Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Olan Eight Days'ten Bir Video Daha

E3 2006 videosu oyuncuları etkilemeyi başarmıştı.

     Şimdiki konsolların birbiri ile kıyasıya mücadele ettiği E3 2006 fuarında, Sony önemli bir oyununu görücüye çıkarmış ve bu oyunu ile birçok tartışmanın da merkezine yerleşmişti. Evet Eigt Days'tan bahsediyorum.
 
     Her ne kadar Hud ekranları bulunsa da tamamen CGI sahnelerden oluşan bir tanıtım videosu ile tüm oyuncuların dikkatini çeken Eight Days, sahip olduğu atmosferi ile uzun süre konuşulmuştu. Bir süre sessizliğini koruyan oyunun kötü haberi sonunda gelmiş ve Gateway ile Eight Days'ın yapımlarının durdurulduğu, yani her iki oyunun da iptal edildiği açıklanmıştı. İşte ne olduysa da ondan sonra oldu.
 
     Hiçbir oynanış videosu bulunmayan Eight Days'ın beta aşamasından bazı görüntüler sızdırıldı ve oyunun iptal edilmediğine dair dedikodular yayınlandı. Tüm bu haberlere ise Sony malesef sessiz kalmıştı. İşin ilginç olan tarafı ise bu beta videolarının oyunun kalitesini ne denli gösterdiğiydi. Her ne kadar grafikleri E3 2006'daki gibi olmasa da henüz beta aşamasında olan oyunun özellikle fizin yönünün oldukça sağlam olduğunu görmüştük.
 
     Son olarak 2009 yılında bir gaz istasyonunun parçalanışını gördüğümüz "Gas Station" videosu ile karşımıza çıkan Eight Days için tam iki sene sonra bir video daha ortaya çıktı. Bu videoda tıpkı önceki videoalrda olduğu gibi oyunun beta sürümünden alınmış. Doğal olarak grafiklerin, özellikle kaplama açısından yoksun olduğunu görüyoruz.
 
     Buna rağmen önceki videolarda olduğu gibi oynanış unsurları, animasyonlar ve oyunun mükemmel işleyen siper sistemi dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle siper anında ortaya çıkan animasyon yapısı ile birlikte oyunun co-op olduğunu da düşünürsek, Sony'e "Bu canım projeyi neden iptal ettiniz?" diye sormadan edemiyoruz. Ortaya çıkan bu yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Eight Days Sony PS3
Yeni Worms Oyunu Geliyor Xbox 360 S'in Mat Renkle Satılacağı Doğrulandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

21.8.2011 01:47:35

0
Sony bu nesilde gösterdiği CGI videolara hiç erişemedi ki..Neyse bu oyunu çıkarmamış iyi ki gelecek nesilde belki yüksek kaliteli grafiklerle PS4 için çok iyi bir Exc. serisine dönüşür..

TheAnalyzer

15.8.2011 21:22:31

0
Şu oyuna bak! Muhteşem ve iptal edilmiş. Oyunun fizik motoru, günümüz Mafia'sına eş değer.

Farwynd

15.8.2011 20:28:25

-1
Bence bu seri iptal olmadı ve eğer Microsoft çok tutan bir excluisive oyun yapmayı başarırsa ona karşılık olarak raftan indirilecek. Sanırım Sony bütün kozlarını bir anda indirmek istemiyor.

BSC Misafiri

15.8.2011 18:58:01

0
sony hayatının en büyük hatasını yaptı

MGEDK

15.8.2011 18:24:26

0
2006 mı 2007de mi ney ilk gördüğümde hayran kalmıştım ve "Vay anasını GTAnın ismi neden değişti" diye düşünmüştüm (malum o zamanlar bilmiyorduk :) ) E3 grafikleri mükemmeldi ve kesinlikle GoTY olacak ve elimizden hiç düşmeyecek bir oyundu belki çıksaydı hala konuşuyor olacaktık bundan eminim. Oyunun 2006 dan kalan beta gameplayi bile bence oyunun nasıl bir şey olduğunu gözler önüne seriyor. Gerçekten yazık oldu

quexstre48

15.8.2011 18:11:47

0
bu oyun iptal edilir mi sony ne yaptın sen.! Eğer çıksaydı uncharted gibi seri olabilirdi bence yazık olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eight Days (İptal)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız