Yerli Gerilim Korku Oyunu The Purge Geliştirilme Aşamasında

Mehmet Tandoğan

 
 
Yerli ekip OG Games Entertainment tarafından geliştirilen birinci şahıs kamera açısına sahip korku gerilim oyunu The Purge için yeni detaylar duyurdu. Şu anda da geliştirilme aşamasına devam edilen oyunun 16 saat süreceği belirtiliyor. Oyun ayrıca Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriliyor.
 
Korku oyunları genellikle yürüme simülasyonu şeklinde karşımıza çıkıyor. Oyunda sadece bir şeyleri tetiklemek veya kaçmak için hamlede bulunabiliyoruz. Ancak The Purge bunun da ötesine geçmek istiyor. 
 
Oyunda düşmanlara karşılık verme olayı bulunuyor. Elinizde bulunduracağınız bu silahlar ile düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz. Bu ay içinde küçük bir fragman videosunun da yayınlanacağı belirtilen oyunda daha fazla özelliğin yer alması planlanıyor.
 
 
 
Güzel fikirlerle yola çıkılan bu geliştirme aşamasında oyunun çeşitli yönleri de tartışılıyor. The Purge yeni nesil teknolojilerden de yararlanmayı hedefliyor: NVIDIA DLSS,NIS,RTX,AMD FSR 2.0. DLSS teknolojisi oyuna adapte edildi ve sonuçları da gelmiş durumda. AMD tarafında ise çalışmalar halen devam ediyor.
 
Oyunda oyuncular Colsen adında bir dağcıyı kontrol ediyor. Mekan çeşitliliği fazla olan bu yapımda düşman çeşitliliğine özen gösterildiği belirtiliyor. Oyunda bulunan her düşmanın da farklı zayıf yanlara sahip olacağı bildiriliyor.
 
Resmi web sitelerine ulaşmak için buraya tıklayın.