Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilen Shenmue Remake'e İlk Bakış

 
 
Sega'nın iptal edilen Shenmue Remake'i gün yüzüne çıktı.
 
Eurogamer'ın haberine göre, Sega bir zamanlar Shenmue'nun ve muhtemelen Shenmue II'nin remake'i üzerinde çalışıyormuş ve uzun bir geliştirme sürecinin ardından bütçe kısıtlamaları ve geliştirme süresinin gecikmesi sebebiyle iptal edilmiş.
 
Ağustos ayında çıkış yapan Shenmue I & II remaster versiyonlarının aksine, remake daha yüksek çözünürlükte dokular, geliştirilmiş gölgeler, rendering iyileştirmeleri, üç boyutlu nesneler,  ortam aydınlatması ve geliştirilmiş NPC'ler dahil olmak üzere çok sayıda iyileştirme içeriyormuş.
 
Eurogamer remake'in remaster versiyonları geliştiren ekip tarafından geliştirilmiş olduğunu söylüyor. Eurogamer, remake'in durumu hakkında yorum almak için Sega'ya ulaştı ancak henüz bir yanıt alamadı. Eurogamer'a göre "bu video buzdağının tepesini temsil ediyor ve önemli miktarda çalışma daha tamamlandı".
 
Shenmue I & II remaster şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Serinin yeni oyunu Shenmue III 7 Ağustos 2019'da PlayStation 4 ve PC için çıkacak.
 
Eurogamer'ın hazırlamış olduğu Shenmue Remake videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Red Dead Redemption 2 60 Saat Uzunluğunda Switch Diablo III: Eternal Collection Paketi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2018 05:09:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: Erkansins Çöp Sonic oyunlarına para var bunami para bulamamış Sega ilgic
Son sonic oyunlarının bütçesiyle olacak iş değil o. Sonic oyunları 91 yılından beridir kendi stüdyosuna sahiptir. 98 yılın zamanları gibi ismini koydular Sonic Team olarak. Buna rağmen sega artık oraya bile para akıtmıyor. Ondan hep çöp çıkıyor. Bugün para götüren bir yer varsa o da Yakuza ve onun envai çeşit klonlarını yapan stüdyodur. Onun dışında hiçbirşeye para aktardığını sanmam seganın, o klonları yapacaklarına bunu yapsalardı işte. Dreamcast kullanıcılarının ahını aldılar. Ecco'lu Vectorman'li Jet Set Radio'lu envai çeşit ip'li firma gitti yerinde yeller esiyor.

dikiştutmazsabri

15.10.2018 19:18:12

+3
Çöp Sonic oyunlarına para var bunami para bulamamış Sega ilgic

deadlight54

15.10.2018 18:34:44

+3
Allah belanı versin SEGA diyorum ve başka da bir söz bulamıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız