Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zorlayıcı Platform Oyunu "Jump King" Konsollar İçin Duyuruldu

 
Yayıncılığını Ukiyo Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Nexile'nin yaptığı "komik, dikey platform oyunu" Jump King'in konsol sürümleri duyuruldu. Oyun daha önce Steam üzerinden PC için Mayıs 2019'da yayınlanmıştı. 
 
Oyunun geliştirici stüdyosu Nexile oyun için, "Bu oyunu sizi aptal durumuna sokmak için yapmıştık. Sonuçta oyundaki tek meydan okuma sadece zıplamak. Ama bu durum insanlara büyük sorunlar yaratıyor." dedi. 
 
Ukiyo Publishing çalışanı Paul Hann ise, "Jump King ekibimize o kadar çok zarar ve acı verdi ki aklımızı kaybettik. Dünyanın geri kalanına da bu yarattığımız cehennemi tanıtmak istedik. Bir gün bu oyunu yeneceğim, bir gün..." dedi.
 
Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonunun ise 2020 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Konsol sürümü için yayınlanan duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Jump King platform dikey platform zorlayıcı aksiyon macera oyun
Overwatch'ta Karnaval Başlıyor Rigid Force Redux, Xbox One ve Switch İçin Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jump King ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız