Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yooka-Laylee 14 Aralık'ta Switch için Çıkacak

 
   Geliştirici Playtonic Games, Yooka-Laylee'nin 14 Aralık'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler 7 Aralık'ta Nintendo eShop üzerinde başlayacak. 
 
   Oyunun resmi tanıtım yazısı şu şekilde: ''Yooka-laylee, bu türde uzman Playtonic tarafından geliştirilen yepyeni bir açık uçlu platform oyunudur! Yooka (yeşil olan) ile Laylee (büyük burunlu ve esprili yarasa) ikilisi alçak Capital B şirketinin dünyadaki tüm kitapları yok etmesini önlemek ve bunları salt kâra dönüştürmek için destansı bir yolculuğa çıkarken büyük ve güzel dünyaları keşfet, unutulmaz bir karakter kadrosuyla tanış ve onları yen ve kasalar dolusu parlak toplanabilir öğeye sahip ol! Özel hareketlerini cephane olarak kullanan kahramanlarımız Pagy arayışlarında çeşitli yapboz ve platform zorluklarının üstesinden gelecek. Pagy'ler her birinde yer alan tuhaf karakterler, iri elebaşları, maden arabası mücadeleleri, arcade oyunları, soru yarışmaları, çok kişili oyunlar ve daha fazlasını içeren dünyaların kilidini açmada kullanılır!''
 
   Yooka-Laylee ilk olarak 11 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac ve Linux için çıktı. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları kutulu olarak da ulaşılabilir durumda.
 
   Yeni fragmanı ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Gang Beasts 12 Aralık'ta PS4 için Çıkacak Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1513

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız