hem fikir . Ama gta'dan daha farklı ve göreceli olarak daha güzel bir konsept var oyunda. Grafik ve fizikler akıyor. Oyunda bir araç fiziği kötü zaten şu ana kadar. Bu kadar büyütmemek gerekir. Diğer mesajlarımda da belirttiğim gibi, ayrıca bu konuda da yazdığı gibi, ubisoft bir kaç şeyi wd2'ye saklıyor. Araç fizikleri başta olmak üzere. Yoksa ubisoft bir araç fiziğini mi yapamayacak
Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz ne diyelim ben merakla bekliyorum ama çok geç çıkıyor ikiside yazın çıksaydı gta 5 veya watch dogs ikisinden biri doya doya oynardık :)

any77

11.5.2013 12:36:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69 @Rivendell Ubisoft işini bilir :D Güzel oyun olur elbette ona eminim hack leme konsepti çok iyi düşünülmüş iyi de yedirilmiş göründüğü kadarı ile ama eksikleri tabiki olucak araç fizikleri buna örnek.Ama gta 5 gibi geniş bir oyun olacağını düşünmüyorum.Umarım oyunu modlamaya açarlar o zaman çok uzun ömürlü olur :)
Gta5 gibi geniş bir oyun ve özgür bir oyun olmayacak zaten. Bu konuda herkes hem fikir . Ama gta'dan daha farklı ve göreceli olarak daha güzel bir konsept var oyunda. Grafik ve fizikler akıyor. Oyunda bir araç fiziği kötü zaten şu ana kadar. Bu kadar büyütmemek gerekir. Diğer mesajlarımda da belirttiğim gibi, ayrıca bu konuda da yazdığı gibi, ubisoft bir kaç şeyi wd2'ye saklıyor. Araç fizikleri başta olmak üzere. Yoksa ubisoft bir araç fiziğini mi yapamayacak

Gamer-sense

11.5.2013 12:34:33

0
Daha önce söylemiştim GTA ile WD'u karşılaştırmanın yersiz olduğunu.Çünkü ikisininde oyuncuyu tatmin etme şekli farklı.WD'un hayal kırıklığı olarak değerlendirilmesinin sebebi GTA tarzı bir oynanabilirlik beklenmesinden dolayı kaynaklanıyor.Açıkçası benim korkum WD'un kendini tekrar etmesi olasılığı ve hikayesinin tek düze olması.Eğer böyle bir şey olmaz ise ve bu haberde açıklanan oynanabilirlik öğeleri tam anlamıyla oyunda sunulabilir ise işte o zaman çok iyi bir oyun geliyor demektir.Çünkü bu temayı sunan bir açık dünya oyunu bildiğim kadarı ile yok.Umarım oyundaki NPC'lerin tepkileri dedikleri kadar iyi olur.

any77

11.5.2013 12:32:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux

Ya şöyleki ben far cry 3 ü gerçekten çok uzun süre büyük bir sabırla bekledim. Far cry 2 çıktığında kimse beğenmemişti ben çok beğenmiştim ama birşeylerin eksik olduğunu biliyordum hissedebiliyordum. Bu yüzden far cry 3 ü bekledim bekledim bekledim yaklaşık 4 yıl. Ama şöyle birşey var oyun bana çok çok kolay geldi. Yani neredeyse oyun sırasında yapmamam gereken hareketleri yapmaya kalkıştım sırf ölmüş olmak için. Ancak far cry 2 böyle değildi bazen çatışma arasında öyle kalıyordumki bin pişman oluyordum çatışmaya girdiğime. O uzun yolculuklar ve yalnızlık hisside beni etkilemişti. Yani far cry 3 te böyle serseri karakterli bir adamı yönetiyoruz ben daha çok 2. oyundaki gibi tutulmuş bir adam rolünü fc serisine daha çok yakıştırdım şahsen. Hani böyle sürekli Çakal ı kovalama arzusu ses kayıtlarını dinleyerek ona bir adım daha yaklaştım diyorum. İşte ufll ve apr ile iki yüzlü çalışarak edindiğimiz her bir yeni silahı küçük çocuklar gibi seviniyordum. 3. Oyundan bekleidğim gerçekten düzeltilmesini beklediğim birkaç şey vardı. Şu geçtiğimiz yerlerin tekrar aynı adamlarla dolması saçmalığının kalkması, mekan değişikliği.. aklıma gelmiyor ama bikaç tane daha olabilir. Geriye kalan herşeyi ben bu seriye cuk diye oturtmuştum. Şimdi böylesine ciddi bir rolden hayatını kurtarma çabasında olan bir adamın rolüne bürünmek beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ve fc 3 te dediğim gibi tekdüze dememine n büyük sebebi oyunun aşırı kolay olması. Yani tamam ortam vahşi hayvanlar düşman karakterleri araç kullanabilme imkanı bunlar gerçekten çok hoş. Ama dikkat et silahların kullanımında bile 2. oyuna göre arcade bir hava var. . sadece bu benim hoşuma gitmedi. Yani bazı şeyleri baya geliştirmişler ama 'benim' hoşuma giden şeyleride çıkarmışlar 3. oyunda.. Ubisoft bunu ilk kez yapmıyor benim gözümde. Aynı şeyi ac serisindede yaptılar. İlk oyunda Altair karakteri gayet soğuk karizmatik ve gizemli bir karakterken ikinci oyuna yeni kahramanımız ezio nun bebekliğine giderek başlıyoruz. Ac 1 de görevini icra eden görev adamı bir suikastçıyken ac 2 de aile meselesiyle başlayıp intikam olayı sonunda zaten apayrı bir olaya bağladılar ( oynamayan arkadaşlar için).. dediğim gibi ubi bunu artık huy edinmiş durumda serilerin ilk oyunlarında etkileyici bi şey yapıp sonraki oyunlarını fazla kafa yormadan ve birazda yeni nesil oyuncuları çekmek amacıyla arcadeleştiriyor ve oyunu eğlence odaklı yapıyor. Bu yüzden bu watch dogsun ilk oyunu olduğu için benim göz bebeğim gibi bakıyorum ikinci oyunda batırma korkusu var içimde. fakat yine çok eminimki herkes 2. oyununu daha çok sevecektir. Ben tersim ya işte
Hocam far cry3 cidden çok kolaydı. Ama kolay olması tek düze olduğunu göstermez. Neyse. Ubisoft dediğiniz gibi bir huyu var ama yapımcılar bir kaç fikri wd2'ye sakladıkları yazıyor açıklandı zaten. 2'inci oyuna bir kaç bir şey saklıyorlar. Araç fizikleri bunun ilki . Yani ubisoft bu huyunu wd'da uygulamayacak bence. Yoksa koskoca UBİSOFT BİR ARAÇ FİZİĞİNİ Mİ YAPAMAYACAK .

Hoid

11.5.2013 11:54:35

+1
E3 e kadar beklemenize gerek yok 10 gün sonra Microsfotun şovunda bir şeyler gösteririler . Sonuçta Multiplatform oyunlar birazını SONYde birazını XBOX ta gösterirler her zaman böyle olmuştur . Benim asıl merak ettiğim bazı firmaların gizli projeleri microsoft bombayı patlatabilir beklemedeyiz

Sherlock69

11.5.2013 11:43:56

0
@Rivendell Ubisoft işini bilir :D Güzel oyun olur elbette ona eminim hack leme konsepti çok iyi düşünülmüş iyi de yedirilmiş göründüğü kadarı ile ama eksikleri tabiki olucak araç fizikleri buna örnek.Ama gta 5 gibi geniş bir oyun olacağını düşünmüyorum.Umarım oyunu modlamaya açarlar o zaman çok uzun ömürlü olur :)

porsux

11.5.2013 11:41:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Arkadaşlar GTA ile WD yi neden kıyaslıyorsunuz siz ? Hani daha çıkmadı oyun ama izlediğimiz videolardan patlayacakmış gibi duruyor sürekli iphone u çıkartıp bir yerleri hackliyor arkadaşımız adım başı kamera felan var tamam hadi bunuda kabul görelim ama ben sanmıyorum ki WD açık dünya bir oyun olsun . Yani GTA da alırsın uçağı dolanırsın haritada sıkılırsın arabaya binersin , gece kulübüne gidersin . Canın isterse arabaya kız atarsın Tenis oynarsın paraşüte binip yamaçtan atlarsın , polisten kaçarsın ev satın alrısın vs vs sabaha kadar örnek verebilirim . Fakat WD ye bakınca o kadar videosu çıktı hepsinde ki olay şu gelişmiş grafik var çok şükür , elemanın elinde bir iphone var herşeyi hackliyor tek düze ilerliyor . Başka bir şey göremedim ben bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz . Ubisoft üstüne basa basa Open World dese b,le bunu kanıtlıyacak bir şey gösteremedi hele ki canlı şehir dediler onuda gösteremediler sanki oyun script üzerine kuruluymuş gibi duruyor . Hani çıkarsalar şöyle arabay bidiği sokaktan 2 kere dolandıktan sonra farklı NPC lerin geldiğini farklı tepkiler gösterdikleri gösterseler o zaman işte çığır açar ama yok işte göstermediler bizde bu şekilde konuluyoruz . İstemezmiyiz GTA dan daha iyi bir oyun elbette isteriz ama şuanlık yok gibi... Demek istediğim şu fanboyluk yapmayın izleyin videoları görün open world teamsı varsa alın oynayın yoksa hoşunuza gitmediyse GTA alın ki ben her 2 oyunuda almadan önce incelemerlini izliyeceğim puanlar bi gelsin bakalım ona göre karar verelim . Videolarını izleyip ön spariş verdiğim çoğu oyun çöp çıktı paranız boşa gitmeden önce gaza gelmeden az bekleyin sonra alın oyunları tavsiyem budur.
Bence ubisoft bu endişelerin farkında fakat e3 fuarını bekliyor gibi geliyor bana. Orda yeni şeyler gösterebilir.

porsux

11.5.2013 11:39:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Hocam yukarıda yazdığınız yazı bu konudaki en güzel yorum gerçekten. Ama far cry3'ü oynadınız mı gerçekten. Nasıl tek düze diyebiliyor sunuz? Onlarca birbirinden tamamen farklı görev var oyunda. Helikopter görevi, kamp baskını, işte mağara görevi, mantar toplama, medusa görevi. Yapmayın yani, nasıl tek düze. Hatta en az tekdüze olan oyun far cry3. Yani onu geçtim zaten çok başarılı bir oyun far cry3 ... Zaten bir görevi çok yönlü yapabilme ile çok sevdim oyunu ben. Oyunda strateji çok önemli. Yanlış strateji ile bölümleri geçmek çok zor far cry3'te...
Ya şöyleki ben far cry 3 ü gerçekten çok uzun süre büyük bir sabırla bekledim. Far cry 2 çıktığında kimse beğenmemişti ben çok beğenmiştim ama birşeylerin eksik olduğunu biliyordum hissedebiliyordum. Bu yüzden far cry 3 ü bekledim bekledim bekledim yaklaşık 4 yıl. Ama şöyle birşey var oyun bana çok çok kolay geldi. Yani neredeyse oyun sırasında yapmamam gereken hareketleri yapmaya kalkıştım sırf ölmüş olmak için. Ancak far cry 2 böyle değildi bazen çatışma arasında öyle kalıyordumki bin pişman oluyordum çatışmaya girdiğime. O uzun yolculuklar ve yalnızlık hisside beni etkilemişti. Yani far cry 3 te böyle serseri karakterli bir adamı yönetiyoruz ben daha çok 2. oyundaki gibi tutulmuş bir adam rolünü fc serisine daha çok yakıştırdım şahsen. Hani böyle sürekli Çakal ı kovalama arzusu ses kayıtlarını dinleyerek ona bir adım daha yaklaştım diyorum. İşte ufll ve apr ile iki yüzlü çalışarak edindiğimiz her bir yeni silahı küçük çocuklar gibi seviniyordum. 3. Oyundan bekleidğim gerçekten düzeltilmesini beklediğim birkaç şey vardı. Şu geçtiğimiz yerlerin tekrar aynı adamlarla dolması saçmalığının kalkması, mekan değişikliği.. aklıma gelmiyor ama bikaç tane daha olabilir. Geriye kalan herşeyi ben bu seriye cuk diye oturtmuştum. Şimdi böylesine ciddi bir rolden hayatını kurtarma çabasında olan bir adamın rolüne bürünmek beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ve fc 3 te dediğim gibi tekdüze dememine n büyük sebebi oyunun aşırı kolay olması. Yani tamam ortam vahşi hayvanlar düşman karakterleri araç kullanabilme imkanı bunlar gerçekten çok hoş. Ama dikkat et silahların kullanımında bile 2. oyuna göre arcade bir hava var. . sadece bu benim hoşuma gitmedi. Yani bazı şeyleri baya geliştirmişler ama 'benim' hoşuma giden şeyleride çıkarmışlar 3. oyunda.. Ubisoft bunu ilk kez yapmıyor benim gözümde. Aynı şeyi ac serisindede yaptılar. İlk oyunda Altair karakteri gayet soğuk karizmatik ve gizemli bir karakterken ikinci oyuna yeni kahramanımız ezio nun bebekliğine giderek başlıyoruz. Ac 1 de görevini icra eden görev adamı bir suikastçıyken ac 2 de aile meselesiyle başlayıp intikam olayı sonunda zaten apayrı bir olaya bağladılar ( oynamayan arkadaşlar için).. dediğim gibi ubi bunu artık huy edinmiş durumda serilerin ilk oyunlarında etkileyici bi şey yapıp sonraki oyunlarını fazla kafa yormadan ve birazda yeni nesil oyuncuları çekmek amacıyla arcadeleştiriyor ve oyunu eğlence odaklı yapıyor. Bu yüzden bu watch dogsun ilk oyunu olduğu için benim göz bebeğim gibi bakıyorum ikinci oyunda batırma korkusu var içimde. fakat yine çok eminimki herkes 2. oyununu daha çok sevecektir. Ben tersim ya işte

Hoid

11.5.2013 11:03:00

+1
Arkadaşlar GTA ile WD yi neden kıyaslıyorsunuz siz ? Hani daha çıkmadı oyun ama izlediğimiz videolardan patlayacakmış gibi duruyor sürekli iphone u çıkartıp bir yerleri hackliyor arkadaşımız adım başı kamera felan var tamam hadi bunuda kabul görelim ama ben sanmıyorum ki WD açık dünya bir oyun olsun . Yani GTA da alırsın uçağı dolanırsın haritada sıkılırsın arabaya binersin , gece kulübüne gidersin . Canın isterse arabaya kız atarsın Tenis oynarsın paraşüte binip yamaçtan atlarsın , polisten kaçarsın ev satın alrısın vs vs sabaha kadar örnek verebilirim . Fakat WD ye bakınca o kadar videosu çıktı hepsinde ki olay şu gelişmiş grafik var çok şükür , elemanın elinde bir iphone var herşeyi hackliyor tek düze ilerliyor . Başka bir şey göremedim ben bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz . Ubisoft üstüne basa basa Open World dese b,le bunu kanıtlıyacak bir şey gösteremedi hele ki canlı şehir dediler onuda gösteremediler sanki oyun script üzerine kuruluymuş gibi duruyor . Hani çıkarsalar şöyle arabay bidiği sokaktan 2 kere dolandıktan sonra farklı NPC lerin geldiğini farklı tepkiler gösterdikleri gösterseler o zaman işte çığır açar ama yok işte göstermediler bizde bu şekilde konuluyoruz . İstemezmiyiz GTA dan daha iyi bir oyun elbette isteriz ama şuanlık yok gibi... Demek istediğim şu fanboyluk yapmayın izleyin videoları görün open world teamsı varsa alın oynayın yoksa hoşunuza gitmediyse GTA alın ki ben her 2 oyunuda almadan önce incelemerlini izliyeceğim puanlar bi gelsin bakalım ona göre karar verelim . Videolarını izleyip ön spariş verdiğim çoğu oyun çöp çıktı paranız boşa gitmeden önce gaza gelmeden az bekleyin sonra alın oyunları tavsiyem budur.

any77

11.5.2013 10:53:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: porsux

Vallahi insanım
Hocam yukarıda yazdığınız yazı bu konudaki en güzel yorum gerçekten. Ama far cry3'ü oynadınız mı gerçekten. Nasıl tek düze diyebiliyor sunuz? Onlarca birbirinden tamamen farklı görev var oyunda. Helikopter görevi, kamp baskını, işte mağara görevi, mantar toplama, medusa görevi. Yapmayın yani, nasıl tek düze. Hatta en az tekdüze olan oyun far cry3. Yani onu geçtim zaten çok başarılı bir oyun far cry3 ... Zaten bir görevi çok yönlü yapabilme ile çok sevdim oyunu ben. Oyunda strateji çok önemli. Yanlış strateji ile bölümleri geçmek çok zor far cry3'te...

porsux

11.5.2013 10:37:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Madem arada bir gri ton farkı var rockstar yapamıyor değil mi bir o gri filtreyi? Ayrıca bf3'ün de grafiklerine laf ediliyor, dh'de bir ilk sanırım??? Ubisoft şimdiye kadar hiç bir tekdüze oyun yapmadı dikkatini çekerim... Hatta hepsi de çok yönlü oyunlar. Far cry3 zaten tek düze diyen insan değildir . Assassin's creed'de bana göre hiç de tekdüze değil... Tamam anlaşıldı, wd'da sadece grafik var ve o da gri filtreydi zart'tı zurttu diyorsunuz. Tartışmaya bile değmez artık... DAHA OYUN OYUNU ÇIKMADAN ALT ÜST ETTİLER, SIRF GTA'YA RAKİP GELİYOR DİYE!!!
Vallahi insanım

any77

11.5.2013 10:33:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69 @Rivendell Ac3 Başarısız bir oyun değildi doğrudur ama ac fanları ve hayranları için çok farklı bir oyundu nerde ac2 nerde ac3 ben hiç beğenmedim o yüzden 30 saat sürüyorda tonla yan görev koymuşlar yan görevlerde çok güzel değildi ben oyunu 8-9 saatte bitirdim
Sonuç olarak güzel bir oyundu assassins creed değil mi? AC3 3 yıldır bu oyun 4 yıldır. Yani rockstar gta5 için 4 yıldır uğraşıyorsa ubisoft'ta wd için 4 yıldır uğraşıyor. Sonuçta bu oyunu yapan adamlar da bizler gibi insanlar ve oyun tek düze olsaydı onlarda farkına varır ve 4 yıldır bir çaresine bakarlardı. Ve daha oyunun çıkmasına 6-7 ay var. Mutlaka bir kaç şey yapacaklardır. Ayrıca oyundaki araç fizikleri evet kötü ancak nfs mw'nin ne kadar beğenildiğini unutmayın (2005). O oyunda araç fizikleri çok mu iyiydi. Zamanına göre iyi olabilir ama şu an bile hala beğenilerek oynanıyor. Ubisoft kötü bir firma değil ve bu kadar dikkat çeken bir oyunu boş çıkarırlarsa ubisoft açısından çok büyük imaj kaynı oluşur .

porsux

11.5.2013 10:33:15

0
Oyuna Haze 2 diyen var. O kadarda değil kusura bakmayın. Yorumlarda yerin dibine sokmuşlar oyunu. Fazla haksızlık ediyorsunuz. Bende hackten başka bir numarasının şu ana kadar olmayışından şikayetçiyim fakat oyunu henüz deneyim etmeden 'balon' yakıştırmasını yapacak kadarda fanboyluk yapmam. GTA 5'in hayal kırıklığı olma ihtimali belki %1 bile değildir. Bunu hepimiz biliyoruz fakat bu oyunun karşısında gta 5 gibi bir rakibin olması bu oyunun kötü bir oyun olmasına vesile olmuyor. Belki iki oyunda çıkışını yaptığında bu kadar tartışmamızın boş olduğunu göreceğiz belki ikiside farklı deneyimler yaşatacak ? Ben Watch Dogs'ın gri temasını belkide en çok bunu beğendim ''şu ana kadar''. Gta 4 tede vardı benzer bir hava ve onuda çok beğenmiştim. Gta 5 daha çok cıvıl cıvıl. Bu yüzden grafiklerde kullanılan renk paleti bakımından tercihim watch dogs olur fakat oynanabilirlik bakımındna ubisoftun bir an önce oyuncuları rahatlatacak birşeyler göstermesi gerekiyor. Şu haberde yazan şeylerin çoğu hiçbir oyunda görmediğimiz şeyler bu yüzden oyuncular haklı olarak pek birşey anlamıyor veya kafasında birşeyler oluşturamıyorlar. Ubisoftun yapması gereken daha somut olmak biraz Rockstarvari davranmak gerekiyor yani. Mesela çıkıp desinler isteğimize bağlı olarak banka soygunu gerçekleştirebileceğiz diye eminimki buradaki oyuncuların çoğu buna sevinecektir çünkü bu eylem onlara bir efsaneden tanıdık geliyor.. Diğer yandan, ubisoftun son çıkan oyunlarına baktığımda 'şahsımca' çok sığ düzeyde ilerleyen oyunlar görüyorum. Başa AC serisini koyarım. Hikaye bazında ilerleyen fakat oynanabilirlik bakımından çok birşey vaadetmeyen oyunlar yapıyorlar. Hatta çoğu kişi tarafından çok beğenilen far cry 3 ü bile ben yaptıklarımızın tekrar etmesi dolayısıyla biraz tekdüze buluyorum. Bunları düşündüğümde Watch Dogs'ta bu izlenilen stratejiden nasibini alabilir. Böyle düşünürkende birden 4 senedir yapıldığı cümlesi gözümün içine giriyor. Yani bu oyun çıkışını yapana kadar bi kapalı kutu arkadaşlar. Ne gta 5 i ezer geçer diyebilirsiniz nede balon diyebilirsiniz. İyi bir oyun olacağı çok yüksek ihtimal muhtemelen Ubinin eline Ac serisi gibi yeni bir darphane geçecek. Fakat Ubisoftun ac serisinde yaptığı tutulan oyunu seriye bağlayıp her sene çıkarma politikasına maruz kalırsa iyice laçkalaşıp gider bu oyun.

any77

11.5.2013 10:26:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin Açık dünya oyunu bu. Açık dünyada olması gereken şeyler bunlar. Ben gerçek hayatta sürekli çatışmaya girmiyorum. Açık dünya oyun demek adı üstünde açık dünya. O dünyada herşey olabilir. Bugün GTA' ya bakarsan Rpg ve yarış öğeleride görürsün. Tenis sporuda var. Şimdi sen Rpg isteyenler Skyrim, yarış isteyenler NFS, tenis isteyenler Top Spin oynasın aksiyon oyunu bu dersin. Bir polis aksiyonu yaşanabilir gerisi fıs demişsin, şu Watch Dogs' ta da hacklemekten başka bir halt yok gerisi fıs. Tekdüze olduğu belli oldu zaten. Script üzerine kurulu bir oyun. Sözde açık dünya. Aktivite yok birşey yok. Evet GTA V sadece grafik olarak bu nesilin oyunu WD ise yeni nesilin. Diğer öğelerde eski-yeni nesil olmaz. Oynanış, içerik anlamında GTA V 2 nesil ilerde WD' tan. WD bu grafiklerle geldi diye böyle tutuldu. Hatırlıyorum, ilk videonun yayınlandığı gece herkes ''grafiklere bak çok gerçekçi, adamın kıyafetinin fizikleri çok iyi'' vs. lafla ediliyordu. Açık dünya bir oyunda ilk defa böyle grafikler olduğu için çok konuşuluyor. GTA V' in grafiği WD' tan kötü değil bence. WD' un o gri tonu daha gerçekçi havası veriyor. Aynı şey BF3' te de var. O gri filtreyi kaldırın BF3 o kadar gerçekçi gözükmüyor. WD kaç kere satıldı da sen satış rakamlarından bahsediyorsun ? Kapat bu konuyu. BF3 örneğin çok talihsiz bir örnek. COD ve BF farklı tarzda iki oyun. Kime göre neye göre çığır açmış ? Evet iyi ama COD multisi kötü değil oynadım. Dar haritalarda hızlı oyunu sevenler COD, geniş haritalarda araç kullanarak oynamayı sevenler BF oynar. Başkada açıklaması yok. Watcj Dogs daha iyi demeye getiriyorsun lafı BF3' ten dolandırarak. Alakası yok. WD' un sadece grafikleri iyi. O hackleme olayı tekdüze ve başka bir espirisi yok oyunun.Olsaydı kaç videodur Ubisoft' ta gösterirdi zaten. O koyduğun fotoğrafla artık beni yerin dibine sokmuşsundur. Hiç mi hile kulanmadın GTA' da ? Uçan arabalar, rocketman vs. Bunlar oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. Görevlerde para hilesi yapıp kullanmıyorum herhalde. Issız bir yerde motor sürmek istediğimde hileyle getirip sürerim. Oyun deği mi bu ? Benim o an eğlenmem önemli. Silah hilesi falan hepsini kullanırım. WD' un oyun mantığı hile üzerine kurulu zaten ve bana fazlasıyla saçma geliyor bu işleyiş.
Madem arada bir gri ton farkı var rockstar yapamıyor değil mi bir o gri filtreyi? Ayrıca bf3'ün de grafiklerine laf ediliyor, dh'de bir ilk sanırım??? Ubisoft şimdiye kadar hiç bir tekdüze oyun yapmadı dikkatini çekerim... Hatta hepsi de çok yönlü oyunlar. Far cry3 zaten tek düze diyen insan değildir . Assassin's creed'de bana göre hiç de tekdüze değil... Tamam anlaşıldı, wd'da sadece grafik var ve o da gri filtreydi zart'tı zurttu diyorsunuz. Tartışmaya bile değmez artık... DAHA OYUN OYUNU ÇIKMADAN ALT ÜST ETTİLER, SIRF GTA'YA RAKİP GELİYOR DİYE!!!

CaLx

11.5.2013 10:26:01

0
Oldukça iyi görünüyor ubisoft yine yapmış ancak ana görevler bittikten sonra yüzüne bakılmaz sanırım.

Sherlock69

11.5.2013 10:23:57

0
@Rivendell Ac3 Başarısız bir oyun değildi doğrudur ama ac fanları ve hayranları için çok farklı bir oyundu nerde ac2 nerde ac3 ben hiç beğenmedim o yüzden 30 saat sürüyorda tonla yan görev koymuşlar yan görevlerde çok güzel değildi ben oyunu 8-9 saatte bitirdim

any77

11.5.2013 10:11:50

-3
quote:

Orijinalden alıntı: free`LeyChe @rivendell Assassins Creed 3'in de 3 senedir geliştirildiği söylenmişti... Sonuç ?
Assessins creed 3 kötü mü oldu yani? 30 saatlik senaryo vardı oyunda. Yani bu senaryo da öyle gta senaryosuna benzemez. Ortamlar sürekli değiştiği için daha zordur senaryoyu oturtabilmek. Ac3'ü beğenmemiş gibi bir yorum yazmışsın?

any77

11.5.2013 10:09:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

aynen dostum adamlara ben mantıklı 3 4 tane diyorum adam kalkmış dart oynamak bowling oynamak golf yapmak striptiz izlemek diyor 50 tane sayıyor. e kalkıp oldu olacak sims oynasınlar bari o zaman orda daha çok seçenek var.senaryonun bitmesi demek boşluğa düşüş aşamasının son demi demek gta'da.devamı sims işte yazdıklarını görüyoruz adamların.mantık çerçevesinde bi polis aksiyonu yaşanabilir gerisi fıs.ki o bile yok hemen polisten kurtulma yaz yaz yaz uğraşmaya gerek yok .yatıp kalkıp gta'yı babalarının malı gibi savunacaklarına az yeniliğe açık olsunlar gözleri iyiyi görsün biraz,bu kadar güzelliğe karşı kör etmesinler gözlerini avatarlara imzalara gta lar rockstarlar döşeyip.rockstar kalkıpta savunuyor diye hisse veriyor galiba bunlarada biz bilmiyoruz madem yapılan oyun yarıştırmak öyleye böyle diyeyim adamlar yapmış aşmış arkadaş kabullenin şunu.yılların gta sı diye bişey yok tutturmuşsunuz gidiyosunuz.yılların gta sı yıllarda kaldı gidiyor işte hala.ubisoft r* dan 12 sene daha deneyimli bi firma.12 sene bu dile kolay.yıllardır r* gta yapıyor diye bu işin ilahı peygamberi de değil işte gördük neyin ne olduğunu.biliyoruz kalkıp watch dogs ta oynayacaksınız gta'nın arkasına hepiniz.burda baba malı gibi gta savunmaya bakmaz heves işi.tabi kalkıpta içinizden vay be öh be dediğinizi gelip buraya yazamayacaksınız yazmayacaksınız belli ki.çünkü rockstar alır o hisseleri elinizden işin özü adamlar zaten kendisi diyor gta bu nesilin oyunu diye.gta gta da kaldı gta hala aynı gta.watch dogs yeni nesil bir oyun demek ki çamur atmadan önce bi durun kendi kendinize sorun ne yapıyorum ben diye.satış rakamları da hiçbir zaman birşeyin iyi olduğu anlamına gelmiyor.şu anda en büyük örnek battlefield cod örneği var verilebilecek.bir tarafta satış rekorları kıran cod ama diğer tarafta multisi ayrı bir çığır açmış aynı dalda daha başarılı bir oyun bf.watch dogs'ta aynı.çıkması satması gta altında satış rakamının ezilmesi yok böyle birşey.birşeyin iyisi ne kadar sattığıyla ölçülmez.bakkal hesabı yapıp çamurlamadan önce güzel yanlarını görün birşeyin.gereksiz tartışma yani bunca şey.birşeye çamur atılıyorsa iyi olduğundan başka bi sebebi olamaz.karşılaştırma dersenizde manası yok zatende gerek yok isteyen istediğini oynar senin karşılaştırmanla kalkıp birine takılıp fanboyluk edecek hali yok. neyse siz eksilemeye devam gözünüz bunca şeyi görmez anca eksi butonunu görür tabi edit : @hümiyettin - oyunculuğunun geldiği noktada bu zaten o yazdıklarının üstüne daha başkada birşey beklemezdim zaten
Hocam vallahi tam dediklerimi söylemişsiniz. Cod - battlefield örneği . Tam üstüne basmışsınız. Zaten hocam insan hep aynı şeyler istiyor nedense. CoD çok satar her sene aynı şeyler. Gram gelişme yok. Gta ney? Her oyununda tek değişen şeyler grafik (grafiklerde o kadar ahım şahım bir şey olmuyor), senaryo, bir de harita. Harita da tam değişiyor denemez. San andreas'ta olan tüm özellikleri geri getirmişler, yok dövme yapma, kırsal alanlar filan. Güzel şeyler ama yenilikçi değiller. San andreas'ın iyi grafiklisi olmuş. Tam benim dediklerimi söylüyorsunuz. Yılların gta'sı diyorlar. Yılların gta'sı yıllarda kaldı! Efsaneydi bilmem neydi diye mesaj atanlar oluyor. Doğru ubisoft rockstar'dan 12 sene daha deneyimli bir firma. Forumdaki bazı arkadaşlarımızın yaşı kadar yani . Yani ubisoft bir yenilik getirelim dedi ve yaptı. Zaten oyundaki bir kaçşeyin daha sonradan watch dogs2'ye ekleneceği de yazmışlar konuya zaten. Araç fizikleri zaten ubisoft bunu mu yapamayacaktı. Mutlaka bu fizikleri yapmasının bir sebebi vardır. Watch dogs2 geldiğinde her şeyiyle oturmuş bir oyun olacak...

free`LeyChe

11.5.2013 08:52:26

+2
@rivendell Assassins Creed 3'in de 3 senedir geliştirildiği söylenmişti... Sonuç ?

ilkermurat

11.5.2013 08:30:00

+1
Gta yı bilen bilir bilmeyen kendisi bilir Rockstar oyun dünyasında kalitenin diğer adıdır bu oyunu ayrı değerlendirmek lazım Gta ya rakip derseniz Gta bu oyunu ezer geçer tıpkı daha önceki rakiplerini ezdiği gibi

alemburda34

11.5.2013 07:57:08

0
Bu kadar yetenek varken multiplayer oynayabilirsek süper olur.

stun

11.5.2013 04:37:23

0
arkadaş demiş ki hikaye bittikten sonra açık dünyası cezbetmıyor oyunun BEN BU KADAR DOGRU BİR YORUM GÖRMEDİM ,RDR BİTMEDEN ÖNCE SÜREKLI GEZER , AVLANIR, GECE BEKÇİĞİ YAPAR YAN GÖREV BİTİRİR, POKER OYNAR DÜELLO YAPAR GİYSİ AÇMANIN YOLLARINI ARARDIM.. AMA OYUN BİTTİKTEN SONRA HEMEN BIRAKASI GELIYOR İNSANIN OYUNDAKI POKERDE OYUNDA OYNADIGIMIN YARISINDAN FAZLASINI HARCADIM.. bu oyun gta ya rakip gösteriliyor diye DAHA OYNANMADAN FANBOYCUKLARIN YORUMLARINA MAĞRUZ KALDI

DirtyShady

11.5.2013 04:05:12

0
srknbyz Oyun dünyasında senin gibi düşünen %20 herif vardır anca onlarda scriptlenmiş aynı şeyleri görmeye bayılan tipler

Hümiyettin

11.5.2013 03:58:15

+1
Açık dünya oyunu bu. Açık dünyada olması gereken şeyler bunlar. Ben gerçek hayatta sürekli çatışmaya girmiyorum. Açık dünya oyun demek adı üstünde açık dünya. O dünyada herşey olabilir. Bugün GTA' ya bakarsan Rpg ve yarış öğeleride görürsün. Tenis sporuda var. Şimdi sen Rpg isteyenler Skyrim, yarış isteyenler NFS, tenis isteyenler Top Spin oynasın aksiyon oyunu bu dersin. Bir polis aksiyonu yaşanabilir gerisi fıs demişsin, şu Watch Dogs' ta da hacklemekten başka bir halt yok gerisi fıs. Tekdüze olduğu belli oldu zaten. Script üzerine kurulu bir oyun. Sözde açık dünya. Aktivite yok birşey yok. Evet GTA V sadece grafik olarak bu nesilin oyunu WD ise yeni nesilin. Diğer öğelerde eski-yeni nesil olmaz. Oynanış, içerik anlamında GTA V 2 nesil ilerde WD' tan. WD bu grafiklerle geldi diye böyle tutuldu. Hatırlıyorum, ilk videonun yayınlandığı gece herkes ''grafiklere bak çok gerçekçi, adamın kıyafetinin fizikleri çok iyi'' vs. lafla ediliyordu. Açık dünya bir oyunda ilk defa böyle grafikler olduğu için çok konuşuluyor. GTA V' in grafiği WD' tan kötü değil bence. WD' un o gri tonu daha gerçekçi havası veriyor. Aynı şey BF3' te de var. O gri filtreyi kaldırın BF3 o kadar gerçekçi gözükmüyor. WD kaç kere satıldı da sen satış rakamlarından bahsediyorsun ? Kapat bu konuyu. BF3 örneğin çok talihsiz bir örnek. COD ve BF farklı tarzda iki oyun. Kime göre neye göre çığır açmış ? Evet iyi ama COD multisi kötü değil oynadım. Dar haritalarda hızlı oyunu sevenler COD, geniş haritalarda araç kullanarak oynamayı sevenler BF oynar. Başkada açıklaması yok. Watcj Dogs daha iyi demeye getiriyorsun lafı BF3' ten dolandırarak. Alakası yok. WD' un sadece grafikleri iyi. O hackleme olayı tekdüze ve başka bir espirisi yok oyunun.Olsaydı kaç videodur Ubisoft' ta gösterirdi zaten. O koyduğun fotoğrafla artık beni yerin dibine sokmuşsundur. Hiç mi hile kulanmadın GTA' da ? Uçan arabalar, rocketman vs. Bunlar oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. Görevlerde para hilesi yapıp kullanmıyorum herhalde. Issız bir yerde motor sürmek istediğimde hileyle getirip sürerim. Oyun deği mi bu ? Benim o an eğlenmem önemli. Silah hilesi falan hepsini kullanırım. WD' un oyun mantığı hile üzerine kurulu zaten ve bana fazlasıyla saçma geliyor bu işleyiş.

Rogue Agent

11.5.2013 02:16:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Vay be. Tebrikler hocam. Aynısını yazıyorum bende. Eksi yağıyor ama çıkıp da cevap yazabilen yok . Çok da takmıyorum aslında ama cevapsız eksi yağdırıyorlar. Bu da fanboyluk göstergesi işte ne olsun . Doğru gta'da oyun bitince ne yapılıyor desen 3-4 tane mantıklı bir şey yazan/yazabilen çıkmaz. Yok onu bunu bıraktım oyunu eksileyenlerin hepsinin ya imzasında gta5 ya nick fotoğrafında gta5, ya da nick'inde bir yerlerinde gta5 yazıyor . Neden gta severler bu oyuna kötü diyor anlamıyorum. Şöyle bir psikoloji oluşmuş: Sanki gta5'i alan watch dogs'u almayacak. Ya da tam tersi ... O çok sevdikleri gta'ya tehdit oluşturan bir oyunya... O yüzden eksiliyorlarş. Yediremiyorlar kendilerine. İki oyunda iyi olacak. Neden bu kadar gta fanboyluğu yapıyorsunuz. Bana watch dogs daha çok hitap ediyor orası ayrı mesele... Video konusuna yazdığım mesaj: Yahu arkadaş susuyorum susuyorum da bu kadar da değil artık yani. Bakın yemin ediyorum, yemin ederim ki sırf şu oyun gta'ya rakip diye oyunu yerin dibine sokuyorlar. Yani şu oyun gta'ya rakip olmasaydı o kadar çok sevilirdi ki? Bazıları oyun 10 saat olur, senaryo bitince yüzüne bakılmaz filan demiş de bu oyunu geliştiren ubisoft montreal. Bağımsız yapımcı değil ya da city interactive değil. Koskoca ubisoft bu! Ve 4 senedir koskoca stüdyo boşu boşuna bir oyun yapacak değil ya! Ubisoft için vikipedi'den bir kaç bilgi: Ubisoft firması, 28 ülkede stüdyoları ile dünya çapında bir varlığa sahiptir. Aynı zamananda 2008 yılı itibariyle Ubisoft firması Avrupanın 3.büyük video oyun ve yapımcı firması seçilmiştir. Ubisoft 2002-2003 yılları arasında 453 milyon, 2003-2004 yılları arasında 508 milyon € kâr elde etmiştir. Ve şirkette birçok çalışan vardır. Şubat 2001'de Almanya merkezli Blue Byte Software şirketini satın aldı. Prince Of Persia, Rayman,Brothers In Arms, Splinter Cell ve Tom Clancy's, Assassin's Creed serisi oyunlarıyla tanınır. Merkezi Montreal, Fransa'da yer almaktadır. 20 ülkede sütüdyosu bulunmakla birlikte, Montreal, Kanada; Barselona, İspanya; Şangay, Çin; Kuzey Karolina, ABD; Düsseldorf,Almanya; ve Milan, İtalya'da geliştirme stüdyoları bulunmaktadır. Gelecekteki Oyunlar sayfası yapım aşamasında olup en kısa sürede hizmete açılacaktır. Yayınladığı oyunlar [[Assassin's Creed IV](2013) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,Wİİ , PSN , XBOX LIVE Assassin's Creed III(2012) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,Wİİ , PSN , XBOX LIVE Rayman Origins ( 2011 ) Platforms : PS3 , XBOX 360 , Wİİ , PSN, XBOX LIVE Assassin's Creed: Revelations ( 2011 ) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,PC ( PS3 ve XBOX 360'tan 1 ay sonra ) Assassin's Creed: Brotherhood ( 2010 ) Platforms : PC,PlayStation 3,XBOX 360 Assassin's Creed 2 ( 2010 ) Platforms : PlayStation 3 , XBOX 360 , PC , PSP , DS , IPHONE Assassin's Creed ( 2008 ) Platforms : PlayStation 3 , XBOX 360 , PC Advance Guardian Heroes (2004) — GBA Alexander (2004) — PC America's Army: Rise of a Soldier — PS2, Xbox Ape Escape 2 (2003) — PS2 Pumped & Primed (2004) — PS2 Asphalt Urban GT (2004) — DS. Baldur's Gate: Dark Alliance (2004) — GBA Batman: Rise of Sin Tzu (2003) — Xbox, PS2 Battle Realms (2001) — PC Beyond Good & Evil (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Brothers in Arms: Earned in Blood Xbox, PS2, PC Brothers In Arms: Road to Hill 30 (2005) — Xbox, PS2, PC Capitalism 2 (2001) — PC Catz 5 (2002) — PC Chessmaster (2003/2004) — Xbox, PS2, PC Chessmaster 9000 (2002) — PC, Mac Chessmaster 10th Edition (2004) — PC Conflict Zone (2001) — PS2 Conquest: Frontier Wars (1999) — PC Crouching Tiger, Hidden Dragon (2003) — Xbox, PS2, GBA Platform Anahtarı PC Windows-based PC Xbox Microsoft Xbox GC Nintendo GameCube PS2 Sony PlayStation 2 PSP Sony PlayStation Portable DS Nintendo DS GBA Nintendo Game Boy Advance GBC Nintendo Game Boy Color GB Nintendo Game Boy PS1 Sony PlayStation DC Sega Dreamcast Mac Apple Macintosh PC CSI: Crime Scene Investigation (2004) — Xbox, PC CSI: Dark Motives (2004) — PC CSI: Miami (2004) — PC Cold Fear (2005) — PC, Xbox, PS2 Dark Messiah of Might and Magic (2006) — (PC) Destroyer Command (2002) — PC Devil May Cry 3 (2006) — PC Dogz 5 (2002) — PC, GBA Dragon Riders: Chronicles of Pern (2001) — DC, PC Enchanted Arms (2006) — Xbox 360 The Elder Scrolls III: Morrowind (2002) — PC, Xbox F1 Racing Championship (2001) — PC, PS2, Dreamcast Far Cry (2004) — PC Far Cry Instincts (2005) — Xbox Far Cry 2(2008) — (Xbox 360, PS3, PC) FLOW: Urban Dance Uprising — PS2 Fred (1989) — Atari ST520 Heritage of Kings: The Settlers (2005) — PC Heroes of Might and Magic V (2005) — PC Heroes of the Pacific — PC Hype: The Time Quest (1999) — PC IL-2 Sturmovik (2001) — PC Forgotten Battles Ace Expansion Pack (2004) — PC Indiana Jones and the Last Crusade (1993) — NES Iron Lord (1989) — Atari ST520 Jimmy Connors Pro Tennis Tour (1993) — NES Peter Jackson's King Kong — PC, PS2, GCN, Xbox, Xbox 360, PSP, NDS Kong: The 8th Wonder of the World — GBA Lock On: Modern Air Combat (2003) — PC Lunar Legend (2001) — GBA Lunar: Dragon Song (2005) — DS Monster 4x4: Masters of Metal (2003) — PS2, GC Myst Masterpiece Edition (2000) — PC Riven: The Sequel to Myst (1998) — PC realMYST (2000) — PC, Mac Myst III: Exile (2001) — PC, Mac Myst IV: Revelation (2004) — PC, Mac Uru: Ages Beyond Myst (2003) — PC Myst Uru: The Path of the Shell (2004) — PC Myst V: End of Ages (2005) — PC, Mac Night Hunter (1989) — Atari ST520 Pacific Fighters (2004) — PC Paradise (2006) — PC POD (Planet of Death) (1996) — PC Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor (2001) — PC Prince of Persia: The Sands of Time (2003) — Xbox, PS2, GC, PC, GBA, (2005 DS) Prince of Persia: Warrior Within (2004) — Xbox, PS2, GC, PC Prince of Persia: The Two Thrones (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Prince of Persia: Revelations (2005) (PSP) Battles of Prince of Persia — (2006) (NDS) Prince Of Persia: Ghost Of The Past (2008) — Xbox 360,PS3,PC Puffy's Saga (1988) — Atari ST520 Rayman (1996) — PC, PS1, GBC Rayman Gold (1997) — PC Rayman Designer (1997) — PC Rayman Forever (1998) — PC Rayman Collector's Edition (1999) — PC Rayman Advance (2001) — GBA Rayman 2: The Great Escape (1999/2000) — PC, N64, DC, PS1 Rayman Revolution (2000/2001) — PS2 Rayman DS (2005) — DS Rayman M (UK Release) (2001) — PC, PS2 Rayman Arena (2002) — Xbox, PS2, GC, PC Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003) — Xbox, PS2, GC, PC, GBA, MAC, N-GAGE Rayman: Hoodlums' Revenge (2005) — GBA Rayman Raving Rabbids (2006) — Wii, GBA, PS2, DS, PC, Xbox 360 [1] Rocket: Robot on Wheels (1999) — N64 Rocky Legends (2004) — Xbox, PS2 Secret of the Silver Earring (2004) — PC Shadowbane: The Rise of Chaos (2003) — PC Silent Hunter III (2005) — PC Sprung (2004) — DS Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force (2004) — GBA The Dukes of Hazzard: Return of the General Lee (2004) — Xbox, PS2 The Political Machine (2004) — PC The Sum of All Fears (2002/2003) — GC, PC, GBA Ghost Recon series Tom Clancy's Ghost Recon (2003) — Xbox, PS2, GC Desert Siege (2003) — PC Island Thunder (2003) — Xbox, PC Jungle Storm (2004) — PS2 Tom Clancy's Ghost Recon 2 (2004/2005) — Xbox, PS2, GC Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter, (2006) — Xbox, Xbox 360, PC, PS2 Rainbow Six series Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear (1999) — PC, Mac, DC, PS1 Urban Operations — (2000) Black Thorn (2001) — PC Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (PC) (2003) — PC Athena Sword (2004) — PC Iron Wrath (2005) — PC Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (console) (2003) — Xbox, PS2, GC Black Arrow (2004) — Xbox Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (In development) — Xbox 360,PS2, Xbox, PS3 Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 ( 2008 ) : PC , PlayStation 3 Splinter Cell series Tom Clancy's Splinter Cell (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Pandora Tomorrow (2004) — Xbox, PS2, GC, PC Chaos Theory (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Essentials (2006) — PSP only Double Agent (2006) — Xbox, PS2, PC, Xbox 360, GC Sub Culture (1997) PC Tonic Trouble (2000) PC, N64 Tork: Prehistoric Punk (2005) — Xbox Trollz: Hair Affair! — GBA Twinworld (1989) — Atari ST520 Warlords Battlecry II (2002) — PC Warlords IV: Heroes of Etheria (2003) — PC Will Rock (2003) — PC XIII (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Yohoho! Puzzle Pirates (2005) — PC World in Conflict (2007)PC,X-box,PSP,PS2,PS3 Bu kadar oyun yapmış ve alanında uzmanlaşmış tamı tamına 3500 çalışanın bulunduğu ubisoft tam 4 yılını vermiş bu oyuna. Dediğiniz kadar balon bir oyun olsa ubisoft tam 4 yılını verir miydi? Ayrıca bunu geçtim şu watch dogs hakkında en ufak kötü bir haber gelmedi. Bir tek araç kontrolü kötü gibi ama onu da düzelteceklerdir umarım. Çünkü dar cry3'teki araç kullanımı gayet iyiydi ve yapımcı aynı. Eğer videodaki gibi olursa araç kullanımı kötü olur ama zaten bu oyunda araç kullanımının pek bir önemi yok.
aynen dostum adamlara ben mantıklı 3 4 tane diyorum adam kalkmış dart oynamak bowling oynamak golf yapmak striptiz izlemek diyor 50 tane sayıyor. e kalkıp oldu olacak sims oynasınlar bari o zaman orda daha çok seçenek var.senaryonun bitmesi demek boşluğa düşüş aşamasının son demi demek gta'da.devamı sims işte yazdıklarını görüyoruz adamların.mantık çerçevesinde bi polis aksiyonu yaşanabilir gerisi fıs.ki o bile yok hemen polisten kurtulma yaz yaz yaz uğraşmaya gerek yok .yatıp kalkıp gta'yı babalarının malı gibi savunacaklarına az yeniliğe açık olsunlar gözleri iyiyi görsün biraz,bu kadar güzelliğe karşı kör etmesinler gözlerini avatarlara imzalara gta lar rockstarlar döşeyip.rockstar kalkıpta savunuyor diye hisse veriyor galiba bunlarada biz bilmiyoruz madem yapılan oyun yarıştırmak öyleye böyle diyeyim adamlar yapmış aşmış arkadaş kabullenin şunu.yılların gta sı diye bişey yok tutturmuşsunuz gidiyosunuz.yılların gta sı yıllarda kaldı gidiyor işte hala.ubisoft r* dan 12 sene daha deneyimli bi firma.12 sene bu dile kolay.yıllardır r* gta yapıyor diye bu işin ilahı peygamberi de değil işte gördük neyin ne olduğunu.biliyoruz kalkıp watch dogs ta oynayacaksınız gta'nın arkasına hepiniz.burda baba malı gibi gta savunmaya bakmaz heves işi.tabi kalkıpta içinizden vay be öh be dediğinizi gelip buraya yazamayacaksınız yazmayacaksınız belli ki.çünkü rockstar alır o hisseleri elinizden işin özü adamlar zaten kendisi diyor gta bu nesilin oyunu diye.gta gta da kaldı gta hala aynı gta.watch dogs yeni nesil bir oyun demek ki çamur atmadan önce bi durun kendi kendinize sorun ne yapıyorum ben diye.satış rakamları da hiçbir zaman birşeyin iyi olduğu anlamına gelmiyor.şu anda en büyük örnek battlefield cod örneği var verilebilecek.bir tarafta satış rekorları kıran cod ama diğer tarafta multisi ayrı bir çığır açmış aynı dalda daha başarılı bir oyun bf.watch dogs'ta aynı.çıkması satması gta altında satış rakamının ezilmesi yok böyle birşey.birşeyin iyisi ne kadar sattığıyla ölçülmez.bakkal hesabı yapıp çamurlamadan önce güzel yanlarını görün birşeyin.gereksiz tartışma yani bunca şey.birşeye çamur atılıyorsa iyi olduğundan başka bi sebebi olamaz.karşılaştırma dersenizde manası yok zatende gerek yok isteyen istediğini oynar senin karşılaştırmanla kalkıp birine takılıp fanboyluk edecek hali yok. neyse siz eksilemeye devam gözünüz bunca şeyi görmez anca eksi butonunu görür tabi edit : @hümiyettin - oyunculuğunun geldiği noktada bu zaten o yazdıklarının üstüne daha başkada birşey beklemezdim zaten

oxlayer

11.5.2013 01:51:22

0
yorumlar uçmuş yine.oyun 80 saatte bitecek.4 senedir geliştiriliyor.baya emek harcamışlar.

digimon52

11.5.2013 00:52:39

0
Iyi veya kötü alip oynicaz sonucda. WD´deki tek süphem Assasin creed 3 gibi suratim asik bir sekilde ps3 kapatmak olur. en azindan farkli bir alternatif ortam ve oynanis sunuyor. GTA cok seviyorum tarzi geregi .

ilkermurat

11.5.2013 00:29:51

+10
Arac fizikleri cok kotu bu surus fizikleri yapimcinin kalite anlayisini da ortaya koyuyor bu oyunla ilgili beklentiler cok yuksek ancak ilk videosundan beri hep ayni aksiyonlari goruyoruz gta ile karsilastirilmak bu oyuna reklam ve satis anlaminda kazandirir Ancak Gta gibi bi okyanus karsisinda wd yol kenarindaki su birikintisi gibi kalir efsane olmak kolay degil

_BEDIRHAN_

11.5.2013 00:18:44

+1
Telefonum pazardan, Allah korusun hackerdan :P

DirtyShady

11.5.2013 00:14:09

0
bkaakco dur devam ettiriyim :D -Soygunlar yaparsın, Polislerden kaçarsın. -Ev, İşyeri satın alırsın. -Adamını özelleştirirsin. -Soygunlar için kaçış arabasını maskelerini kendin ayarlarsın. -Araç modifiyesi yaparsın -Çete savaşları yaparsın -Her bi karakterinin özelliklerini sen geliştirirsin -Yoldan geçerken çatışma görürsün, izlersin veya onlara katılırsın yada sokakta senden yardım isteyen insanlar görürsün, otostop çekenleri görürsün istersen ezer geçersin istersen alırsın.

Hümiyettin

11.5.2013 00:06:39

+2
@srknbyz GTA karşıtıyım demenin dolayları yolları sizin yaptığınız. Oyun bitince bowling, dart, bilardo oynayabilirsin. EFLC' de teniste var. Arkadaşlarla içmeye, yemeye, komedi kulüplerine veya tiyatrolara gidebilirsin. İnternet kafeye yada evden internete bağlanabilirsin. Kız arkadaşlar edinebilirsin. Gece kulüplerine gidersin. Dans edersin, içersin, pompa yaparsın, striptiz şov izlersin, korumalık yaparsın. Bir sürü yan görevlerde var. Stunt jumplar var çok eğlenceli. Araba yarışlarına katılabilirsin. Müzede gezebilirsin. TV kanalları var onları izleyebilirsin. Araç hırsızlığı yapabilirsin. @\RivenDeLL// Sende ağır antisin zaten biliyoruz. Üsttekileride oku 3-5 tane birşey söyleyen çıkmamış ben söyledim.

Sp4rtacus

11.5.2013 00:02:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: PSAC gta 4 dü single bitirdikten sonra yaptığım şey ..multiyi açıp gta 4 o serbest dünyasında etrafta zevkle dolaşıp arkadaşlarım ile terör estirmek olmuştu :) gta 4 bile yapılacak o kadar çok şey var ki ..gta 5 o kocaman dünyasında neler yapılır .... Watch Dogs gelirsek o özgürlüğü ve büyük bir haritaya sahip olursak çok güzel olacak ama araç kullanımı çok kötü ve bu tür oyunlarda araç kullanımı çok önemli .. bakalım oyunda ne kadar araç çeşidi var .. ben kesin olmayacakları söyleyin Watch Dogs da köpek olmayacak , araç kullanımı daha kötü olacak.. harita daha küçük olacak , deniz altı olmayacak , denizde köpek balığı olmayacak , bisiklet olmayacak bunlar hepsi single bitince oyunun devamlılığı sağlayan şeyler ve Watch Dogs yoklar ...
GTA V'de Orjinal versiyonunda lisanslı araçlar var mı peki?

PSAC

10.5.2013 23:58:07

+3
gta 4 dü single bitirdikten sonra yaptığım şey ..multiyi açıp gta 4 o serbest dünyasında etrafta zevkle dolaşıp arkadaşlarım ile terör estirmek olmuştu :) gta 4 bile yapılacak o kadar çok şey var ki ..gta 5 o kocaman dünyasında neler yapılır .... Watch Dogs gelirsek o özgürlüğü ve büyük bir haritaya sahip olursak çok güzel olacak ama araç kullanımı çok kötü ve bu tür oyunlarda araç kullanımı çok önemli .. bakalım oyunda ne kadar araç çeşidi var .. ben kesin olmayacakları söyleyin Watch Dogs da köpek olmayacak , araç kullanımı daha kötü olacak.. harita daha küçük olacak , deniz altı olmayacak , denizde köpek balığı olmayacak , bisiklet olmayacak bunlar hepsi single bitince oyunun devamlılığı sağlayan şeyler ve Watch Dogs yoklar ...

Sp4rtacus

10.5.2013 23:57:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya şu oyun 80 saat mi 90 saatte mi biter bilmem ama benim oyunu oynayacağım süre en az 800-900 saat olacak orası kesin :)
Bu oyunu sindire sindire oynamak gerek ve heryeri keşfederek, oyunun grafiklerini ve oyunun getirdiği birçok yeniliği inceleyerek oynanmalı. Yani 800-900 saati bile aşar hocam :) O 10 saatte bitirebilecek bebeler de, ara videoları "skip"le geçerek hikayeden bi b*k anlamayarak, yan görevleri yapmadan odun gibi ana görevleri yaparak, oyunun getirdiği ufak ama epey fazla olan detayları görmezden gelerek oynayan arcade fps'cilerden başkaları değildir! Sırf GTAV'yi yüceltmeye çalışmaktan başka hiçbi işe yaramıyor o tipler.

BlackBeasT

10.5.2013 23:37:39

0
Watch dogs'da ki elemanın adı neydi, Samuel Shaft ? oyun'da tilifonmuz var orayı burayı hacklıyoruzda madem açık dünya görev dışında ortamda hoş hatunların numarasını almadan mesaj atıp çağrı yapabilecekmiyiz. GTA:sa'da Hot Cafe modu gibi Hot Call modu eklense güzel olur düşüncesindeyim

bkaakco

10.5.2013 23:30:33

-4
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz oyun sürekli kendini tekrar ediyor diyenlerin alayı gta fanboyu bu 1,üstelik gta'nın sayılı çerçevede çok daha dar sınırlarda tekrar ettiğininde farkında değil bu da 2.oyun bitince neler yaptığını say desen 3 4 tane mantıklı şey bulupta sayamaz gta'dan.bu da kabak gibi açık birşey nokta edit : eksi yağıyo ama çıkıpta cevap yazabilen yok asadasadaasada
Çok mu istiyorsun, al sana cevap. Oyun bitince neler mi yapılır, hemen sayayım: - Kulübe gidilir, dans edilir, içki içilir, gecelere akılır, kulüp koruma görevi yapılır. - Yarışlara gidilir. - Paraşütle eğlencenin dibine vurulur. - Bowling, dart, bilardo oynanır. - Arkadaşlarla gezilir. - İnternet siteleri gezilir. - Yan görevler tamamlanmaya çalışılır. - Multiplayer. . . Gerisini merak ediyorsan kendin oyna, keşfet. Haydi görüşürüz... Cevap yazmayın lütfen. Çünkü benim yazacağım başka bir şey yok. Alternatif olarak eksi ya da artı veriniz. Rica ediyorum...

any77

10.5.2013 23:21:58

-4
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz oyun sürekli kendini tekrar ediyor diyenlerin alayı gta fanboyu bu 1,üstelik gta'nın sayılı çerçevede çok daha dar sınırlarda tekrar ettiğininde farkında değil bu da 2.oyun bitince neler yaptığını say desen 3 4 tane mantıklı şey bulupta sayamaz gta'dan.bu da kabak gibi açık birşey nokta edit : eksi yağıyo ama çıkıpta cevap yazabilen yok asadasadaasada
Vay be. Tebrikler hocam. Aynısını yazıyorum bende. Eksi yağıyor ama çıkıp da cevap yazabilen yok . Çok da takmıyorum aslında ama cevapsız eksi yağdırıyorlar. Bu da fanboyluk göstergesi işte ne olsun . Doğru gta'da oyun bitince ne yapılıyor desen 3-4 tane mantıklı bir şey yazan/yazabilen çıkmaz. Yok onu bunu bıraktım oyunu eksileyenlerin hepsinin ya imzasında gta5 ya nick fotoğrafında gta5, ya da nick'inde bir yerlerinde gta5 yazıyor . Neden gta severler bu oyuna kötü diyor anlamıyorum. Şöyle bir psikoloji oluşmuş: Sanki gta5'i alan watch dogs'u almayacak. Ya da tam tersi ... O çok sevdikleri gta'ya tehdit oluşturan bir oyunya... O yüzden eksiliyorlarş. Yediremiyorlar kendilerine. İki oyunda iyi olacak. Neden bu kadar gta fanboyluğu yapıyorsunuz. Bana watch dogs daha çok hitap ediyor orası ayrı mesele... Video konusuna yazdığım mesaj: Yahu arkadaş susuyorum susuyorum da bu kadar da değil artık yani. Bakın yemin ediyorum, yemin ederim ki sırf şu oyun gta'ya rakip diye oyunu yerin dibine sokuyorlar. Yani şu oyun gta'ya rakip olmasaydı o kadar çok sevilirdi ki? Bazıları oyun 10 saat olur, senaryo bitince yüzüne bakılmaz filan demiş de bu oyunu geliştiren ubisoft montreal. Bağımsız yapımcı değil ya da city interactive değil. Koskoca ubisoft bu! Ve 4 senedir koskoca stüdyo boşu boşuna bir oyun yapacak değil ya! Ubisoft için vikipedi'den bir kaç bilgi: Ubisoft firması, 28 ülkede stüdyoları ile dünya çapında bir varlığa sahiptir. Aynı zamananda 2008 yılı itibariyle Ubisoft firması Avrupanın 3.büyük video oyun ve yapımcı firması seçilmiştir. Ubisoft 2002-2003 yılları arasında 453 milyon, 2003-2004 yılları arasında 508 milyon € kâr elde etmiştir. Ve şirkette birçok çalışan vardır. Şubat 2001'de Almanya merkezli Blue Byte Software şirketini satın aldı. Prince Of Persia, Rayman,Brothers In Arms, Splinter Cell ve Tom Clancy's, Assassin's Creed serisi oyunlarıyla tanınır. Merkezi Montreal, Fransa'da yer almaktadır. 20 ülkede sütüdyosu bulunmakla birlikte, Montreal, Kanada; Barselona, İspanya; Şangay, Çin; Kuzey Karolina, ABD; Düsseldorf,Almanya; ve Milan, İtalya'da geliştirme stüdyoları bulunmaktadır. Gelecekteki Oyunlar sayfası yapım aşamasında olup en kısa sürede hizmete açılacaktır. Yayınladığı oyunlar [[Assassin's Creed IV](2013) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,Wİİ , PSN , XBOX LIVE Assassin's Creed III(2012) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,Wİİ , PSN , XBOX LIVE Rayman Origins ( 2011 ) Platforms : PS3 , XBOX 360 , Wİİ , PSN, XBOX LIVE Assassin's Creed: Revelations ( 2011 ) Platforms : PS3 , XBOX 360 ,PC ( PS3 ve XBOX 360'tan 1 ay sonra ) Assassin's Creed: Brotherhood ( 2010 ) Platforms : PC,PlayStation 3,XBOX 360 Assassin's Creed 2 ( 2010 ) Platforms : PlayStation 3 , XBOX 360 , PC , PSP , DS , IPHONE Assassin's Creed ( 2008 ) Platforms : PlayStation 3 , XBOX 360 , PC Advance Guardian Heroes (2004) — GBA Alexander (2004) — PC America's Army: Rise of a Soldier — PS2, Xbox Ape Escape 2 (2003) — PS2 Pumped & Primed (2004) — PS2 Asphalt Urban GT (2004) — DS. Baldur's Gate: Dark Alliance (2004) — GBA Batman: Rise of Sin Tzu (2003) — Xbox, PS2 Battle Realms (2001) — PC Beyond Good & Evil (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Brothers in Arms: Earned in Blood Xbox, PS2, PC Brothers In Arms: Road to Hill 30 (2005) — Xbox, PS2, PC Capitalism 2 (2001) — PC Catz 5 (2002) — PC Chessmaster (2003/2004) — Xbox, PS2, PC Chessmaster 9000 (2002) — PC, Mac Chessmaster 10th Edition (2004) — PC Conflict Zone (2001) — PS2 Conquest: Frontier Wars (1999) — PC Crouching Tiger, Hidden Dragon (2003) — Xbox, PS2, GBA Platform Anahtarı PC Windows-based PC Xbox Microsoft Xbox GC Nintendo GameCube PS2 Sony PlayStation 2 PSP Sony PlayStation Portable DS Nintendo DS GBA Nintendo Game Boy Advance GBC Nintendo Game Boy Color GB Nintendo Game Boy PS1 Sony PlayStation DC Sega Dreamcast Mac Apple Macintosh PC CSI: Crime Scene Investigation (2004) — Xbox, PC CSI: Dark Motives (2004) — PC CSI: Miami (2004) — PC Cold Fear (2005) — PC, Xbox, PS2 Dark Messiah of Might and Magic (2006) — (PC) Destroyer Command (2002) — PC Devil May Cry 3 (2006) — PC Dogz 5 (2002) — PC, GBA Dragon Riders: Chronicles of Pern (2001) — DC, PC Enchanted Arms (2006) — Xbox 360 The Elder Scrolls III: Morrowind (2002) — PC, Xbox F1 Racing Championship (2001) — PC, PS2, Dreamcast Far Cry (2004) — PC Far Cry Instincts (2005) — Xbox Far Cry 2(2008) — (Xbox 360, PS3, PC) FLOW: Urban Dance Uprising — PS2 Fred (1989) — Atari ST520 Heritage of Kings: The Settlers (2005) — PC Heroes of Might and Magic V (2005) — PC Heroes of the Pacific — PC Hype: The Time Quest (1999) — PC IL-2 Sturmovik (2001) — PC Forgotten Battles Ace Expansion Pack (2004) — PC Indiana Jones and the Last Crusade (1993) — NES Iron Lord (1989) — Atari ST520 Jimmy Connors Pro Tennis Tour (1993) — NES Peter Jackson's King Kong — PC, PS2, GCN, Xbox, Xbox 360, PSP, NDS Kong: The 8th Wonder of the World — GBA Lock On: Modern Air Combat (2003) — PC Lunar Legend (2001) — GBA Lunar: Dragon Song (2005) — DS Monster 4x4: Masters of Metal (2003) — PS2, GC Myst Masterpiece Edition (2000) — PC Riven: The Sequel to Myst (1998) — PC realMYST (2000) — PC, Mac Myst III: Exile (2001) — PC, Mac Myst IV: Revelation (2004) — PC, Mac Uru: Ages Beyond Myst (2003) — PC Myst Uru: The Path of the Shell (2004) — PC Myst V: End of Ages (2005) — PC, Mac Night Hunter (1989) — Atari ST520 Pacific Fighters (2004) — PC Paradise (2006) — PC POD (Planet of Death) (1996) — PC Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor (2001) — PC Prince of Persia: The Sands of Time (2003) — Xbox, PS2, GC, PC, GBA, (2005 DS) Prince of Persia: Warrior Within (2004) — Xbox, PS2, GC, PC Prince of Persia: The Two Thrones (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Prince of Persia: Revelations (2005) (PSP) Battles of Prince of Persia — (2006) (NDS) Prince Of Persia: Ghost Of The Past (2008) — Xbox 360,PS3,PC Puffy's Saga (1988) — Atari ST520 Rayman (1996) — PC, PS1, GBC Rayman Gold (1997) — PC Rayman Designer (1997) — PC Rayman Forever (1998) — PC Rayman Collector's Edition (1999) — PC Rayman Advance (2001) — GBA Rayman 2: The Great Escape (1999/2000) — PC, N64, DC, PS1 Rayman Revolution (2000/2001) — PS2 Rayman DS (2005) — DS Rayman M (UK Release) (2001) — PC, PS2 Rayman Arena (2002) — Xbox, PS2, GC, PC Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003) — Xbox, PS2, GC, PC, GBA, MAC, N-GAGE Rayman: Hoodlums' Revenge (2005) — GBA Rayman Raving Rabbids (2006) — Wii, GBA, PS2, DS, PC, Xbox 360 [1] Rocket: Robot on Wheels (1999) — N64 Rocky Legends (2004) — Xbox, PS2 Secret of the Silver Earring (2004) — PC Shadowbane: The Rise of Chaos (2003) — PC Silent Hunter III (2005) — PC Sprung (2004) — DS Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force (2004) — GBA The Dukes of Hazzard: Return of the General Lee (2004) — Xbox, PS2 The Political Machine (2004) — PC The Sum of All Fears (2002/2003) — GC, PC, GBA Ghost Recon series Tom Clancy's Ghost Recon (2003) — Xbox, PS2, GC Desert Siege (2003) — PC Island Thunder (2003) — Xbox, PC Jungle Storm (2004) — PS2 Tom Clancy's Ghost Recon 2 (2004/2005) — Xbox, PS2, GC Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter, (2006) — Xbox, Xbox 360, PC, PS2 Rainbow Six series Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear (1999) — PC, Mac, DC, PS1 Urban Operations — (2000) Black Thorn (2001) — PC Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (PC) (2003) — PC Athena Sword (2004) — PC Iron Wrath (2005) — PC Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield (console) (2003) — Xbox, PS2, GC Black Arrow (2004) — Xbox Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (In development) — Xbox 360,PS2, Xbox, PS3 Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 ( 2008 ) : PC , PlayStation 3 Splinter Cell series Tom Clancy's Splinter Cell (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Pandora Tomorrow (2004) — Xbox, PS2, GC, PC Chaos Theory (2005) — Xbox, PS2, GC, PC Essentials (2006) — PSP only Double Agent (2006) — Xbox, PS2, PC, Xbox 360, GC Sub Culture (1997) PC Tonic Trouble (2000) PC, N64 Tork: Prehistoric Punk (2005) — Xbox Trollz: Hair Affair! — GBA Twinworld (1989) — Atari ST520 Warlords Battlecry II (2002) — PC Warlords IV: Heroes of Etheria (2003) — PC Will Rock (2003) — PC XIII (2003) — Xbox, PS2, GC, PC Yohoho! Puzzle Pirates (2005) — PC World in Conflict (2007)PC,X-box,PSP,PS2,PS3 Bu kadar oyun yapmış ve alanında uzmanlaşmış tamı tamına 3500 çalışanın bulunduğu ubisoft tam 4 yılını vermiş bu oyuna. Dediğiniz kadar balon bir oyun olsa ubisoft tam 4 yılını verir miydi? Ayrıca bunu geçtim şu watch dogs hakkında en ufak kötü bir haber gelmedi. Bir tek araç kontrolü kötü gibi ama onu da düzelteceklerdir umarım. Çünkü dar cry3'teki araç kullanımı gayet iyiydi ve yapımcı aynı. Eğer videodaki gibi olursa araç kullanımı kötü olur ama zaten bu oyunda araç kullanımının pek bir önemi yok.

any77

10.5.2013 23:14:01

-4
quote:

Orijinalden alıntı: firkateyn Bu oyunda en çok hoşuma giden şey hiçbir şey yapmasanız da parkurcu gibi koşabilmemiz gayet güzel gözüküyor. Araba işi umarım polisten kaçmayı abartmazlar. Bir yerden sonra sıkıyor. Gta 5 elbette güzel olacak. Watch dogs ise içinin tam olarak ne olduğu belli olmayan güzel bir süpriz paketi. Umarım içi güzel çıkar.
Bende bundan bahsediyorum. Gta5 güzel fakat watch dogs da bir sürpriz paketi. Umarım içi güzel çıkar...

firkateyn

10.5.2013 22:35:09

0
Bu oyunda en çok hoşuma giden şey hiçbir şey yapmasanız da parkurcu gibi koşabilmemiz gayet güzel gözüküyor. Araba işi umarım polisten kaçmayı abartmazlar. Bir yerden sonra sıkıyor. Gta 5 elbette güzel olacak. Watch dogs ise içinin tam olarak ne olduğu belli olmayan güzel bir süpriz paketi. Umarım içi güzel çıkar.

BSC Misafiri

10.5.2013 22:23:14

0
diğer oyuncularla etkileşim nasıl sağlanacak onu anlamadım? bu durumda internet bağlantısı falan isteyecek.ilginç.

BSC Misafiri

10.5.2013 22:10:19

0
diğer oyuncularla etkileşim nasıl sağlanacak onu anlamadım? bu durumda internet bağlantısı falan isteyecek.ilginç.

digimon52

10.5.2013 22:10:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri fanboyluk yapanlara ağız dolusu küfür etme isteği bir bende mi oluşuyor?
Ah Bre... tövbe haşa haşa Bu arada onu sen "BSC MISAFIRI" OLARAK SOR YAPARSIN.

- The Stig -

10.5.2013 22:02:53

+1
şu oyun 80 saat mi 90 saatte mi biter bilmem ama benim oyunu oynayacağım süre en az 800-900 saat olacak orası kesin :)

BSC Misafiri

10.5.2013 22:00:56

-2
fanboyluk yapanlara ağız dolusu küfür etme isteği bir bende mi oluşuyor?

digimon52

10.5.2013 21:57:41

-5
Oyunda her şeyi yaparak bitirmenin ortalama 80 saat . ANA HIkaye 40 saat olabilir.Yan Görevler 20. Ortalama 30 saat gezmek tozmak :D eklendi oldu bitti masallah 40+30+20= 80

bkaakco

10.5.2013 21:54:05

-5
"Basitçe"

Rogue Agent

10.5.2013 21:48:07

-6
oyun sürekli kendini tekrar ediyor diyenlerin alayı gta fanboyu bu 1,üstelik gta'nın sayılı çerçevede çok daha dar sınırlarda tekrar ettiğininde farkında değil bu da 2.oyun bitince neler yaptığını say desen 3 4 tane mantıklı şey bulupta sayamaz gta'dan.bu da kabak gibi açık birşey nokta edit : eksi yağıyo ama çıkıpta cevap yazabilen yok asadasadaasada

dIsAstEr

10.5.2013 21:45:24

0
Benim anlayamadığım bir şey, Ubisoft'un son "open world" oyunlarının hepsinde harita noktalarının olması. AC'de 'watch towers', FarCry 3'de 'radio towers' ve son olarak Watch Dogs'da bugün ortaya çıkan CtOS merkezleri. Bu kadar ucuzcu ve yeni fikirlerden uzak olmamalı bir firma. Bir de dört senedir geliştiriliyormuş. 4 sene boyunca, AC'yi geleceğe taşımakla uğraşmışlar herhalde. Yazık.

mfatih85

10.5.2013 21:33:00

-1
türkçe altyazı çok önemli

BiqBrav3

10.5.2013 21:19:19

+1
Watch dogs'un 6 dakikalık gameplay videosu geldi duyurulur. http://www.youtube.com/watch?v=LC_OaVtkHzU

Project Scorpio

10.5.2013 21:18:54

-5
80 saat mi?

PSAC

10.5.2013 21:16:47

-2
araç kullanımı benim moralimi bozdu :(

rambocuk

10.5.2013 20:44:02

0
80 saat oyun süresi işte bu be yeni nesilden en büyük beklentim buydu birde sony şuna el atsada türkçe alt yazı yapsalar o bahssetikleri konuları bizde anlasak

oyuncu11790

10.5.2013 20:36:14

0
Eğer gerçekten vaat edilen her şeyi oyunda görürsek ben bu oyuna parayı basarım :) yeni bir fenomen geliyor gibi

aykut291

10.5.2013 20:35:02

+1
""Hepsini okudum tamamen Tırı vırı. 80 saat oynanış süresi.. Bırak ya RPG mi bu ?"" Bsc tarihinde bir ilk .

porsux

10.5.2013 20:09:07

0
Güzel şeyler okudum umarım bunlar oyunda kağıt gibi durmaz, umarım iyi yedirebilmişlerdir..

Noctis_Strife

10.5.2013 19:40:43

0
4 sene nedir, neredeyse bir neslin bitişi, oyunun maliyetini düşünemiyorum, umarım kâr yapar, güzel olacak gibi.

ValiantLion

10.5.2013 19:36:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: ejderha720 Hepsini okudum tamamen Tırı vırı. 80 saat oynanış süresi.. Bırak ya RPG mi bu ?
adam oynayış süresinin çokluğundan şikayet ediyor yuh artık..

die.Rache

10.5.2013 19:27:10

0
4 senedir gelistiriliyor vay be,oyun yapmak da ne zahmetli bir is arkadas..

Tall Man

10.5.2013 19:24:03

0
Gözlemlerime göre sürekli kendini tekrar eden sığ bir oyun olacak...

Hoid

10.5.2013 19:17:16

-2
Korktuğum başıma geldi büyük ihtimal harita büyük bi ucundan diğerine git kızı al teslim et yok bi yerde adam öldür haritayı turla polisten kaç derken 80 saati buldurtacaklar anlaşıldı... Witcher 3 mü sandı bunlar oyunu anlamış değilim ne yazıkki patlayacakmış gibi duruyor :(

Aaron Paul

10.5.2013 19:16:17

+2
Bu Oyunu, GTA Serisiyle, Aynı kulvarda değerlendirmek gerekir. GTA V duyurulmadan bu duyurulsaydı...Yılın bekleleni geliyor derdim. ( Tabiki Video, Resimlere dayanarak ) Fakat GTA V de duyuruldu çıkamdan bir şey söylememek gerekir. Fakat: Watch Dogs da Gümbür gümbür geliyor. merak ediyorum artık çıksalarda kıyaslasak... Tabi:... '' GTA '' bu türün yaratıcısıdır, İlkidir bunuda unutmamak lazım.

Crynet

10.5.2013 19:16:03

0
Muhtemelen Haritadaki Araştırma İsteği Olan İnsanlar İçin 80Saat Sürebilir Normal Oynanış Süresi Muhtemeln 10 veya 15 Saat Olur :)

Veyron720

10.5.2013 19:08:04

-18
Hepsini okudum tamamen Tırı vırı. 80 saat oynanış süresi.. Bırak ya RPG mi bu ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız