Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Tomb Raider Ne Zaman Çıkacak?


 
     Eidos'u satın alarak batı pazarına bir hayli önemli oyunlar ile giren Square Enix, geçtiğimiz yıl ortasında Crystal Dynamics imzalı yeni Tomb Raider oyununu duyurmuş, oyunun ilk bilgilerinden sonra ise bu yeni Tomb Raider oyunu adeta karanlığa gömülmüştü.
 
     Aynı oyun mudur bilinmez ama Eurogamer sitesinin raporlarına göre yeni bir Tomb Raider oyununun çıkış dönemi olarak önümüzdeki yılın yılbaşı sezonu işaret edilmiş. Tabi ki Crystal Dynamic imzasını taşıyan bu oyun, geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan Tomb Raider olabilir. Oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 için olduğu da haberde ayrıca belirtilmiş.
 
     Henüz Square Enix veya Crystal Dynamics'ten bir açıklama veya doğrulama gelmediği için bu haberi şu an dedikodu olarak kabul edebiliriz.
 
     Her ne kadar adı Tomb Raider olmasada Lara Croft'un yeni macerası Lara Croft and the Guardian of Light önümüzdeki aylarda PSN, Xbox Live ve Steam için indirilebilir olarak sunulacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tomb Raider 9 Crystal Dynamics Squre Enix Europe
Famitsu'dan İnceleme Notları ve Satış Rakamları Yeni Aliens vs. Predator DLC'si Gelecek Ay Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.9.2011 15:09:42

0
bi hevesle kurdum oyunu tek kelimeyle iğrençbi oyun!!! tombraider hastaıyım ama bu kadar iğrenç bi oyunu bari bu isimle çıkarmayın. aynı çin malı çakma mp3 playerlere ipon denmesi gibi bişey olmuş...Bence sakın almayın verdiğiniz paraya yazık.

Carcharot

30.6.2010 19:21:54

0
Guardin of light tam olarak ne zaman çıkıyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız