Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Kadınlar Ligi 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

 
     Türkiye’nin ilk ve tek kadınlar ligi organizasyonu olan Zula Kadınlar Ligi 13 Haziran’da başladı. Hafta sonları Zula Espor Youtube kanalından canlı yayınlanan maçlarda birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlar yaşandı. Gamers Of Future ilk haftayı lider kapatırken İstanbul Espor ise ilk haftanın sonunda son sırada yer aldı. Sergilediği harika performans ile Gamers Of Future oyuncusu wAura ise haftanın oyuncusu ödülünü aldı.
 
Gamers Of Future
Hiç şüphe yok ki haftanın takımı Gamers Of Future oldu.İlk haftayı kayıpsız geçen siyah beyazlı ekip haftayı lider kapatmayı başardı. Haftanın oyuncusu ise sergilediği inanılmaz performansını 3,28 KDA ile süsleyen wAura, galibiyetlerin mimarı oldu.

ABB Aski Espor
Türkiye’nin ilk ve tek büyükşehir belediye kadın takımı ünvanıyla katılan ABB Aski Espor’da ligde 2’de 2 yaptı. Tecrübeli oyuncu Handeizm,aldığı 56 skorla takımının en çok skor alan oyuncusu oldu.

fastPay Wild Cats
Espourun köklü takımlarından fastPay Wild Cats, 1 galibiyet 1 mağlubiyet alarak ilk haftayı 3. sırada tamamladı. Anadolu Parsları’nda Aquavit, sergilediği performans ve 1,95’lik KDA’sıyla adından bolca söz ettirdi.

Mod-Z
Kadınlar turnuvasının şampiyonu Mod-Z, lige tam anlamıyla istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Haftayı 3 puanla kapatan evren savaşçılarında en dikkat çeken oyuncu haftayı 1,45 KDA ile tamamlayan Victoria oldu.

Steel Tactics
Haftayı puansız kapatan iki takımdan biri olan Steel Tactics, zaman zaman çok iyi oyunlar sergilese de performansını tüm raundlara yayamadığı için istediği sonuçları alamadı. Takım uyumu oturduktan sonra Steel Tactics’in üst sıralara doğru tırmanışını görebiliriz.

İstanbul Espor
Haftayı son sırada tamamlayan İstanbul Espor’da Steel Tactics ile aynı durumu yaşıyor desek doğru olur.İstanbul Espor haftayı puansız kapatmasına rağmen ilerleyen haftalarda sürpriz galibiyetler alacaklarından hiç şüphe yok.
 
Haftanın 5’i

wAura: Aynı zamanda haftanın en değerli oyuncusu olan wAura, 3,28 KDA değeriyle ulaşılması zor bir başarıya imza attı.
Handeizm: Takımının 2 galibiyetinde de baş rolde olan Handeizm, 2,52 KDA oranıyla harika performans sergiledi.
AquaVit: fastPay Wild Cats’in en çok skor alan oyuncusu olan AquaVit, 1,95 KDA ile de takımının en etkili oyuncusu oldu.
Victoria: Takımının aldığı tek galibiyetin mimarı olan Victoria, 1,45 KDA ile de Mod-Z’nin en dikkat çeken oyuncusu oldu.
STRD: Haftayı istediği gibi kapatamayan İstanbul Espor’un en dikkat çeken oyuncusu 1,10 KDA ile STRD oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Gölün Leydisi Nimue'ya Odaklanan Netflix Dizisi Cursed'ten Yeni Görseller Paylaşıldı Daymare: 1998 Artık Resmi Olarak Türkçe

Dark`Prince

20.6.2020 15:20:46

0
Bunların sonuda Rus kadın takımı gibi olmasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız