Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous 2'nin Yeni Videosu Yayınlandı

İyilik veya kötülük...seçim sizin!

     Killzone 3 ile bu yılın en yoğun dönemine giren Sony, inFamous 2 ile de bu başarıyı sürdürecek gibi gözüküyor. Yeni videosu ile karşımıza çıkan oyunun görselliği ise ilk oyunu çok gerilerde bırakacağa benziyor.
 
     Oyunda yönlendireceğimiz karakter olan Cole'un iyi ve kötü seçimlerine göre değişiklik gösterecek olan oyunun bu yeni videosunda işte bu özelliğe yer verilmiş. Cole'un "Gücüm gittikçe artıyor" sözleri ile açılışını yapan videonun ilerleyen dakikalarında ise "Bazen, kendimi tanıyamıyorum" sözleri ile Cole'un yapabileceği yıkım görüntülerine yer verilmiş.
 
     Cole'un karşılaşacağı kadın karakterler daha önce ekran görüntülerinde karşımıza çıkmıştı. Bu tanıtım videosunda ise aslında bu karakterlerin birisinin kötü tarafı, yani Cole'u yıkıma sürükleyecek olan tarafı, diğerinin ise iyilik tarafına yönlendireceğini anlıyoruz. Bir taraf "Beraber bu insanlara yardım edebiliriz" sözleri ile Cole'u iyiliğe doğru çekerken, diğer taraf ise "Beraber bu şehre hakim olabiliriz" sözleri ile Cole'u yıkıma doğru çekmeye çalışıyor. 
 
     Oyunun görselliğine baktığımızda ise özellikle bazı ataklarda oyun alanında tam bir görsel şov olduğunu görebiliyoruz. Karakter detaylarıyla da sınıfı geçeceğe benziyen oyun, animasyonlarda ve aksiyon dozasjında da doyurucu bir içeriğe sahip olacak. Oyun için yayınlanan bu başarılı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch Sony infamous 2 PS3 Action
Komutan Shepard Gibi Görünmek İsteyen? Aral'dan Ödüllü Test Drive Unlimited 2 Turnuvası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GoldPunch

26.2.2011 04:37:36

0
Oyunda Türkçe seslendirme de olacak.

bloodmoney09

25.2.2011 22:55:52

0
Oyun süperde, oyunda türkçe seslendirme olacak mı yoksa sadece altyazı mı?

BSC Misafiri

25.2.2011 21:31:17

0
süper ... :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous 2
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız