Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sucker Punch Yeni Projesine Odaklanmış Durumda


     inFamous serisiyle birlikte geniş kitlelere ulaşan Sucker Punch, yeni projesi için kollarını sıvamış gözüküyor. Twitter üzerinden gelen açıklamayla birlikte bu durum onaylandı.
 
     Firmanın resmi Twitter adresi üzerinden gelen açıklama şu şekilde, "Evet, şuan için bir sonraki projemize odaklanmış durumdayız fakat şimdilik duyurulması gereken birşey yok. Bu arada, inFamous 2 PSN Plus üyelerine ücretsiz olarak sunuluyor!" Duyuru için bir süre beklememiz gerekecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch Sony infamous 2 PS3 Action
Microsoft: Diğer Yapımcılar da Xbox Live'ı Seviyor Wii U Oyunları 100 Dolardan mı Satılacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.6.2012 12:13:07

+1
Sucker Punch firması, ilk olarak 1997 yılında "Rocket: Robot on Wheels" adlı Nintendo 64 oyunuyla sektöre giriş yapmış ardından 2002-2005 yılları arasında PlayStation 2 platformu için yaptıkları "Sly Cooper" serisiyle adlarının duyulmasını sağlamış ve 2009-2011 yılları arasında PlayStation 3 için yaptıkları "İnFamous" serisiyle de geniş kitlere ulaşmış ve video oyun sektöründe sağlam bir yer edinmiş olup bağımsız takıldıktan sonra Ağustos 2011 yılından itibaren Sony Competer Entertainment'a bağlanmışlardır. Bakalım Sucker Punch firması karşımıza nasıl bir projeyle gelecek? Merakla bekliyoruz!

Sacrer

7.6.2012 08:50:50

0
inFamous 2 Türkçe çıkan nadir oyunlardan biri. Bunu PC platformuna da eklemeleri gerekiyor. Konsol oynayanlara lafım yok ama PC oyuncularınında sayısı bir hayli fazla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous 2
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız