Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yerli Gerilim Korku Oyunu The Purge Geliştirilme Aşamasında

 
 
Yerli ekip OG Games Entertainment tarafından geliştirilen birinci şahıs kamera açısına sahip korku gerilim oyunu The Purge için yeni detaylar duyurdu. Şu anda da geliştirilme aşamasına devam edilen oyunun 16 saat süreceği belirtiliyor. Oyun ayrıca Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriliyor.
 
Korku oyunları genellikle yürüme simülasyonu şeklinde karşımıza çıkıyor. Oyunda sadece bir şeyleri tetiklemek veya kaçmak için hamlede bulunabiliyoruz. Ancak The Purge bunun da ötesine geçmek istiyor. 
 
Oyunda düşmanlara karşılık verme olayı bulunuyor. Elinizde bulunduracağınız bu silahlar ile düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz. Bu ay içinde küçük bir fragman videosunun da yayınlanacağı belirtilen oyunda daha fazla özelliğin yer alması planlanıyor.
 
 
 
Güzel fikirlerle yola çıkılan bu geliştirme aşamasında oyunun çeşitli yönleri de tartışılıyor. The Purge yeni nesil teknolojilerden de yararlanmayı hedefliyor: NVIDIA DLSS,NIS,RTX,AMD FSR 2.0. DLSS teknolojisi oyuna adapte edildi ve sonuçları da gelmiş durumda. AMD tarafında ise çalışmalar halen devam ediyor.
 
Oyunda oyuncular Colsen adında bir dağcıyı kontrol ediyor. Mekan çeşitliliği fazla olan bu yapımda düşman çeşitliliğine özen gösterildiği belirtiliyor. Oyunda bulunan her düşmanın da farklı zayıf yanlara sahip olacağı bildiriliyor.
 
Resmi web sitelerine ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
korku gerilim The Purge UE5
League of Legends 2022 Yaz Mevsimi’nde 5. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! Fall Guys'ın Oyuncu Sayısı Artmaya Devam Ediyor: 50 Milyon Oyuncuyu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kartal Göz

20.7.2022 21:42:11

+2
Oyunlarda birilerini vurmak, savaşmak daha zevklidir. Evet oyunun korkutuculuğunu yok eder ama zevklidir. Safkan korkunun, birilerinden sürekli kaçmanın bence hiçbir zevkli tarafı yok. Yürüme simülasyonlarının eğlencesi düşüktür.

maxmiliannn

19.7.2022 00:17:54

+1
Daha çok resident evil tarzı olacak.

SïmônAdebïsï

18.7.2022 22:39:02

0
Korku oyunu dediğin outlast serisi gibi olur. Bu galiba doom,half life single player tarzı bişey gibi olacak.

BSC Misafiri

18.7.2022 12:04:47

+4
karşılık verme olayının olması oyuna olan ilgimi oluşturdu. dümdüz yürüdüğümüz korku oyunlarından aşırı bıktım artık. başarılar diliyorum

gokuba

18.7.2022 11:06:22

+4
quote:

Orjinalden alıntı: piratekingxi Genellikle silahlı ve karşımıza çıkanları öldürebildiğimiz/savaşabildiğimiz oyunları "korkunç" bulmuyorum. Onlarla savaşmak yerine kaçınmak daha eğlenceli geliyor bana. Savaşabilme olunca içinde korku unsuru kalmıyor. Benim kendi görüşüm tabi bu farklı düşünenler vardır
Senin dediğin efsane olabilecek oyunları batıran bir anlayıştır, ( alien isolation gibi ) bu tür bir anlayış genelde kolaya kaçma sevdasındaki firmaların yaptığı oyunlardır, insanların çoğu oyunda hiç şey beceremeyen sadece kaçıp saklanan bir karakteri oynamak istemeyecektir. Bu konu çerçevesinde olması gereken savaş ve becerilerinizi kullandığınız halde, bunların yeri geldiğinde yetmediği, mantıklı bir biçimde yetenekli ve güçlü yaratıklardan oyuncuların saklanması ve kaçmasıdır ( dying light daki gibi ) Bunu çok az oyunda görebiliriz, çünkü bu çok zor bir iştir. Yoksa ölümsüz alien yapmak çok kolaydır :)

piratekingxi

18.7.2022 01:44:51

+2
Genellikle silahlı ve karşımıza çıkanları öldürebildiğimiz/savaşabildiğimiz oyunları "korkunç" bulmuyorum. Onlarla savaşmak yerine kaçınmak daha eğlenceli geliyor bana. Savaşabilme olunca içinde korku unsuru kalmıyor. Benim kendi görüşüm tabi bu farklı düşünenler vardır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız