Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda Wii U'nun Dünyası Konsolun Sınırlarını Zorlayacak


     Uzun zamandır The Legend of Zelda serisi için çalışan Eiji Aonuma, oyunun dünyasının büyüklüğü hakkında konuştu.
 
     Eğer donanım yeteri kadar gelişmiş değilse büyük, uçsuz bucaksız bir dünya yapmanın mümkün olmadığını dile getiren Aonuma, ilk Zelda oyunlarından beri donanımın izin verdiği kadar büyük dünyalar hazırladıklarını ve Wii U'da da bu durumun geçerli olacağını söylüyor.
 
     Yani geliştiriciler harita büyüklüğü konusunda Wii U'nun sınırlarını zorlayacaklar diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Dragon's Dogma'nın İkinci Tanıtım Videosu Sizlerle Frozen Synapse'in iPhone ve iPad Sürümleri Ücretsiz!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

21.2.2015 00:31:05

0
Mutlu oldum ^^

alphe7

20.2.2015 23:16:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Son 2 yilda cikan sisteme ozel tum oyunlar baz alindiginda Nintendo Wii U ozel oyunlari metacritic olarak Xbox ve PS4'e fark atti. Adamlarin tek bir tane fos ya da cop yapimi yok. Tum oyunlari sisteme ozel yenilikler sunuyor ve cok orjinal duruyor. Kaldi ki ne zaman MK8 oynasam ya da Zelda Wind Waker zamanin nasil gittigini anlamiyorum!

Arkadaslar ps4 sahibiyseniz ya da xbox farketmez. Wii U alin. Eger Xbox ya da PS4 size zevk verdiyse su yetersiz oyun kataloglari ve fps cozunurluk sacmaliklari ile, bu demektir ki Wii U aklinizi basinizdan alir yuzunuzu guldurur sizi mutlu eder. Inanin bence bu neslin en orjinal ve yenilikci konsolu. Fps ya da cozunurluk dert etmeden muhtesem oynanis ve senaryolara sahip oyunlara sahip ve her gecen gun daha iyi olan bir sistem. Mii verse bile tek basina sosyallik demek cihaz ustunde!
Milletin almamasının sebebi 1-) 3.parti destek yok.( Exclusive'e laf yok ağız sulandırıyorlar ) ( Bahaneler konsol satmıyor, donanım yetersiz vb. ) 2-) Çözünürlük takıntısı ( Bazılarında ) ( Mantığın işleyişi : O oyun 1080p 60 fps hatta mümkünse 2K yada 4K olacak 4K TV'mde çok dandik duruyor vb. ) 3-) Fiyat biraz tuzlu. ( Tabi in Turkey ) Ayrıca TR destek yok. Bana kalsa bende almak isterim. ( Sonic Zeki'nin gameplayler ve diğer oyun gameplayleri bile ( ör. Super Smash Bros 4 Wii U ) ağız sulandırıyor resmen ) Almak isterim de ( Tabi öğrenci olunca ) oyun az, yurtdışından getirtileceği için fiyat tuzlu. Çaresiz PS4 + 3DS yapacak gibiyim. Zelda oyununa gelirsek. Oyun konsol satışını çok fena arttıracak. Nintendo'nun Activision gibi kazıkçı olmadığından şüphe yok ( Kazıkladığı görülmedi = Kaliteli bir oyun bizi bekliyor ) :D

fazliboz

20.2.2015 18:28:24

0
En iyi oyun serisinin (bana göre) yeni oyunu,iyi olacağına şüphe yok acaba en iyiler arasına girebilecek mi

Tam35tr

20.2.2015 15:53:22

0
Nintendo 3ds ve ps vita kullanan biri olarak nintendoyu her zaman özgünlük yönünden takdir etmişimdir.Firmanın oyun dünyasına bakış açısı hiç değişmiyor,oyun dünyasına nintendo tarzı eğlenceli ama bir o kadar da kaliteli oyunlar mantığını kazandırdılar.Nintendo exc. oyunları gerçekten mükemmel hepsi birbirinden güzel ve inanılmaz eğlenceli.Her ne kadar wii u'nun satışlara üzülsemde takdir ettiğim nokta firma konsol az sattı diye desteğini azaltmadı hala çok özel ve güzel oyunlar duyurmaya devam ediyor.Türkiye desteğinin olmayışı bu yüzdende fiyatların çok pahalı olması gerçekten çok üzücü bir durum.

mementopolis

20.2.2015 15:51:44

0
Zelda Wii U yılbaşın dönemine doğru falan çıkar herhalde kesinlikle konsol aldırtaçak bana .

BSC Misafiri

20.2.2015 14:07:07

+2
Son 2 yilda cikan sisteme ozel tum oyunlar baz alindiginda Nintendo Wii U ozel oyunlari metacritic olarak Xbox ve PS4'e fark atti. Adamlarin tek bir tane fos ya da cop yapimi yok. Tum oyunlari sisteme ozel yenilikler sunuyor ve cok orjinal duruyor. Kaldi ki ne zaman MK8 oynasam ya da Zelda Wind Waker zamanin nasil gittigini anlamiyorum! Arkadaslar ps4 sahibiyseniz ya da xbox farketmez. Wii U alin. Eger Xbox ya da PS4 size zevk verdiyse su yetersiz oyun kataloglari ve fps cozunurluk sacmaliklari ile, bu demektir ki Wii U aklinizi basinizdan alir yuzunuzu guldurur sizi mutlu eder. Inanin bence bu neslin en orjinal ve yenilikci konsolu. Fps ya da cozunurluk dert etmeden muhtesem oynanis ve senaryolara sahip oyunlara sahip ve her gecen gun daha iyi olan bir sistem. Mii verse bile tek basina sosyallik demek cihaz ustunde!

a_e_b

20.2.2015 13:39:41

+1
Wii'de ve 3DS cihazlarında zelda oynadım her ikisinde de inanılmaz keyif aldım eğer bu yaz yurtdışına çıkarsam mutlaka alacağım bakalım zelda kolay kolay fos çıkacak bir seri değil yapımcılara güvenim tam

Wayward Son

20.2.2015 13:31:25

-1
quote:

Orijinalden alıntı: altunuz
alıntı:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

PS4 ve Xbox One yerine bunu almak gerekir ilk başta. Wind Waker ve yeni oyunu oynamadan göçüp gitmek istemem.


Bende aynı durumdayım. Fırsat bulursam oynamak istediğim listede birinci sırada olan bir oyundur.
Yurt dışından falan almayı düşünüyorum ben de. Türkiye'de çok uçuk fiyatlarla satılıyor. Wii U exc.'leri şu an için hem PS4'e hem de One'a fark atıyor.

WiiSmash

20.2.2015 12:48:39

+1
Yine harika bir zelda daha

skulz

20.2.2015 12:30:39

0
Hayatında Zelda oynamamış bir oyuncu çok şey kaybetmiştir benim için. Eğer birbirinin aynı oyunları oynamaktan sıkıldıysanız ve farklı bir şeyler denemek istiyorsanız. Önyargılarınızı kırın ve bir Nintendo konsolu alın derim. Bende Wii U almayı düşünüyorum ama ülkemizde ne yazıkki bazı fırsatçılar çok uçuk fiyatlara satıyor...

altunuz

20.2.2015 11:21:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son PS4 ve Xbox One yerine bunu almak gerekir ilk başta. Wind Waker ve yeni oyunu oynamadan göçüp gitmek istemem.
Bende aynı durumdayım. Fırsat bulursam oynamak istediğim listede birinci sırada olan bir oyundur.

Wayward Son

20.2.2015 10:54:16

0
PS4 ve Xbox One yerine bunu almak gerekir ilk başta. Wind Waker ve yeni oyunu oynamadan göçüp gitmek istemem.

hasomen

20.2.2015 10:33:42

0
Merakla bekliyorum bu oyunu çok iyi puanlar alacak gibi duruyor incelemelerden ama hala net bir çıkış tarihi vermediler
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız