Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ys VIII: Lacrimosa of Dana Bu Yaz Switch'e Geliyor

 
   Falcom'un aksiyon rol yapma oyunu Ys VIII: Lacrimosa of Dana bu yaz Switch için çıkış yapacak, NIS America Nintendo Direct Mini esnasında duyurdu.


   Ys, 8 yılda ilk kez yepyeni bir macerayla döndü! Adol batık alevi uyandırdı ve lanetli bir adada mahsur kaldı. Orada, o ve kurtarılmış yolcular, kurtarılan adadaki korkunç hayvanlara ve gizemli ören yerlerine meydan okumak için bir köy kuruyorlar. Bununla birlikte, Adol bilinmeyen bir dünyada yaşayan esrarengiz mavi saçlı bir kızın hayalini kurmaya başlar. Adol'a katılın, lanetli adanın bildiklerini ve Ys VIII: Lacrimosa of DANA'daki mavi saçlı kız Dana'u çözdükten sonra!
 
   Ys VIII: Lacrimosa of Dana şu anda PlayStation 4 ve PS Vita üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyun 30 Ocak'ta PC için çıkış yapacak ve aynı gün PlayStation 4 ve PS Vita versiyonlari için yerelleştirme güncellemesi yayınlanacak. Bu yerelleştirme güncellemesi gramer hatalarını, yazım hatalarını, tutarsızlıkları düzeltecek ve diyalog ile karakterizasyona yeni bir bakış getirecek.

   Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Hyrule Warriors: Definitive Edition Switch için Duyuruldu Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC Karakteri Donkey Kong Duyuruldu

Uchigatana

12.1.2018 19:55:58

+2
Gel artık hayırsız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız