Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İstanbul Merkezli 2Medya'nın Yeni Oyunu The Cold White Ekim'de Geliyor

 
 
İstanbul merkezli 2Medya Oyun Stüdyosu ekibinin uzun süredir üzerinde çalıştığı, The Cold White PC oyunu Ekim 2023’de Steam oyun platformunda çıkıyor. Oyun 12 farklı dil desteği ile erken erişim olarak oyun severlerle buluşacak.
 
Cold White oyunu Alaska topraklarında, geniş bir alanda geçiyor. Bir yandan zorlu kış şartları ve doğa ile mücadele edip bir yandan da oyunun gizemlerini çözmeye çalışacağız. 
 
The Cold White Hikayesi 
 
 
 
Kutup Araştırma ve Keşif Şirketi (Arctic Exploration and Discovery Corporation) buldukları bir keşif için, oyunda yönettiğimiz Mike ve nişanlısı Alice’i Alaska’ya davet eder ve oyunun hikayesi böylece başlar.

Mike ve Alice her ikisi de arkeologdur. Alaska’daki gezisinde Alice bir kaza geçirir ve haber alınamaz. Telsiz ile ulaşıldığında son sözleri “…onlar gerçek” olacaktır.

Şirket, Alaska’da neyi keşfetmiştir? Issız ve soğuk Alaska’da ne gibi arkeolojik kalıntılar olabilir? Ve en önemlisi Alice’e ne olmuş neleri görmüştür?

Oyunun tam sürümünde tüm bu gizemleri hayatta kalma mekanikleriyle çözmeye çalışacağız.

Hayatta kalmak için vahşi hayvanlar ile mücadele edip, bulduğumuz malzemeler ile karakterimiz için gerekli alet edevatı üreteceğiz. Korunmak için çevredeki ağaçları keserek kendimize barınak inşa edebileceğiz.
 
The Cold White Steam Sayfası 
 
 
The Cold White Sistem Gereksinimleri Neler?
 
 

Oyunu minimum ayarlarda oynamak için Quad Core (dört çekirdekli) ve en az 3GHz bir işlemciye ve 8GB Ram’e ihtiyacınız var. Oyun en az NVIDIA GeForce GTX970 veya AMD Radeon RX 480 ve üzeri ekran kartlarında da sorunsuz çalışıyor.
 
Tanıtım fragmanı
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon pc The Cold White
eFootball Sezon 0 ile ‘Aksiyona Hazır Olun’! THQ Nordic, Gothic Classic'in Switch Konsoluna Geleceğini Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

9.8.2023 09:14:49

0
İnsan utanır şunları oyun diye çıkarmaya. Yukarıda arkadaş açıklamış zaten teknik kısımlarını da.

BSC Misafiri

4.8.2023 18:38:07

0
50 dolarınız varsa, indirimdeyken 30 dolar siz de assetstoreden bu asseti alıp, forest gibi, ağaç kesmeli, crafting yapmalı, survival elementli susama acıkma uyuma gibi, melee ve ranged combatlı bir oyun yapabilirsiniz . ( Trailer'da sadece 1 ağaç kesip, silahla bir kurt vurup, kazma ile bir taşı kırdı. Onun harici geri kalan herşey etrafa bakıp kamerayı çevirerek geçti.) https://assetstore.unity.com/packages/templates/systems/stp-survival-template-pro-207954 ek olarak içinde yüzme, araba, binek kullanma, toprağı kazma gibi sistemler de varmış.

Krone

4.8.2023 16:22:39

0
2000’lerin başında olsak iyi görünüyor derdim ama artık 3D oyunlar ciddi bilgi birikimi, sağlam bir bütçe ve kalabalık ekipler istiyor. Şu haliyle animasyonlar vs. tam ızdırap. Türk yapımcılarımızın daha küçük çaplı olan 2D ya da izometrik oyunlara yönelmelerini tercih ederim.

BSC Misafiri

4.8.2023 15:30:30

0
Erzurum dan biraz daha iyi duruyor ama güzel değil yapacak çok iş var.

dikiştutmazsabri

4.8.2023 15:01:28

+2
Mound blade babanmi yapti yakışıklı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Cold White
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız