Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous 2'nin Cole'u İmaj Değiştiriyor

 

 
    inFamous 2'nin ana karakteri Cole'u hiç böyle görmediniz. Görünüşe bakılırsa inFamous 2'de Cole'un yeni imajı yukarıdaki gibi olacak. 
 
    Yeni yayınlanan geliştirici günlüğünde 2:45'e göz atıldığında gözüken bu ekran görüntüsünden sonra inFamous hayranlarının yorumlarını çok merak ediyorum doğrusu. Geçtiğimiz haftalarda Sucker Punch'ın Cole'un üzerinde değişiklikler yapılacağı belirtilmişti. Ancak bu kadarını beklemiyorduk doğrusu...
 
    Oyun içi arasahnelerde bulunan yeni geliştirici günlüğüne aşağıdan göz atabilirsiniz, inFamous 2, gelecek sene sadece PS3'e çıkacak; 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sucker Punch Sony infamous 2 cole
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (25- 30 Temmuz) DC Universe Online'ın Hikaye Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.8.2010 11:11:23

0
yha çok üzüldüm abi böle bişi olabilrmi yha yeni karakteri çok sewmiştim yha saçı wardı bi cool du fln :D İnsanları heycanlandırıp sonrada böle deişiklikler yapıp bitiriolar yha oyunu 4 gözle bekliodum ama şimdi hiç almamam dha ii belkide arkadaşın dedii gibi önceki oyun sonrası tanıtımıdır çünkü cole beastle kapışıcak oyunun başında we çok büyük hasar görücek sonra cool tarzına geçicek benim gibi düşünenler lütfen yorumunu esirgemesin lütfen bu duruma bi itrazda bulunalım !!!!!

Denis_Jan_Cole

19.8.2010 11:01:55

0
Yha İnanmıyorum Sucker Puncha Çok kötü bişi yaptılar yhaaaa :(çok sewmiştim yeni colu çok hawalıydı gittiler ezik kel colu koydular ozmn bunun 1. oyundan ne farkı kalır ????? arkadaşlar lütfen beni destekleyin inş. eskiye dönülür dönülmezse ifamous 2 yi hayatta oynamam benim gibi düşünenler warsa lütfen söylesin we bu değişiklik neden oldu bilen warsa yorum yapabilirmi lütfen !!!! İnş. Yine geriye döner we lütfen sucher punch hayranlarından yola çıkarak tasarım yapılarmış bu yüzden sucker punch a e mail ile düşüncelrinizi söyliye bilirsiniz sewgilerle Denis_Jan_Cole

P@ntera

26.7.2010 14:37:47

0
gerçekten de David Beckham benziyo :D

cryptdlg

26.7.2010 09:40:17

0
6:55 te gorulen karakter zaten son trailer de izledigimiz karakter. Adamlarda ilk oyundan sonraki calisma hakkinda bilgi geciyorlar. Ara videolarda gosterilen oyun iciler ilk oyundan. Videonun bitmesine yaki yeni oyuna ati 6 sn lik elemanin sıcrayisini gosteren bir kisim var. Haberi yazan arkadas sanirim arastirmadan ekleyiverdi haberi..

BSC Misafiri

26.7.2010 02:52:31

0
sanırım bir yanlışlıklık var .. dikkat çektiğiniz resim infamous 1 'den bir artwork sadece .. ki değişiklik zaten yapıldı cole üzerinde hem seslendirme hem de görüntü olarak yayınlanan 2. oyununun "oyun içi" sahnelerinde gayet açık gözüküyor .. videoda anlattıkları şey (umarım yanlış bilgi vermiyorumdur ..) nasıl başladıkları artworkler planlar v.s .. ve araya giren 2. oyun görüntüleri .. yani kısacası nereden nereye ..

In Isaac We Trust

26.7.2010 00:33:10

0
David Beckham from Manchester United.

BSC Misafiri

25.7.2010 23:38:58

0
zaten böyle değil miydi? :D gerçi biraz saç fena olmazdı :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous 2
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız