Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Xbox 360 Kontroller Yolda



     Xbox 360'ın dolayısı ile Microsoft'un övüldüğü noktalardan biriside şüphesiz konsolun sahip olduğu kontroller'dır. Analogların yerleri, tutuş hissi, tetik tuşları ve titreşim özelliği ile Xbox 360 kontroller oyun keyfini gerçekten daha iyi bir şekilde oyuncuya aktarabiliyor.
 
     Xbox'ın ilk takoz diye tabir ettiğimiz kontrol cihazlarından sonra Microsoft son derece başarılı bir işe imza atmış ve daha şık ve kullanılabilir bir kontroller ile karşımıza çıkmıştı. Bu kontroller Xbox 360'ın çıkması ile birlikte çok daha iyi bir şekilde dizayn edildi. 
 
     Şimdi ise Microsoft'un Xbox 360 kontrolünde ufak tefek yenilikler yaptığı belirtiliyor. Bu yeni kontroller için henüz ne gibi değişiklikler yapıldığı açıklanmasa da özellikle D-Pad tuşları üzerinde bazı değişikliklere gidildiğine dair dedikodular dolaşıyor. D-Pad tuşlarının dörtte bir oranda daha çıkıntılı olacağı da gelen bilgiler arasında.
 
     Yayılan bu dedikodulardan sonra Microsoft'tan bir açıklama geldi. Slashgamer'ın raporlarına göre Gamestop ile görüşen bazı Microsoft yetkilileri bu değişikliği onaylamış. Yılbaşı döneminde satışa çıkması beklenen bu yeni kontroller için net bir tarih veya fiyat ise verilmiş değil. Öte yandan Micrsoft'un bu duyuruyu bir kaç gün içerisinde yapacağı da gelen bilgiler arasında.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 Microsoft
Vanquish İçin Yeni Ekran Görüntüleri Apache: Air Assault Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Leprikon

8.9.2010 11:20:36

0
Pad olarak Xbox üstüne tanımam kesinlikle muhteşem.

brnk

31.8.2010 14:10:09

0
smackdown diye bir tabir belirtmemiş arkadaş

BSC Misafiri

31.8.2010 14:05:22

0
bak xbox=360 kardeşim bu kol fps vs tps de en iyi zaten dünyanın en çok oynanan oyunları onlar zaten ayrı olarak özel kollar var koskoca şirket bi pes bi smackdown oynıcan die kolumu deiştircek pes gayet rahat smackdown dahada rahat o senin özürlülüğün ps3 de red dead redemption oynada öldürdüğünün en az 2 katı kadar ölürsün xboxda hep takımım kazanır

devmanetihad

31.8.2010 12:23:27

0
bunlar xbox 360 Slim kontrolleri degil mi

BSC Misafiri

31.8.2010 11:50:14

0
PS3 teki gibi harekete duyarlı olurmu acaba?

xbox=360

31.8.2010 11:44:58

0
bence tek degıstrmelerı sol analogun altındakı yön tulsarı alma resmen onlar kalas pes oynanmıyo fıfa da ole o yuzden zewk almıyom futboldan ps3 de daga rahat kolu tek eksı yonu bana gore gerı kalanı tamamıyle super
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız