Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Xbox Kablosuz Kontrolcü Adaptörü Ertelendi

   Microsoft'un yeni Xbox kablosuz kontrolcü adaptörü şimdiye çıkmış olması gerekiyordu ancak firma cihazın ertelendiğini duyurdu. 
 
   $24.99 fiyat ile satışa sunulacak olan yeni ve iyileştirilmiş Xbox kablosuz kontrolcü adaptörü Kuzey Amerika ve Kanada'da 2018 çıkacak, adaptör diğer bölgelere ise biraz daha erken, bu sonbaharda, gelecek. 
 
   Xbox One kontrolcüsünü PC'ye bağlamaya yarayacak Windows 10 masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için olan bu kablosuz kontrolcü adaptörü aynı anda sekiz Xbox One kontrolcüsünü kablosuz olarak bağlama kapasitesine ve kablosuz stereo ses desteğine sahip. Aynı zamanda eski tasarıma göre de %66 daha küçük. 
 
   Kablosuz kontrolcü adaptörünün yanı sıra Xbox One kontrolcünüzü bilgisayarınıza micro-USB kablo ile veya Bluetooth ile de bağlayabilirsiniz.  
 
   Xbox One kontrolcüsünün PC'ye nasıl bağlandığını Xbox destek kısmından öğrenebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Football Manager 2018 Çıkış Tarihi Duyuruldu No Man’s Sky Çıkışından Bir Yıl Sonra Toparladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetoguzderin

16.8.2017 04:35:46

0
Bence bu Surfacebook'lu görseller ve Surfacebook 2 çıkışına yakın tarihler tesadüf değil, yeni Surfacebook'ta eGPU desteği olacak yüksek ihtimalle.

stophart

16.8.2017 00:37:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: S_NM_Z oyun kontrolcusu alacak arkadaşlar için önerim xbox one s controller almanız. bluetooth üzerinden ek bir aparata gerek duymaksızın (tabi bluetooth cihazınız varsa )rahatça bağlanıp kullanabilirsiniz.
hocam Bluetooth dan gamepadten ses aktarımınıda yapabiliyor mu acaba

EagleTibet

15.8.2017 20:46:29

0
oyun kontrolcusu alacak arkadaşlar için önerim xbox one s controller almanız. bluetooth üzerinden ek bir aparata gerek duymaksızın (tabi bluetooth cihazınız varsa )rahatça bağlanıp kullanabilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız