Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Master Duel İndirmeleri 60 Milyona Ulaştı

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami ekibinin üstlendiği Yu-Gi-Oh! Master Duel'in toplam indirme sayısı güncellendi. Açıklanan detaylara göre oyun 60 milyon indirme sayısını aşmış durumda.
 
Yu-Gi-Oh! Master Duel oyunculara ücretsiz paketler sunuyor 
 
 
 
Oynaması ücretsiz dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! Master Duel, ilk olarak 19 Ocak 2022 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirdi. Ardından 27 Ocak 2022 tarihinde ise iOS ve Android için piyasaya sürüldü.
 
Geliştirici ekip, 60 milyonluk indirme sayısını kutlamak adına oyuna 23 Nisan'dan önce giriş yapan oyunculara toplamda 1.000 ücretsiz mücevher sunuyor. Ayrıca oyuncular, "Volcanic Emperor" ve "Bonfire" gibi yeni kartlar içeren ayrıca "Unchained" kartlarını sunan yeni "Blazing Arena" seçim paketinden üç ücretsiz içerik alabiliyor.
 
Son olarak Yu-Gi-Oh! Master Duel, 23 Nisan'a kadar oyun için mağaza araclığıyla mücevherlerde sınırlı süreli bir indirime gidiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu kart strateji
Dragon’s Dogma II Satışları Güncellendi: İşte Yeni Sayı Dragon’s Dogma 2 İçin HD Doku Paketi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız