Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ys VIII PC Versiyonu Ertelendi

 
   NIS America, Ys VIII: Lacrimosa of Dana PC versiyonu çıkış tarihini 12 Eylül'den belirtisiz bir tarihe erteledi.
 
   NIS America basın bülteninde "Oynanış kalitesini artırmaya yönelik çabalarının sürmesi nedeniyle PC versiyonu çıkış tarihinin ertelendiğini bildirmekten üzüntü duyuyoruz" dedi.
 
   Ys VIII: Lacrimosa of Dana PlayStation 4 ve PS Vita versiyonları 12 Eylül'de Kuzey Amerika'da 15 Eylül'de Avrupa'da çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wonder Boy: The Dragon's Trap En Çok Switch'te Sattı Okami HD PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hayansame

13.9.2017 09:24:16

0
Aynen magele tek basina ilerlemek cok zordu. Kacip kacip öldürmeye calisirdim :) İşleri yerine koysam bende yuklemek isterdim.

ungalath

13.9.2017 08:57:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: hayansame Dungeon siege 2 deyince benide mazilere goturdun. Eski minik evlerin rutubet kokulu odalarina. Aksam yemekten sonra gece hala devam eden futursuzca oyun oynadigimiz zamanlarq...Of of ne Efsane bir oyundu. Her saniye patlayan parlayan skiller yok. Ekrani kaplayan hasar yazilari yok. Simdikiler gibi hizli ne yaptigini anlamadiign yuzuysel bir oynanis yok , onemsiz çer çöple dolu degil. Cizimler atmosfer kaplamalari hala oynanabilecek seviyede. Ozamanlqr oynarken bir ruyanin icindeymisiz. Ozellikle oyundaki sadelik oynanis dinamikleri kamera kontrolleri. Minik gizli bulmacalar. Sahane muzikler, mekan tasarimlari... Bir oyun daki son noktaydi. Vanilla zamani wow gibi.
tank bir karakter yapıp tek başına ilerlemenin keyfi bir başkaydı yada bir mage açıp ilerlemeye çalışmak. Tekrar yükleyeceğim sanırım

hayansame

12.9.2017 19:28:25

0
Dungeon siege 2 deyince benide mazilere goturdun. Eski minik evlerin rutubet kokulu odalarina. Aksam yemekten sonra gece hala devam eden futursuzca oyun oynadigimiz zamanlarq...Of of ne Efsane bir oyundu. Her saniye patlayan parlayan skiller yok. Ekrani kaplayan hasar yazilari yok. Simdikiler gibi hizli ne yaptigini anlamadiign yuzuysel bir oynanis yok , onemsiz çer çöple dolu degil. Cizimler atmosfer kaplamalari hala oynanabilecek seviyede. Ozamanlqr oynarken bir ruyanin icindeymisiz. Ozellikle oyundaki sadelik oynanis dinamikleri kamera kontrolleri. Minik gizli bulmacalar. Sahane muzikler, mekan tasarimlari... Bir oyun daki son noktaydi. Vanilla zamani wow gibi.

ungalath

12.9.2017 16:17:06

0
görseli görünce aklıma alakasız bir şekilde dungeon siege 2 geldi. özledim vallahi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız