Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ZombiU'nun Hikayesi, Oyuncuları Şaşırtacak!


   Nintendo Wii U'nun en önemli çıkış oyunlarından birisi olan Zombi U'nun hikaye yönetmeni Gabrielle Shrager, hikayede vurucu bir kırılma noktasının yaşanacağını ve bunu sadece duruma kendini en iyi şekilde hazırlamış oyuncuların keşfedebileceğini belirtti. Shager, Nintendo'nun Wii U ile getirdiği sosyal paylaşım platformu Miiverse'de hikayenin gidişatı hakkında bilgilerin paylaşılmamasını ve diğer oyuncuların keyfinin kaçırılmamasını istedi.
 
"Hikayede bir kırılma noktası var. ZombiU ürkücü ve ancak duruma kendini çok iyi hazırlamış oyuncular gerçeği ortaya çıkaracak. Eminim ki hayatta kalmayı başaran ve bu kırılma noktasını yaşayan oyuncular dayanamayıp bu bölümü anlatmak isteyecek. Diğer ZombiU oyuncuları kendilerini spoil yorumlardan korusun!"

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Wii U FPS Ubisoft Nintendo Ubisoft France zombi u
Singstar Ücretsiz Oldu! Curiosity'nin Android Sürümü Bugün Çıkacak(Güncel)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

7.11.2012 06:01:34

0
şu oyunu oynayabilmek için şimdiden arkadaşım wii u'sunu istedim :D şerefsiz 50 lira istedi :) yemek ısmarlamada anlaştık..2-3 gün eve kapanıp bu oyunu sıfırlayacaz :) gelsin aralık :D

BSC Misafiri

6.11.2012 18:15:10

0
Wii U kaliteli ve güzel bir konsol. Bence iyi oyuna benziyor

gam3hunter

6.11.2012 15:26:46

0
yeni çıkacak konsolun gözde oyunu için bu tarz ilgi çekici açıklamalar yapmaları doğal___ her şey bir yana bu konsol çok satacak gibi duruyor önceden çok fazla hardcore kitleyi hedef almazlardı bu sene o yöne doğruda çalışmalar var zaten kendilerine has bir kitlesi de var :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombi (Zombi U) ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız