Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni State of Play Etkinliği için Tarih Verildi: 15 Farklı Oyun Tanıtımı

 
 
Sony Interactive Entertainment bildiğiniz üzere yeni oyun tanıtımlarını ve oyunlar için genişletilmiş içeriklerini State of Play adlı bir canlı yayın etkinliği ile beraber duyuruyor. Şimdi ise yeni etkinliğin tarihi verilmiş durumda.
 
Etkinlik 40 dakika sürecek 
 
 
 
Yeni State of Play etkinliği 1 Şubat tarihinde Türkiye saati ile 01:00'da gerçekleştirilecek. Canlı yayını YouTube, Twitch ve TikTok platformları üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde izleyebileceksiniz. Etkinlik yaklaşık olarak 40 dakika sürecek.
 
40 dakikalık yayın içerisinde 15'ten fazla oyun duyurusu yapılacak. Bu oyunların elbette bir kısmı bildiğiniz oyunlar olacak. Çeşitli önizlemelerin ve oyun içi oynanış videolarının yer alacağı etkinlik kapsamında Stellar Blade ve Rise of the Ronin'e geniş bir bakış atılacak. Bunun yanı sıra 2024 yılı ve sonrasında PlayStation 5 ve PlayStation VR 2'ye gelecek diğer oyunlara da yeni bakışlar sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Sevilen Oyun Spec Ops: The Line, Steam'de Saıştan Kaldırıldı Pokémon Serisi: Tüm Oyunlar

BSC Misafiri

31.1.2024 11:59:26

0
bakalım bu akşam nasıl bir hüsran ile karşılaşacağız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız