Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iPhone'un Uncharted'ı "Shadow Guardian"


 
    Uncharted serisi hiç kuşkusuz bu neslin yüz akı olarak görülebilir. Özgün oynanış yapısı ve mükemmel grafikleriyle oyuncular bir yana bir çok oyun yapımcısını bile kendine hayran bıraktı. Bu nedenle Uncharted, tabi ki bazı geliştiricileri de etkileyecekti. Gameloft da etkilenen geliştiricilerden birisi.
 
    Gameloft'un yeni oyunu Shadow Guardian'ın videosunu izleyince bize Uncharted'ı hatırlattı. Özellikle dövüş stilinin Uncharted'tan çalınmış gibi durduğunu söylersek sanırım hiç de abartmayız.
 
    Shadow Guardian'da Jason Cole adlı karakteri yönetip İskenderiye'den Medusa Tapınağı'na kadar çeşitli mekanları ziyaret edeceğiz. Bu mekanların her birisi kendine has özelliklere sahip olacak. Örneğin İskenderiye'de aksiyon sahneleri önplanda olacakken Medusa tapınağında bulmaca öğeleri ağırlıkta olacak.
 
     Oyunun videosunu buradan izleyebilirsiniz. Eminim siz de Uncharted'a benzeteceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Gameloft Shadow Guardian Aksiyon Macera iPhone iPad
Renegade Kid 6 Aralık'ta Yeni Oyununu Açıklıyor Ghostbusters Yaması 18 Ay Sonra Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.12.2010 17:09:22

0
Bu siteye 5-6 aydır kullanıyorum gördüğüm kadarı ile bazı arkadaşlar bu oyun konusunda çıldırmış ve artık psikolojik bi durum oluşmuş xbox-ps3 kavgaları yok oyun bu oyun kavgaları hakikaten bir insanın sadece insanların keyif almasın için yapılan oyunlardan kendini bu hale getirmesi ve keyif ve zaman geçirme amacını insanları irite etme ve olay çıkartma aracı olarak kullabilmesi beni şaşırtmakla birlikte bu insanların sadece ve sadece bu oyunlar sayesinde buralarda bir nevi hapsedilere o sapık duygularını bastırmarı ve halk pek bu duygularla açılmamalırda mutlu ediyor

bykrm

3.12.2010 13:22:39

0
HardShock Dostum sen ne anlatıosun ? Yazdıklarını göndermeden önce bi oku..

HardShock

3.12.2010 13:10:32

0
Çalınmış ne demek ya sen bir yazarsınb böyle şeyler yazmayın.Yazar dediğin kişi geniş bakış açısı olmalı o zaman god of war'da olmaz yada dante inferno gib oyunlar tamamen çalıntı olsun.Bırakın böyle politik ağaz yapmayı biraz cevre biraz tartışmaya ihtiyaçınız yok pohpohlamakta içindedir bunu yayınlamayın birak cevre yada başkası duymasın bay editör yada yayın konturolü yapan arkadaşım ama onu bu yazara göster yada söyle böyle şeylerdednb uzak durun.

hofirat

3.12.2010 12:33:01

0
nasıl ulaşamadı ya, en son 3.5M satmıştı. Bir PS3 Exclusive oyunu olarak, özellikle belirli bir kitleye hitap ede ağır bir oyun olarak fazlasıyla satış yaptı.

Barxxx

3.12.2010 09:59:03

0
UC2 hak ettiği satışa ulaşamadı tüm ps3lerde bir uc2 olmalı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow Guardian
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız