Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombie Army Trilogy'yi Oynamanız için 7 Sebep


      Rebellion, oyuncuların Zombie Army Trilogy'yi satın alması için yedi nedeni gösteren yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Önümüzdeki ay çıkışını yapacak oyunun neden oynanması gerektiğini gösteren yedi sebep şunlar:
 
    1-Yepyeni bir senaryo bölümü. 
    2-Elden geçirilmiş iki senaryo bölümü.
    3-Korkutucu yeni düşman tipleri. 
    4-Dört yeni oynanabilir karakter.
    5-Taktiksel zombi parçalanması (zombileri yavaşlatmak için belirli uzuvlarını koparabilirsiniz.)
    6-Zorlayıcı yeni Horde modu.
    7-Bir araya gelmiş online oyuncu topluluğu.
  
     Yapımcı ekibin oyun için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu videoda oynanış görüntülerine yer verildiğini belirtelim. Zombie Army Triglogy, 6 Mart'ta PS4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sniper elite Nazi zombie army Zombie army Rebellion 505 Games PC PS4 Xbox One
Humble Bundle'ın Sqaure Enix Kampanyasında Yeni Bir Oyun: Kane & Lynch Collection Artık Twitch'in de Resmi Bir Festivali Var: TwitchCon
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

23.2.2015 00:45:44

0
başlarım zombine yap bi karlı mekanlarda ormanlarda terkedilmiş kasabalarda geçen uzun mesafelere dayalı gerçekçi bir sniper oyunu bide uzun olsun az bişey yenilikçi olsun.. ilk oyundaki kamuflaj yüzdesi özelliği geri gelsin vs.. zombide zombi çıldırtıyorlar adamı arkadaş ben bu rebellion kadar afedersiniz mal bir firma görmedim Iron Storm gibi bir ip yi bitirdiler sıra bunda.. hem işi biliyorlar hemde emen şımarıyorlar

Yusac

22.2.2015 23:40:06

0
Sıktı artık bölgeyi zombilere karşı korumaya dayalı oyunlar. Saydıkları 7 şey de her zombi oyununda olan şeyler coop desen , coopzsuz zombi oyunu yapanı dövüyolar artık. Tabi ne kadar farklı olduğu çıkınca belli olacak fakat şu haliyle özenti basir bir zombi oyunu.

Ouroboros_Tasarım

22.2.2015 15:31:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Benim sebeb ve nedenlerim olmadan bir başkası asla kendini kendine bana sebeb ve neden koyamaz . Ha oyunu bedava yaparsın o zaman " Benim Bir Nedenim Olur".
bence haklısın eksilere aldırma zaten bi oyun başarılıysa oynarız boyle cocuk cocuk seyler yapmalarına gerek yok zaten ancak başarısız oyunlarda boyle seyler duyulur ki oyun başarısız :D gelsin eksiler

MustafaSengonul

22.2.2015 12:01:11

0
Yeter be, biraz yaratıcı fikirler ortaya çıkartın.

AttackHane

21.2.2015 12:35:26

0
'' 7-Bir araya gelmiş online oyuncu topluluğu.'' Burda Coop olarak mı yoksa multiplayer olarak mı bahsedilmiş ben tam anlayamadım.Coop önemli olsun ama birde multiplayer olsa tadında yenmez bence :)

KardesBekle

21.2.2015 12:21:03

+1
Fiyat uygun olursa alırım bir dal.....

mementopolis

21.2.2015 02:40:29

-4
Benim sebeb ve nedenlerim olmadan bir başkası asla kendini kendine bana sebeb ve neden koyamaz . Ha oyunu bedava yaparsın o zaman " Benim Bir Nedenim Olur".

HIGHER

21.2.2015 01:43:51

-1
BLACKLİGHT DİYE BİR OYUN VAR SEBEPLERİ SAYMAKLA BİTMEZ AMA BİR KAÇ TANE SÖYLEYİM ÜCRETSİZ OLMASI TÜRKÇE OLMASI KATANA PALA TOMA KULLANILMASI ROBOT KULLANILMASI LAV SİLAHI VE BİNLERCE SİLAH ÖZELLEŞTİRME SEÇENEĞİ SAYDIKLARIMIN HEPSİ OYUN İÇİ PUAN İLE ALINABİLİYOR KLANIMA BEKLERİM 1400 KİŞİYİ AŞKIN KLANIM VAR vTRv ltd. a.ş. iyi günler diler:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombie Army Trilogy
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız