Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombi Kıyametine Adım Atabileceğiniz Apocalypse Party Eğlenceli İçeriklerle Geliyor

 
Breaker Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon, macera, zombi oyunu Apocalypse Party, 1 Aralık tarihinde geliyor. 
 
Üstten görünümlü yapısı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde hayatta kalan en güçlü kişi olmaya çalışacak ve kendi yeteneklerimizle beraber oyundaki yerimizi almaya başlayacağız. Oyunda yer aldığımız süre boyunca karakter odaklı bir yapının olduğunu görebiliyor ve bu karakter odaklı yapı ile beraber hem becerilerimizi geliştiriyor hem de geniş çaplı bir göreve atılıyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı hikaye kısımları bulunur. Bu hikaye kısımları ile beraber de ilerlememizi sağlayabilir ve farklı görevlerle beraber de kendimizi burada geliştirmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde yer aldığımız müddetçe sizler de göreceksiniz ki dünyayı kurtarmak için elimizden geleni yapmaya koyulacak ve aynı zamanda burada farklı oyuncularla beraber de yüzleşmeye başlayacağız.
 
Uzun süredir devam eden bir savaşın ortasında yer aldığımız oyunda hem tek oyunculu hem de çevrimiçi olarak yer alabiliyor ve burada eşli oyun kapsamında arkadaşlarınızla beraber yer bulabilirsiniz. Oyun içerisinde kendinizi geliştirebileceğiniz ve hızlı aksiyona geçebileceğiniz bir yapı bulunuyor ve bu yetenekler üzerinde ustalaşmak da tamamen sizin işiniz oluyor. Sayısız seçenekte ve geliştirme ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğimiz gibi hayatta kalan en güçlü kişi olmaya çalışıyorsunuz ve elinize aldığınız farklı farklı silahlarla beraber de düşmanların üstesinden gelmeye başlıyorsunuz. Bunun için farklı görevlere çıkabileceğiniz yapımda kendi elinize farklı donanımlar alabiliyor ve bu araçlarla beraber de düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz.
 
Yeteneklerinizin üzerinde ustalaşmaya başladığınız yapım içerisinde üzerinize dalga dalga düşmanlar gelebilir ve bunları ortadan kaldırmak için de elinizdeki silahı ateşleyebilir, patlayıcılar kullanabilir, yeteneklerinizi açığa çıkarabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli zorluk seçenekleri ile beraber bizlere farklı yapı sunmayı hedefleyen yapımda yüzlerce farklı menzilli ve yakın dövüş silahı bulunuyor. Bunlardan istediğinizi seçebilir ve düşmanları ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmaya koyulsunuz. Bu tarz oyunlarda silah çeşitliliği ve silah kütüphanesi oldukça önem arz ediyor. Bununla beraber farklı bir hissiyat almak için elbette oyunun ilk başlarında, ortalarında veya sonlarında istediğiniz şekilde silahlarınızı değiştirebilir ve bu hissiyatı değiştirebilirsiniz. Elbette oyunun başından sonuna kadar aynı silahı kullanmak bir yerden sonra sıkıcı hale gelebilir. Ancak bu noktada silah çeşitliliği ve kütüphanesi devreye giriyor. Bu oyun içerisinde de gerçekten de geliştirici ekibin belirttiğine göre geniş bir silah kütüphanesi ve çeşitliliği bulunuyor. Bu silahlardan istediğinizi seçebiliyor ve isterseniz yakın isterseniz de menzilli dövüşlere geçiş yapabilirsiniz.
 
 
 
Oyunda dilediğiniz gibi uzak menzilli silahlarla beraber düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyor, elinize aldığınız tabancalarla, silahlarla, makine tüfeklerle ve daha fazlasıyla beraber düşmanları ortadan kaldırabilir ve toplu bir şekilde düşmanların üzerine mermi yağdırabilirsiniz. Bu noktada elbette menzilli silahlar büyük oranda avantaj sağlıyor. Bunun dışında yakın dövüş silahları ile beraber de kılıçla, bıçakla ve daha fazlasıyla beraber düşmanların üstesinden gelebilir, onları toplu bir şekilde ortadan kaldırabilir ve sayısı seçenekle beraber de bu yeteneklerden faydalanabilirsiniz. Hem tek oyunculu hem de çevrimiçi eşli olarak oynayabileceğiniz yapım içerisinde bir yandan bu felaketle yüzleşirken, diğer taraftan ise çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla beraber yüzleşebilirsiniz. Ancak bu oyunu tek başınıza da oynayabileceksiniz. Dolayısıyla bunun seçimi tamamen size ait olarak karşımıza çıkacak ve istediğiniz şekilde düşmanlara karşı, oyunculara karşı burada farklı kombolar yapabileceksiniz.

İlgi çekici ve derin mekaniklerin yer aldığı yapımda sürekli olarak kendimize düşmanlarla beraber bulabilecek ve onları ortadan kaldırmak bizim zaten oyun içerisindeki temel amacımız olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca çok sayıda becerinin kilidini açabileceğimiz bir yapı bizlere sunulacak ve hem seviye atlama ile beraber hem de farklı yapılarla beraber kendi yeteneklerimizi geliştirebilecek ve her bir seviye ile beraber de karşımıza bir yetenek ağacı çıkacak. Bu yetenek ağacıyla beraber istediğimiz yeteneğimizi geliştirebilecek, yeni yeteneklerin kilidini açabilecek ve bu kapsamında düşmanların üstesinden daha kolay bir şekilde gelebileceğiz. Oyunda farklı farklı renklendirmelerle beraber farklı tarzda beceriler bulunacak ve bu becerileri olan karakterimize adapte etmek elbette oyunun temel amaçlarından biri olarak karşımıza çıkacak.
 
Oyun içerisinde ne kadar çok yeteneğimizi ve becerimizi geliştirecek olursak o kadar çok güçlü hale gelebilecek ve düşmanların üstesinden bu kapsamında daha hızlı bir şekilde çıkabileceğiz. Çünkü oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca düşmanların gücü kolaydan zora doğru artış gösterecek ve bu zorlukla beraber de biz de kendi gücümüzü arttırmamız lazım. Dolayısıyla oyun içerisinde ilk etapta kolay bir yapı bizlere sunuluyor. Ancak daha sonraki süreçte oyunun ortalarında ve sonlarına doğru elbette daha güçlü bir yapı ile beraber karşılaşabiliyoruz. Bu kapsamında düşmanların gücü daha da artış gösterebiliyor ve buradan yeteneklerimizi geliştirmek ve seviye atlamak oldukça önem arz ediyor. Bu yetenek geliştirmeye de beraber de elbette çok farklı sayıda yeteneğini inceleyerek açabilir ve farklı renklerde bu yeteneklerin kedileri açarak düşmanların üstesinden kolayca gelebiliriz.
 
 
 
Oyunda yani diğer taraftan farklı farklı karakterler bulunuyor ve geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun içerisinde 35 farklı karakter bulunuyor. Bu karakterleri kullanmak ve bu karakterlerden istediğinizi seçmek tamamen sizin işiniz oluyor. Oyunda yine geliştirici ekibin belirttiğine göre yüzlerce benzersiz kahraman becerisi bulunuyor ve bu kahraman becerileri gerçekten de ön plana çıkan mekanikler arasında yer alıyor. Oyunda farklı farklı bölümler arasında gidip gelebilir ve yeni bölgelere atılarak buralardaki düşman çeşitliliğini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. En güçlü komboyu oluşturabileceğimiz ve farklı farklı stratejiler ve planlamalar arasına gidip gelebileceğimizi yapımda bahsettiğimiz gibi farklı silahlarla beraber yerimizi alabiliyoruz. Oyunda bu tarz yapı olduğundan dolayı her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve bu yapı ile beraber de oyundaki yerini alabilir. İstediğiniz şekilde kahramanınızı seçebildiğiniz ve istediğiniz şekilde becerilerinizi geliştirebileceğiniz yapı tam bir özgürlük sunacak şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Bunun dışında oyun içerisinde yine geliştirici ekibin yaptığı güncelleme ile beraber yetenek havuzunun 450'ye çıktığı aktarılıyor. Ve bu yetenek ağacı içerisinde 450'den fazla aslında becerinin olduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla bu da gerçekten de yüksek bir sayı olarak karşımıza çıkar ve bu yetenek ağacı içerisinden istediğimizi seçebilir ve ona göre kendi karakterinizi geliştirebilir ve güçlendirebiliyoruz. Bu kapsamda elbette yetenek ağacının gelişmiş olması ve gerçekten de 400'den fazla bir yetenek sistemini bizlere sunması geniş kapsamlı bir oyunun bizlere sunulacağının habercisi olarak diyebiliriz. Bu tarz oyunlarda yetenek ağacı sistemi oldukça önem arz eder çünkü gelişmişlik hissiyatı ve oyuncuyu oyunda tutma deneyimi gerçekten de bu tarz yapımlarda bu mekanikle beraber gerçekleşebiliyor. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca gerçekten de geniş çaplı bir deneyim elde etmeye hazırlanıyoruz ve geliştirici ekibin belirttiğine göre de daha da fazla güncellemenin geleceği aktarılıyor diyebiliriz.
 
 
 
Farklı kombolar arasında gidip gelebileceğimiz ve karakterimizi dilediğimiz gibi geliştirebileceğimiz yapımda karakterimizi kontrol etmek ve karakterimizle beraber düşmanların üstesinden gelmek elbette oyundaki temel amacımız olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde düşmanlar karşımıza farklı noktalardan gelebilir ve haritanın değişik kısımlarından bir anda karşımıza da belirebiliyor. Ancak oyunda yer aldığımız süre boyunca düşmanların yavaş yavaş sizlere doğru geldiğini görebilecek ve onlar ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmaya koyulacaksınız. Düşmanların sayısı elbette gitgide artış gösterecek ve bu düşman dalgalarıyla beraber de baş etmek için elinizden geleni yapmaya çalışırken hem tek oyuncular hem de eşli olarak arkadaşlarınızla beraber bu oyundaki yerinize alabileceksiniz.

Oyun içerisinde gidişat değiştirebileceğiniz farklı yetenekler bulunuyor ve bu yeteneklerle beraber de elbette savaşın seyrini değiştirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlar genellikle arkadaşlarla beraber oynamak daha eğlenceli bir deneyimin kilidini açabiliyor. Çevrimiçi destekli bu yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca yanınıza üç arkadaşınızı davet ederek bu devasa zombi sürülerine karşı arkadaşlarınızla beraber yer alabileceksiniz. Tek başınıza eğlenebileceğiniz ancak arkadaşlarınızla beraber daha da eğlenceli bir yapının kilidini açabileceğinizi bu yapımda elbette çevrimiçi olarak 3 kişiye kadar destek sunuluyor ve bu destekle beraber de dilediğiniz arkadaşınızla beraber oynayabiliyor ve zombi dalgaları arasında geçiş yapabiliyorsunuz.
 
Zombi dalgaları arasından sağ çıkabileceğiniz ve bu dalgaları aşmaya çalışacağınız yapımda düşmanları kesip biçebileceksiniz. Düşmanlara karşı menzilli silahlarla beraber tüfeklerinizi ateşleyebilecek, yakın dövüş silahlarını elinize alarak kılıçla beraber bu düşmanları yani zombileri ortadan kaldırabilecek ve huzurlarını kaçırabileceksiniz. Elbette herkes bu düşmanlarla beraber ortalığın kahramanı olduğunu görebilecek ve ortalığın kalsa sürüklendiğini bu oyun içerisinde deneyimleyebileceksiniz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca farklı farklı taktikler yapabileceksiniz ve bu farklı taktikler elbette sizin yeteneklerinizle beraber değişkenlik gösterebilecek. Örneğin köşeye sıkıştığınız zaman elbette geriye çekilme taktiğini kullanarak düşmanların arasından sıyrılabilecek ve kendinizi daha güvenli bir konuma getirebileceksiniz. Ve burada kaldığınız yerden savaşa devam edebileceksiniz.
 
Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca arkadaşlarınızla beraber senaryo görevlerini de yapabilecek ve istediğiniz şekilde bu görevler arasında geçiş yapabileceksiniz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca arkadaşlarınızı yanınıza çağırabilecek, onları destekleyebilecek, arkadaşlarınızla beraber plan ve proje yapabilecek, birbirinize destekleyerek arkanızı kollayabilecek, geri çekilme veya ileriye atılma planlarınızı yapabilecek ve burada kendinizi koordine ederek iş birliği içerisinde düşmanların üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Bu tarz özelliklerle beraber de oyun gerçekten de eğlenceli bir yapıyı bizlere sunmayı hedefliyor ve bunun akabinde ise uzun vakitler oyunda geçirmemizi sağlayabiliyor diyebiliriz.
 
 
 
Meydan okumalar yapabileceğiniz ve zorlu düşmanlara karşı çıkabileceğiniz yapımiçerisinde hem irili ufaklı zombi düşmanlar hem de patron savaşları bulunuyor. Bu patron savaşları elbette normal düşmanların haricinde sizlere daha zorlu bir yapıyı sunuyor ve burada düşmanların üstesinden gelirken bir yandan da patronla uğraşmaya çalışıyorsunuz. Patron savaşlarında öncelikle geliştirici ekibin belirttiğine göre 9 farklı savaş stilinin yer aldığı söyleniyor ve burada 9 farklı patronun bulunduğunu aktarabiliyoruz. Bu patronlar elbette farklı saldırı tarzları ile ve tiplemeleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bununla beraber bu patronlar ortadan kaldırmak için uzunca vakitler burada geçirebiliyor ve patronların nasıl saldırdığını burada öğrenmek oldukça önem arz ediyor. Öncelikle patronu nasıl saldırdığını öğrenmek ve ona göre bir hareket planı çizmek bu oyun içerisinde gerçekten de önemli. Dolayısıyla burada yaptığınız hareketler elbette çok önem arz ediyor. Çünkü patronlar gerçekten de zorlu düşmanlar olarak karşımıza çıkar ve onların yaptığı her bir vuruş gerçekten de canımızı bayağı bir götürüyor diyebiliriz.
 
Patron savaşları genellikle arena tarzı bölgelerde karşımıza çıkıyor ve belli bir bölge içerisinde bu düşmanı ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Onları yenerek elbette burada kime patron olduğunu göstermeyi hedefliyoruz. En büyük zorlukların elbette bu savaşlarla beraber gelebileceğini aktardığımız yapımında bu mücadeleyi elbette arkadaşlarla beraber oynamak daha eğlenceli olabiliyor. Çünkü patron savaşları içerisinde gerçekten de sağdan soldan hep beraber saldırmak oldukça zevkli bir deneyimi beraberinde getiriyor. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca arkadaşlarınızla beraber vakit geçirmek ve onlarla beraber bu oyunu deneyimlemek daha güzel olabiliyor. Ancak tamamen bu durum size ait olarak karşımıza çıkıyor ve istediğiniz şekilde kendinizi farklı modları içerisinde bulabiliyor ve istediğiniz şekilde oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
 

Etrafı keşfedebileceğiniz ve yeni hikayelerle beraber karşılaşabileceğiniz bu yapımda aynı zamanda geniş bir dünya bizlere aktarılıyor ve bu geniş dünya içerisinde farklı karakterlerle beraber tanışabilir ve arka planda yer alan hikayeyi burada açığa çıkarabiliyoruz. Üstten görünümlü yapısı ile beraber karşımıza çıkan yapım içerisinde karakterimizi kontrol etmek kolay bir şekilde olabiliyor ve oyundaki kontrolleri alıştıktan sonra da elbette daha güzel bir şekilde oyundan zevk alabiliyoruz. Bunun dışında farklı hikayelerin yer aldığı yapım içerisinde gerçekten de duygusal bir hikayenin olduğunu söyleyebiliyor ve kurtuluş hikayesi içerisinde yer aldığımız süre boyunca sevdiklerimizin de trajik ölümüne uğradığını deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda arka planda yer alan hikaye gerçekten de duygusal ve içimize dokunan bir yapıyı bünyesinde barındırıyor diyebiliriz.
 
Bunun dışında oyun içerisinde kıyamet sonrası bir dünya yer alıyor ve nükleer patlamanın etkisiyle beraber ortalığın zombi dalgasına çevrilen bu yapım içerisinde yeniden doğuş hikayesine ele alabiliyor ve ölümcül derecede sessiz bir şekilde kasaba içerisinde bulunabiliyoruz. Bu kasabada farklı bölgelerini keşfedebiliyor ve gelecek temasıyla beraber de buradaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda farklı noktaları keşfederken elbette ilgi çekici donanımlarla ve araçlarla beraber karşılaşabilir ve etrafın hem yeşillikle hem de bir yandan terk edilmiş olduğunu görebiliyorsunuz. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca ilerlediğiniz zaman elbette sağdan soldan zombi düşmanlarının sizlere doğru geldiğini görebilir ve bu kapsamında onları ortadan kaldırmak için de elinizdeki silahı kullanabilirsiniz.
 
Oyunda çok farklı bölgeler bulunuyor ve bu farklı bölgelerle beraber de hem yeni tema içerisine geçiş yapabilir hem de buralardaki manzaraları açığa çıkarabiliyorsunuz. Oyun içerisinde bir bahçe tarafına geçiş yapabilir ve bu bahçe tarafından elbette yeşil bir temanın olduğunu görebilir ve burada dilediğiniz gibi ilerleyebiliyorsunuz. Diğer taraftan oyunda daha fazla ilerlediğiniz kısımda bir kale içerisinde gelebilir ve bu kale tarzı yerde elbette istediğiniz şekilde ilerleyebiliyor ve buranın farklı bir yere olduğunu görebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde farklı bölgelerin farklı temaları ve manzaraları bulunuyor ve bu çevreyi de elbette kendi avantajınıza kullanmak oldukça önem arz ediyor.
 
 
 
Oyunda aynı zamanda zindan temelli bir yapı bulunuyor ve tuhaf bir dünya içerisinde yer aldığımız süre boyunca zindanlara doğru geçiş yapabilir ve bu zindanlarda karşımıza çıkan düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Karanlık teması ile beraber karşımıza çıkan yapım içerisinde yukarıda da bahsettiğimiz gibi geniş kapsamlı bir savaş sistemi yer alıyor ve geniş kapsamlı savaş sistemi ile beraber de üzerimize akan ve dalgalar halinde bulunan zombileri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Burada düşmanları toplu bir şekilde ortadan kaldırmak oldukça önem arz eder çünkü bu oyun deneyimi ile beraber de geniş kapsamlı bir deneyim elde edebiliyoruz. Karanlık zindanlara geçiş yapabildiğimiz ve bir yandan da ürkütücü bir yapının yer aldığı yapımda hamleleriniz oldukça önemli. Silahlarınızın gücü de bu kapsamda oldukça önem arz ediyor.
 
Kısaca toparlayacak olursak, oyun içerisinde karakter odaklı bir yapı yer alıyor ve bu karakter odaklı yapı ile beraber de hem karakterinizin seviyesini atlatabilir hem de yetenek ağacı içerisinden karakterinizin farklı yeteneklerini elde edebilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi 450'den fazla yetenek ağacı içerisinden beceri bulunuyor ve bu becerileri kullanmak ve aynı zamanda bunları düşmanlara karşı deneyimlemek oldukça eğlenceli bir yapının kilidini açabiliyor. Bunun dışında oyun içerisinde yine tekrar tekrar bahsettiğimiz gibi tek oyunculara çevrimiçi eşli oyun olarak oyunda yerinize alabilir ve istediğiniz mod ile beraber oyunda ilerleyebiliyorsunuz. Bu modlar arasından geçiş yaparak elbette oyun içerisinde hem yakın dövüş hem de menzilli savaşlar içerisinde yer alabilir ve bu seçimler tamamen size ait oluyor. Oyunda istediğiniz şekilde kılıcınızı elinize alabilir, sağa sola doğru savurabilir ve zombileri burada ortadan kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda zombilerin burada uzuvlarının koptuğunu ve etrafın kahramanı olduğunu deneyimleyebilirsiniz. Bunun dışında düşmanların üzerine elinizdeki makineli tüfeklerle ve silahlarla beraber geçebilir ve bununla beraber de düşmanları toplu ve kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz. Dolayısıyla bunun seçimi tamamen size ait oluyor ve bununla beraber oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz.
 
 

Ek olarak, oyunda gerçekten de renkli grafikler ve ilgi çekici manzaraların olduğunu söyleyebiliriz. Farklı bölgelere doğru ilerleyerek bu manzaraları keşfedebilir ve aynı zamanda istediğiniz şekilde ekran görüntüsü alarak masaüstüne yerleştirebilirsiniz. Dolayısıyla, oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca farklı bölgeleri keşfederek buralardaki manzaraları açığa çıkarabilir ve aynı zamanda farklı bölgelerin çevresinden yeni donanımlar elde edebilirsiniz. Sağda solda elbette açığa çıkarabileceğiniz çeşitli hikaye kırıntıları bulunabilir ve bu hikayeleri açığa çıkararak arka planda yer alan gizemleri de ortaya çıkarabilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, arka planda yer alan hikaye duygusal bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve acıklı bir hikayeyi de bizlere aktarmayı hedefler. Oyunda elbette sevdiklerimizi kaybetmenin hüznünü yaşıyor ve aynı zamanda karakterimizin de etkilendiğini burada görebiliyoruz. Dolayısıyla, oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca bu tarz bir yapıyla karşılaşacak ve bununla beraber de bu tür durumların üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Oyunda son olarak, geliştirici ekibin belirttiğine göre alışması kolay, ustalaşması zor bir yapı yer alıyor. Bu yapı ile beraber de oyunda elbette uzun süreler vakit geçirmeniz gerekiyor. Elbette, bu tarz oyunlarda ustalaşmak ve karakteri kontrol etmek oldukça önem arz ediyor.

1 Aralık tarihinde oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bunun dışında, bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız mutlaka bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun gerçekten de eğlenceli ve uzun soluklu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunda yine bahsettiğimiz gibi farklı bölgelere doğru ilerleyebilir, buraları keşfedebilir ve oyundaki zombi kıyameti ortadan kaldırmaya çalışırız. Yetenek ağacı içerisinden dilediğimizi seçerek ve geniş çaplı bir deneyim elde ederek, yer aldığımız cebimde arkadaşlarla beraber oynamak daha eğlenceli bir yapının kilidini açabiliriz. Bu tarz oyunları ben de arkadaşlarınızla beraber oynamanızı tavsiye ediyorum. Ancak bu durum tamamen size kalmış durumda diyebilirim.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Apocalypse Party
Zorlu Platform Oyunu Cookie Cutter Yakında Geliyor Destroyer: The U-Boat Hunter Tam Sürüme Kavuşuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız