Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III'ün Satışları Deep Silver'ın Beklentilerini Karşılamadı

 
Shenmue serisinin devam oyunu 18 yıl sonra oyuncularla buluştu fakat satışları beklendiği gibi iyi olmadı.
 
Yayıncı Deep Silver finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Shenmue III'ün beklentilerinin altında bir satış performansı sergilediğini belirtti. 2019'un sonunda PlayStation 4'teki oyuncu sayısının 50,000 olduğu belirtiliyor. Shenmue III'ün yanı sıra Biomutant ve Final Fantasy VII remake'in ertelenmesi de Deep Silver'ın gelirlerini yaklaşık 8 milyon dolar düşürmüş. 
 
Shenmue III zaten çıkış haftasında pek iyi satamamıştı. Japonya'daki ilk haftasında sadece 17,857 adet satabildi ve Birleşik Krallık'ta listeye 17. sıradan girebildi.
 
Satış verilerine yansımayan 70,000 adet kopya Kickstarter kampanyası destekçilerine gönderildi fakat ek 70,000 adet satış da Shenmue III için çok fazla bir miktar değil. 
 
Serinin yönetmeni Yu Suzuki her fırsatte dördüncü oyunu yapmayı istediğini belirtiyordu fakat satışların bu denli az olmasından sonra yeni bir Shenmue oyunu görme ihtimalimiz de azalıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Devil May Cry 3 Switch Versiyonu Bloody Palace Modunda Local Co-op Destekleyecek Epic Games Store'da ‘Oyunların Aşkına’ İndirimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.2.2020 11:54:55

0
Yalansız yanlışsız 20 senelik ilk oyunun yürüme, koşma ve yüz mimik animasyonları daha iyi. İnanmayan varsa açıp baksın.

Guest-2C5CD639E

14.2.2020 11:09:10

0
Şu seri benim zamanından beri hiç ilgimi çekmedi dur ilaçlı sürüm deneyim bile dedirtmedi bana. Biomutant'ta patlayacak zaten ondan da umudum yok hiç. Belli başlı firmalar var single işini iyi yapabilen artık belli yaştan sonra seçici davranmaya başladım.

ahmet51

14.2.2020 08:38:30

0
Dinamik ve yeni nesile adapte olacak serilikte oynanışa sahip olsaydı harikulade bi satış grafiği yakalardı fakat bu oyunu ps4de değilde dreamcastte oynuyormuş hissi vermesi haliyle satışların düşük olmasına sebep oldu .

Umit_22

14.2.2020 08:23:17

+1
Ne bekliyordunuz ki, oynanış berbat. Animasyon berbat. Hadi eski tarz grafik tasarımı yaptın anlarım. Ama animasyonu yeni nesil yapacan arkadaş. Odun gibi karekterleri koymuşlar. Yapacaksan Resident Evil gibi yapacaksın. Oyunda Shenhuo diye bir kız var ki bildiğin şişme bebek. Evet bildiğiniz şişme bebek. Duruşu, görünüşü, ağız ve kaş mimikleri. Herseyi. Şişme bebek fantaziniz varsa alın oynayın. Ben böyle b.ktan oyun görmedim. Karekterler konuşurken sesi kapatın duyguyu anlamazsınız. Öyle bir oyun. Zaten baş kahramanın bir yürüyüşü var hahaha. Onu görünce zaten soğuyorsunuz oyundan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız