Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Master Duel 3 Ayda 30 Milyon indirmeye Ulaştı

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün itibarıyla Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'in dünya çapında 30 milyondan fazla indirmeyi aştığını duyurdu.
 
Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU'nun (TCG) en kapsamlı dijital versiyonu olan Yu-Gi-Oh MASTER DUEL, bu yılın ocak ayında piyasaya sürülmesinden sadece üç ay sonra önemli bir dönüm noktasına ulaştı.
 
KONAMI bu önemli gelişmeyi kutlama amacıyla “30 Milyon İndirme Kampanyası”nı başlattı. Bedava 1000 Gems bonusunu kazanmak için şimdi Yu-Gi-Oh MASTER DUEL'e giriş yapmanız yeterli!
 
Şirket ayrıca oyuna gelecek Forbidden & Limited list (Yasaklı & Sınırlı listeler) özelliğinin de yolda olduğunu duyurdu.Daha fazla bili için Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://www.konami.com/yugioh/masterduel/en/
 
Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, sevilen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU'nun (TCG) dijital versiyonudur. 4K çözünürlükte* Düellolar, toplanacak 10.000'den fazla kart**, tek oyunculu Solo Mod, çevrimiçi Düellolar, turnuvalar, etkinlikler ve çok daha fazlası bu oyunda sizlerle.

Çeşitli oyun içi satın alım seçenekleri sunan Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’ı PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS ve Android üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
Hutch Games, Dundee Kentinde Yeni Bir Stüdyo Açtı PlayStation Plus Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

BSC Misafiri

27.4.2022 20:54:13

0
Oyunu indirdim, girdim. Adam kartları oynamaya başladı. O oynarken bıraktım. Gittim elektriği, suyu yatırdım. Her şeyi temizledim, geldim adam hala oynuyor. O kadar güzel oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız