Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Starfield Moduyla Gerçek Zamanlı Olarak Gezegenden Gezegene Seyahat Edebiliyorsunuz

 
 
Mod geliştiricisi '105gun', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için gerçek zamanlı olarak gezegenden gezegene seyahat etmenize olanak tanıyan ilgi çekici bir mod yayınladı. Bu yeni mod Starfield'ın yükleme ekranlarından / menülerinden sıkılan her oyuncunun sahip olması gereken bir paket olarak karşımıza çıkıyor.
 
Yeni mod seyahatleri gerçek zamanlı bir yapıya dönüştürüyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak SlowerThanLight Modu, uzay geminizin hızını kontrol etmenize olanak tanıyor. Bu paketle beraber oyuncular normal uçuş hızından ışık hızına kadar yüzlerce hız arasında seçim yapabiliyor. Yani bir yerden bir yere gitmek için çeşitli hız seçeneklerinden birini seçebiliyorsunuz.
 
Bu mod daha çok gezegenler arasında yavaş bir şekilde seyahat etmenize olanak sağlıyor. Ancak diğer taraftan gezegenlere inmenize izin vermiyor. Dolayısıyla No Man's Sky veya Star Citizen'de olduğu gibi bir deneyim beklememeniz tavsiye ediliyor.
 
Mod ilginizi çektiyse aşağıdan ulaşabilirsiniz
 
 
Mod fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Çığlık Filminin İkonik Karakteri Mortal Kombat 1'e Gelebilir Switch Özel Batman: Arkham Trilogy Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.4.2024 18:28:59

0
bence bu oyunun en büyük eksisi gezegenlere iniş olmaması e.dangerous bu oyuna bin çeker

Umit_22

3.10.2023 18:05:09

+1
Bu ne olum? Uzay gemisi gezegenin 10 da 1'ni kaplayacak kadar büyük hale gelmiş. Ya da adam bir gezegenin ne kadar büyük olması gerektiğini idrak edememiş. Bu oyun mod ile düzelmez. Çünkü oyun motoru buna izin vermiyor. Olum adamlar oyun motorunda araç mekaniği yok diye, tren yapmak için npc kullandılar. Fallout 3 teki tren bir tren değil. Npc nin başını kafa yapmak yerine tren yapmışlar. O yüzden tren ilerlerken sallanarak gidiyordu :) https://m.youtube.com/shorts/qfB0SrzcIrg

yaratıc1KLAVYE

3.10.2023 17:49:52

0
Bazı oyun firmaları halen 1990-2000 yılları arasındayız sanıyor. Bir oyunun kötü veya iyi,bilerek mi övülüyor yoksa gerçekten iyi olduğu için mi övüldüğünü öğrenmenin saniyeler aldığını firmalar unutuyor. Eski kafa bakış açılarına devam etsinler bakalım. Nereye kadar.

AnondraX

3.10.2023 14:24:11

0
İyi de bu modla birlikte gezegenden gezegene beklemeden gidilebildiğini görmüş olduk. Yeterince uzun yolculuk yaparsan orijinal oyunda da gidebiliyorsun. Simülasyon değil diyorsunuz bir de. Şu mevzu bal gibi simülasyon. Gezegenden gezegene yolculuk tüm uzay oyunlarından daha gerçekçi olmuş. @Rcp272'nin dediğine kalıbımı basarım. Işığın Mars'tan Dünyaya 13 dk'da gelebildiği bir evrende kılçıksız, herhangi bir atlama/solucan deliği vs. kullanmadan ve günlerce beklemeden galakside seyahat etmek ne kadar gerçekçi? Modcular gerçekçilik getirmemiş, gerçekçiliği kırmış. Gezegenden gezegene gidilebildiğini göstermiş. Ama belki haftalar sürecek bu yolculuğu, ışık hızı sınırını kaldırarak saniyelere indirmişler. Keşke gerçekte de ışık hızı sınırını kaldırabilsek.

Rcp272

3.10.2023 11:48:50

0
Şu olayı istemek saçma geliyor bana. İnsanlar diyor ki oyun simülasyon değil. Tamam kabul. Sonra da bir gezegenden bir gezegene 10 sn de gitmeyi istiyorlar. Ya uzay, fizikle ilgili hiç bilgileri yok yada sadece boş olsun diye konuşuyorlar. Bugun ki bilim standartları ile uzayda yolculuk yarın çıksa buna benzer bir şey olurdu. Mars'tan Evine ışık 13 dk da geliyor. Adam diyor ki ben 3 sn de varayım. No man Sky olunca da simülasyon olmuyor. Yok öyle bir dünya 2 dk de tüm sistemi gez.

BSC Misafiri

3.10.2023 10:22:48

0
modcularda olmasa napıcak bu bethesda çok merak ediyorum

BSC Misafiri

3.10.2023 10:22:46

+1
Boyle bir modun oyun ciktiktan sonra 1 ay icinde yapilmasinin Bethesda icin utanc verici bir durum olmasi gerekiyor ama ne onlar akillanacak ne de oyunlarini satin alan insanlar.

Funder

3.10.2023 06:22:50

+1
Temelini atalım gerisini modcular tamamlasın mentalitesi artık bu devirde yürümüyor. En sonunda oyuncuların bir Bethesda oyunundaki eksikliklere tepki verdiğini görmek güzel ; Önceki oyunları da dönemine göre hep outdated kalıyor, bir çok da eksiği oluyordu ama ne sebeptense oyuncular efsunlanmış gibi göz ardı ediyordu. Fallout ve skyrimdeki o olmayan vuruş hissini, 2000lerden kalma modellemeleri, ve animasyonları sabah akşam övüp duran oyunculara bakıp aynı teraneyi yürütürüz dediler sanırım ama ters tepti bu sefer. Halen azımsanmayacak sayıda Bethesda taparlar var, ama millet eskisi kadar kör değil anlaşılan, ki buna çok şaşırdım. Bir şekilde, tüm eksiklerine rağmen, konu Bethesda olunca millet gene tüm algılarını kapatacak ve oyuna hakettiğinden fazla değer verecek diye düşünüyordum. Aslında oyunun ana fikri güzel, ama eksiklikleri göz ardı edilemeyecek düzeyde.

BSC Misafiri

2.10.2023 23:54:31

+4
Rezil oyun, orginal halinde Uzayda gezegenler png'den ibaret çok komik. içinden geçip gidiyorsun.hahahahaha...

yaratıc1KLAVYE

2.10.2023 20:37:31

+5
Modcuların eline çabuk düştü. Bir büyük balon daha patladı.

BSC Misafiri

2.10.2023 19:39:18

+4
NCK: Hiçbir mod kurtaramaz bu oyunu, uzay similasyonu oyunu olamamaktan. Elite ve No Man'in uzay similasyonu olarak çok çok gerisinde bir oyun, olsa olsa, Star Control Origins oyununa eş olabilir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız