Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda: Link’s Awakening’de Yapabileceğiniz 5 Farklı Şey


Link’s Awakening, diğer Zelda oyunlarına göre daha kısa olabilir ama Koholint adasının garip büyüsü güzel şeylerin yapılmasına olanak sağlıyor. Belki de bu oyunda yapılabildiğini bilmediğiniz birkaç şeyi sizin için listeledik:

Dükkândan Bir Şeyler Çalmak

Mabe Village’daki Town Tool dükkanında ok, yay ve büyülü taşlar gibi pahalı eşyalar bulunmaktadır. Kısa sürede çok fazla rupi kazanmak zor olabilir ama sistemi aldatmanın ve satıcıyı soymanın bir yolu var. Eşyayı raftan aldıktan sonra dükkân sahibinin etrafında döndüğünüzde kafası karışıyor ve dükkânın girişine bakmamaya başlıyor. Dükkânın sahibi bakmazken kapıdan çıktığınızda hırsız olarak etiketlenmiş oluyorsunuz.

Marin ve diğer köylüler size hırsız demeye başlıyor ve eğer dükkâna geri giderseniz dükkânın sahibi sizi garip bir büyüyle öldürüyor. Bunu yapmayı tabii ki önermiyoruz ancak orijinal oyundan küçük bir easter egg.

Marin ile Birlikte Sorun Yaratın

Marin’i Animal Village'daki morsa götürmek yerine, adayı keşfedebilir ve her türlü yaramazlığı yapabilirsiniz. Eğer onu Mabe Village’daki Trendy Game dükkanına götürürseniz vinç oyununu oynamaya başlıyor ve bir şekilde bekçiyi kafasından yakalayıp ödül alanına bırakıyor. 

Evcil Chain Chomp

Oyunun başlarında BowWow isimli bir Chain Chomp’u kurtarıyorsunuz ve bununla birlikte sizin yanınızda sadık bir köpek gibi geziyor. Sizin için bazı düşmanlara bile saldırıyor. Ama maalesef onu bütün oyun boyunca yanınızda tutmak mümkün değil.

Balık Tutun

Mabe Village’daki göle gidip balık tutabilirsiniz. Oyun size üç çeşit yem seçeneği de sağlıyor. Bir Blooper ya da Cheep Cheep tutana kadar şansınızı deneyebilirsiniz.  Ayrıca tuttuğunuz balığın boyutuna göre rupi kazanıyorsunuz. Bazı deniz kabuklularını yakalayıp onların içindeki gizli eşyaları da edinebilirsiniz.

Su Raftingi

Adanın kuzeydoğu bölümündeki Raft mağazasına giderek su raftingi ile ilgili bir mini oyun bulabilirsiniz. Bu mini oyunun iki modu var: Biri toplayabildiğiniz kadar rupi toplamanızı istiyor diğeri ise nehrin sonuna olabildiğince hızlı ulaşmanızı istiyor. Bu mini oyunu oynadığınızda bir sürü rupi, gizli deniz kabukları ve hatta kalp parçaları bile bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite The Legend of Zelda: Link's Awakening Remake Nintendo Switch
Medal of Honor: Above and Beyond İlk Planlandığında VR Değilmiş Google Stadia'ya Gelecek Olan Tüm Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

15.10.2019 09:52:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Vampyr, Astral chain, fire emblem, luigi mansion 3 ve bu oyun listemde ancak para yok :)
vampyr oyununu önermem xboxta deneme şansım olmuştu 5 para etmez oyun bende çıktığında bekliyordum dört gözle game pass verdi oyunu sonra dedimki iyiki almamışım :)))

BSC Misafiri

13.10.2019 13:03:44

0
Vampyr, Astral chain, fire emblem, luigi mansion 3 ve bu oyun listemde ancak para yok :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Link's Awakening Remake
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız