Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ys IX: Monstrum Nox, 2023 Baharında PS5'e Geliyor

 
 
Yayıncı NIS America ve geliştirici Falcom, 2023 baharında aksiyon rol yapma oyunu Ys IX: Monstrum Nox'un PlayStation 5 sürümünü yayınlayacağını duyurdu. PS5 konsol sürümü daha önce yayınlanmış tüm kozmetik içerikleri bünyesinde barındıracak.
 
Limited Edition sürümüne ait için ön siparişler, oyunun bir kopyasını, resmi film müzik CD'sini, kısa roman “The Lost Sword”u, sanat kartı koleksiyonunu, 200 parçalık yapbozu ve bir kutuyu içeriyor.
 
Ys IX: Monstrum Nox ilk olarak 26 Eylül 2019'da Japonya'da PlayStation 4 için ardından 2 Şubat 2021'de Kuzey Amerika'da ve 5 Şubat 2021'de Avrupa'da piyasaya sürüldü. PC ve Stadia sürümleri dünya genelinde 6 Temmuz 2021'de yayınlandı. Aynı tarihe Switch için Kuzey Amerika'da piyasaya çıktı. Switch sürümü daha sonra 9 Temmuz 2021'de Avrupa'da ve 9 Eylül 2021'de Japonya'da yayınlandı.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ys IX Ys IX: Monstrum Nox
OlliOlli World'ün Son Genişleme Paketi 2 Kasım'da Geliyor The Legend of Heroes: Trails to Azure 17 Mart'ta Avrupa'ya Geliyor

mehmetalpertr

18.10.2022 21:11:11

0
Şahsen YS8 in konusu daha güzeldi. Ama bu da idare eder. PC de bitirmiştim buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle. Çok güzel oyunlardır. Aksiyon RPG zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ys IX: Monstrum Nox
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız