Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda ve Dark Souls'un Karışımı Gibi Duran Decay of Logos'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
AAA sınıfı oyunların yaz aylarında kabuğuna çekilerek yılın son dönemini beklediği düşünülürse, oyun severlerin özellikle Ağustos ayında Indie yapımlara yöneldiği bir gerçek.
 
Bu ayın sonlarına doğru, yarı-açık dünya yapısını Dark Souls'un ağır başlı kombat sistemi ile ve Zelda'nın keşfetme mekaniklerini, bununla birlikte renkli sanat anlayışını benimseyecek olan oyunun yapımcısı Amplify Creations, Decay of Logos'un Tolkien'in eserlerinden ve biraz önce bahsi geçen yapımlardan esinlendiğini reddetmiyor.
 
Birazdan izleyeceğiniz videodan da görebileceğiniz üzere, oyun "Risk = Ödül" mentalitesini benimseyen bir savaş sistemi ile gelecek ve çeşitli RPG öğeleri de barındıracak. Bununla birlikte seviye atlama olayı oynayış yapınıza göre otomatik olarak gerçekleşecek.
 
30 Ağustos'ta Steam ve PC, 27 Ağustos'ta PS4 ve son olarak 29 Ağustos'ta Switch için piyasaya çıkacak olan oyunun oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamer Decay of Logos Zelda
Bulmaca Platform Oyunu Minute of Islands PC, PS4, Xbox One ve Switch İçin Duyuruldu Mortal Kombat 11'in 1.07 Yaması PS4 ve Xbox One İçin Yayınlandı

arnavut_efe

9.8.2019 11:49:35

0
zeldanın yakınından bile geçemez :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız