Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS PS4 ve PC için Duyuruldu

 
   Konami ve Cygames, Japonya'da gerçekleşen PlayStation basın konferansı esnasında Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS'ı PlayStation 4 ve PC (Steam) için resmi olarak duyurdu.
 
    Konami Computer Entertainment Japan tarafından geliştirilen ve Hideo Kojima'nın prodüktör olarak görev aldığı hack and slash third-person shooter türündeki Zone of the Enders serisinin ilk oyunu 2001'de, serinin ikinci oyunu Zone of the Enders: The 2nd Runner 2003'te PlayStation 2 için çıkmıştı. Ardından bu iki oyunu içeren HD koleksiyon PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Bir de farklı bir stüdyo tarafından geliştirilip Game Boy Advance için çıkmış olan Zone of the Enders: The Fist of Mars bulunuyor. 
 
   2003'te çıkan oyunun remastered versiyonu geliştirilmiş grafikler, 4K çözünürlük, yeni ses tasarımı, yeni özellikler ve PlayStation VR desteği sunacak.
 
   Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS dünya genelinde 2018 ilkbahar döneminde çıkacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS aksiyon mech şiddet kojima anime vr oyun
Final Fantasy IX PS4 için Çıktı Oddworld: Abe’s Oddysee GOG ve Humble Bundle'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

HayvanMetal

20.9.2017 09:57:28

0
Bu kadar eski olmasına rağmen hala oyun dünyasına çıkmış en iyi hikaye bazlı mecha oyunlarından biridir. Konami 3'üncü oyunu iptal ettiğinden beri nefret ederim kendilerinden. Şimdi de kalkmışlar 2'inci oyundan para kazanmaya çalışıyorlar. Yine de yalan yok oyunu ucuzlayınca kaparım.

dingo egret!

20.9.2017 02:32:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: chris92 xbox oneyi boşlamaya başladılar :D xboxcular için yakalım
Xbox tüketici kitlesine hitap etmeyeceğini düşünüyor olabilirler. Pek çok ps2 oyuncusunun bile haberi yoktu bu underrated şaheserin varlığından.

dingo egret!

20.9.2017 02:15:01

+1
Aha işte efsane geliyor Gelsin Jehuty Gelsin Dingo Egret reyiz! Şu anda salonun ortasında göbek atıyorum lan resmen Tabi bu eser için tıpkı Metal Gear efsanesi gibi yine Hideo Kojima ve Yoji Shinkawa'ya teşekkürlerimi, saygılarımı sunarım. İkisi de adamın hammaddesi. Konami, Kojima reyiz olmadan Metal Gear serisini yürütemeyeceğine ayıktı, geniş platformlarda bu oyunu yaygınlaştırıp bu seriyi devam ettiymeye çalışacak büyük olasılıkla, ama tutmaz. Hideo Kojima senaryoyu yazmadığı ve Yoji Shinkawa sanatını ortaya koymadığı sürece bu oyunu da devam ettiremezler. Oynamayan herkese tavsiye ederim, muhakkak oynayın. Ama gelipte burda grafiklere laf etmeyin 14 yıllık oyun bu, teee ps2 dönemine ait.

2K

19.9.2017 23:59:42

+1
Batılı oyuncular tarafından pek bilinen ya da sevilen bir seri değil ama kendine has bir hayran kitlesine sahip. Eğer mech oyunlarını seviyorsanız ve genelde tüm Japon oyunlarında olan zekice ve saçmalık arasında giden garipliği seviyorsanız denemenizi öneririm. Sonunda PC'ye de geliyor bu seriyi PC'de göreceğimi hiç düşünmezdim.

chris92

19.9.2017 22:20:54

+1
xbox oneyi boşlamaya başladılar :D xboxcular için yakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız