Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yerli: Time Splitters HD Toplanan İmzalara Bağlı

Time Splitters HD güzel bir sürpriz olurdu

     Bildiğiniz gibi Time Splitters'ın HD olarak karşımıza çıkması için bir takım hazırlıklar yapılmış, daha sonra ise geliştirici firmanın Crytek tarafından satın alınmasından sonra bu planlar yürümemişti. Cevat Yerli ise Time Splitters HD için hala umut olduğu görüşünde.
 
     Cevat Yerli'nin Game Informer'a yaptığı açıklamaya göre Time Splitters HD için düzenlenen imza kampanyası için hedeflenen 300.000'lik baraj açılırsa, Crytek bu konuyu masaya yatırabilirmiş. Yine de imza kampanyasına Cevat Yerli'nin açıklama yaptığı saatte 2-3 bin kişi katılmıştı. Yerli'nin açıklamasının ardından ise bu sayı 25.000'i geçti.
 
     Zamanının en önemli FPS serilerinden biri olan ve özgün yapısıyla türünün diğer örneklerinden ayrılan Time Splitters umarız HD olarak da yayınlanır. Tabi herşeyin başı satış rakamları.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Time Splitters Cevat Yerli FPS
Fist of the North Star 2'nin Çıkış Tarihi "Oyun Geliştirme Maliyetleri 2 Katına Çıkacak"

BlackBeasT

14.11.2012 10:47:14

0
PS2 zamanında başında kalkmadığım oyundu..Time Splitters'ın HD gelirse casulların ilgsini çekermi çekmezmi bilinmez.İmza sayısına bakılırsa pekde ilgili değiller..:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız