Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yoshida: Bazı Oyun Duyurularını Gamescom'dan Çıkardık


     Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida, Japonya'nın ünlü oyun dergisi Famitsu ile gerçekleştirdiği röportajda Gamescom ve Tokyo Game Show hakkında konuştu.
 
     Yoshida'ya göre, Gamescom için planlanmış olan bazı oyun duyuruları, Sony sunumundan kesilmiş. Çünkü firma, The Order: 1886 ve Bloodborne için yeni videolar göstermeyi tercih etmiş.
 
     Sony'nin yeni içeriklerini göstermesi için gelecek ay düzenlenecek olan Tokyo Game Show önemli fırsat olacak ve görünüşe göre, orada fazlasıyla oyun göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen yoshida new games announcement duyuru tgs
Rise of Incarnates'in Gamescom Videosu Yayınlandı Alien: Isolation'dan 22 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.8.2014 18:41:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bi dünya gereksiz şey gösterip sıkacağına insanları o oyunları gösterseydiniz o zaman zaten sunumun en ilgi çeken iki şey bu oyunların videolarıydı onun dışında çoluk çocuk oyunlarıyla doldurmuşlar sunumu bir ara şakamı yapıyorlar diye düşünmedim değil sanki PS4'e değilde PS1'e sunum yapıyorlar çizgi film gibi oyunlar. E3'te de aynısı yaptılar bi Uncharted 4 teaser ı yayınladılar ilgi çekici o da adam gibi birşey göstermiyordu zaten, bi gameplay yayınlayıp show yapsaydılar o zaman Microsoft'un işi bitti derdim ama MS daha fazla oyun içerikli sunumlar yaparak bana göre E3 ve Gamescom da daha iyiydiler adamlar direk Quantum Break den gameplay yayınladılar. Kimse kendini kandırmasın Sony'nin yaptığı sunum inanılmaz boş ve sıkıcı bir sunumdu izlediğim 1 saate acıdım resmen.
Hangi coluk cocuk oyunlari ? herhalde Little big Planet ya da Tearaway 'den bahsetmiyorsun. Ms ne gösterdi ki ? Ilk E3'ten beri bir turlu dogru duzgun icerik gösteremedigi Quantum break'i gösterdi diye mi ? muhtesemdi ms sunumu, baska ne yapti ki her zaman ki gibi Halo gösterdi ayni seyleri yeni videolarla allayip pulladi. Yani yaptiginiz yorumun gercek ile alakasi yok. Ha yillarin multiplatformu Lara'yi exc yapip diger platformlarin oyuncularini gicik etmek sana göre basari olabilir ama cogu oyuncu bu oyun icin konsol almaz. Hele sacma sapan demeclerdne sonra osiris oyunlari bile pc ve ps4 satislarinda gumler. bu kadar basit.

BSC Misafiri

14.8.2014 16:54:59

0
Eee yeter ama !! E3 geliyor Gamescom'a sakladık , Gamescom geliyor TGS'ye sakladık , TGS gelecek PAX'a sakladık ... Bu nedir ya..

Mactavish-

14.8.2014 15:37:01

0
Uc4 gameplay bekledim. Onun disinda guerilla nin yeni rpg sini.

KoRnTuNeS

14.8.2014 15:29:03

0
aynen bende izlerken çok sıkıldım, farklı pek birşey yoktu. bari uc4ten bi gameplay falan verselerdi.

lostrock

14.8.2014 14:58:48

0
Bloodborne, The Order 1886 bu oyunlar neyinize yetmiyo ikiside mecburi oynayacaz tarzı oyun trollemeyin iki oyun bile bana yetti xbox da oyun yok mecburi oynamalık nintendoda oyun yok pc dede para yok

OnrGrTR

14.8.2014 14:44:29

-1
iyi nok yediniz

kaplan3461

14.8.2014 14:04:41

0
2 oyunda muhteşem onlardan iyisi şuan olmadiği için gerek gormemişler ama ps4 oyunsuzluk olduğu için duyursalar daha iyidi

BSC Misafiri

14.8.2014 13:47:35

-1
Bi dünya gereksiz şey gösterip sıkacağına insanları o oyunları gösterseydiniz o zaman zaten sunumun en ilgi çeken iki şey bu oyunların videolarıydı onun dışında çoluk çocuk oyunlarıyla doldurmuşlar sunumu bir ara şakamı yapıyorlar diye düşünmedim değil sanki PS4'e değilde PS1'e sunum yapıyorlar çizgi film gibi oyunlar. E3'te de aynısı yaptılar bi Uncharted 4 teaser ı yayınladılar ilgi çekici o da adam gibi birşey göstermiyordu zaten, bi gameplay yayınlayıp show yapsaydılar o zaman Microsoft'un işi bitti derdim ama MS daha fazla oyun içerikli sunumlar yaparak bana göre E3 ve Gamescom da daha iyiydiler adamlar direk Quantum Break den gameplay yayınladılar. Kimse kendini kandırmasın Sony'nin yaptığı sunum inanılmaz boş ve sıkıcı bir sunumdu izlediğim 1 saate acıdım resmen.

BSC Misafiri

14.8.2014 09:27:57

+1
Rakipler Bloodborne, The Order 1886'dan daha iyisini yapamadığı için ve önümüzde TGS E3 olduğu için Sony bütün kozlarını göstermedi.

mementopolis

14.8.2014 09:00:18

+1
Belliydi zaten .
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız