Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wonder Boy: The Dragon's Trap En Çok Switch'te Sattı

 
   1989 yılında çıkış yapan Wonder Boy III: The Dragon's Trap'in remake sürümü Wonder Boy: The Dragon’s Trap en çok Switch'te sattı. 
 
   Hatta Gamasutra ile bir röportaj gerçekleştiren geliştirici Lizardcube'ten Omar Cornut tarafından belirtilene göre, Switch versiyonu satış miktarı diğer platformların toplam satış miktarından bile fazla. 
 
   Wonder Boy: The Dragon's Trap şu anda PS4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
   Oyunun Steam'deki tanıtım yazısı şu şekilde: 
 
Güzel, elle çizilmiş animasyonlar ve yeniden orkestra ile bestelenmiş müzik altyapısı ile geliştirilen kült klasik, benzersiz bir keşif, aksiyon ve macera harmanıyla dönüyor! Meka-Dragon tarafından yarı insan, yarı sürüngen ucubesi olarak lanetlenen sen, bir şifa arayışındasın! İnsan formuna dönmenin tek yolu laneti kaldırma gücüne sahip sihirli bir eşya olan Semender Haçı’nı bulmak… Aksi canavarlar ve egzotik ejderhalarla dolu bağlantılı, engin konumlar boyunca seyahat et! Bu ejderhaları katlettikçe lanet derinleşecek ve seni farklı hayvanlara dönüştürecek…
 
- Klasik karakter Hu-Man veya uzun zamandır beklenen başrol oyuncularından Hu-Girl olarak oyna!
- Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man, Lion-Man, Hawk-Man olarak oyna! Monster Land’in sırlarını keşfetmek için bunların benzersiz yeteneklerini kullan!
- Modernden 8 bit grafik ve sese istediğin zaman, hatta oyunun ortasında bile geç!
- Hem sıradan ve hem uzman oyuncular, arkadaşlar ve aile için uygun 3 zorluk seviyesinin tadını çıkar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wonder Boy: The Dragon's Trap macera aksiyon platform bağımsız
Injustice 2 PC'ye Gelebilir Ys VIII PC Versiyonu Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.9.2017 18:13:30

0
Neden bu kadar acayip tepkiler veriyorsunuz ? birine sarmak keyif veriyor herhalde ? Insanlarin fikirleri olur, yazarlar , katilirsin yada eklemek istediklerin olur yazarsin. Katilmazsin kendi fikrini yazarsin olur biter. Baskasina satasma aliskanliginin yada ihtiyacinin temeli nedir ? Neden bu yada baska bir formlar da adam akilli bir yazi yazmak bu kadar zor ? Fikrimi tekrarlim, konsol harika! ama yeni ciktigi icin ( en azindan benim icin) kayda deger bir oyun yok ! ve benim gibi dusunen bu konsala sahip olan cok kisi var! hepsinin de beklentisi daha fazla Nintendo yapimlarinin bir an once cikmasi! Konsolu aldik kenarda duruyor bize bakiyor. E ne yapalim ? keyif verebilecek fiyatina gore tatmin edecek oyunlar bakiyoruz o konuda da kisitliyiz. Wonder boy bu talebi karsilayabilecek bir oyun, bu kadar dar secenegin oldugu bir kutuphanede direk goz onunde duruyor , dogal olarak da cok satiyor. Bunda anlasilmayacak bir durum var mi ? Bir arkadas splatoon , mario kart var demis. Ever var! ancak o oyunlar wii u surumunden cokk da farkli degiller, wii u da cilkini cikarana kadar oynamis (benim gibi) kisilerin ilgisini artik cekmiyor. En azindan tekrar cokk benzer bir oyuna 60 euro bayilmak sacma geliyor. Burada anlasilamayan birsey yok sanirim !? Insanlara , sarmadan , turkcesiyle artislik etmeden , edep ve nizam icinde yazalim yazilari. Sonuca sacma sapan , zamani anlamsizca tuketen oyun makinelerinden ve oyunlardan bahsediyoruz.

darkdiva

12.9.2017 23:00:23

+2
Satsa "zaten oyun yok, o nedenle almışlardır", satmasa "zaten kötü konsol, satmaması doğal". Kardeş bu dünya sizin zannettiğiniz gibi değil :)

Kennnn

12.9.2017 17:18:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Switch de oyun olmayinca , el mahkum :(. Orjinal nintendo yapimlari cogalsin , senlensin ortalik. Ayrica android de yuzune bakilmayan yada bedava olan oyunlarin switch de 7-10 euro araliginda satilmasi da ayri bir trajedi.
Android ve yüzüne bakilmayan oyunlarin diğer konsollar da hiç mi hiç bedava olduğunu hatırlamıyorum. Steamde ki ucuzluğu bulman tabiki zor konsollar da. Bu switch'e özel bir durum değil.

BSC Misafiri

12.9.2017 17:00:14

+2
Hemen bahane hazir. Bu kadar Yeni bir konsola göre baya oyun var Zelda, Splattoon 2, Mario Kart ilk akla gelenler. Makina ve oyunlari satiyor iste bilader ne ik mik yapiyorsunuz.

rambocuk

12.9.2017 16:21:06

+1
Switch oyunları steam gibi ucuz olsa yada ps4 gibi kutulu kardeşlik piyasası olsa her oyunu switch e alırım çünkü en keyif verici konsol

Uchigatana

12.9.2017 15:50:46

0
Oyun çok güzel görünüyor ben de steamden indirim bekliyordum.

BSC Misafiri

12.9.2017 13:42:09

0
Switch de oyun olmayinca , el mahkum :(. Orjinal nintendo yapimlari cogalsin , senlensin ortalik. Ayrica android de yuzune bakilmayan yada bedava olan oyunlarin switch de 7-10 euro araliginda satilmasi da ayri bir trajedi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wonder Boy: The Dragon's Trap ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız