Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Platform Oyunu Minute of Islands PC, PS4, Xbox One ve Switch İçin Duyuruldu

Yayıncılığını Mixtvision'ın ve geliştiriciliğini Studio Fizbin'in yaptığı bulmaca platform oyunu Minute of Islands PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için bir fragmanla duyuruldu. 2020'nin ilk aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyunun tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Tanıtım Yazısı
- Omni Switch'i hikaye temelli çevresel bulmaca ve platform oyunu boyunca kullanın..
- Bu duygu yüklü hikayeyinin derinliklerine dalın.
- Birden fazla eşsiz adadaki fantastiki renkli dünyayı keşfedin, meraklı karakterlerle tanışın ve takımadaların sırlarını açığa çıkarın. 
- Elle çizilmiş çizgi roman tarzı görsellerin ve derin atmosferik film müziğinin tadını çıkarın. 
 
Bu klasik çizgi roman tarzındaki garip ve harika takımadayı keşfet. Genç mekanik Mo rehberliğinde et ve bu yolculuğunda çökmek üzere olan bu yerden gitmeye çalış. Hizmetinizde olan güçlü Omni Switch, kırılan her şeyi düzeltmek için yeterli olmayabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bağımsız minute of island platform
Trine 4: The Nightmare Prince ve Trine: Ultimate Collection İçin Çıkış Tarihi Açıklandı Zelda ve Dark Souls'un Karışımı Gibi Duran Decay of Logos'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minute of Islands ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız