Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Skate oyunu hakkında şu ana kadar neler biliyoruz?

 
 
EA tarafından biz oyun severlere sunulacak olan yeni kaykay oyunu Skate birkaç yıldır geliştiriliyor ve oyuncular şu ana kadar neler olup bittiğini merak etmeye devam ediyor. "The Board Room"un yeni bölümünde oyun üzerinde çalışan stüdyo Full Circle'dan çeşitli açıklamalar bizlere aktarılıyor.
 
Kaykay oyunu Skate bizlere neler sunacak?
 
 
 
EA tarafından yayınlanacak kaykay oyunu için geliştirme süreci devam ediyor. Bu süreçte biz oyunculara olarak oyunun hangi özelliklere sahip olacağını merak ediyor ve bunları öğrenmek istiyoruz. Bu kapsamda yenilikleri ve özellikleri açıklayan yeni bir video yayınlandı ve geliştirici ekip bizlere çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
Yeni Skate oyunu oyun içi çeşitli aktivitelere ve her başarı sonrası verilecek ödüllere sahip olacak. Yeni ve üst düzey bir kaykay deneyimini bizlere sunacak olan bu yapımda sürekli olarak değişkenlik gösteren bir yapı bizlere aktarılacak. 
 
Oyunda gerçekleştirilecek olan etkinlikler oyuncuları ve topluluğu destekler nitelikte olacak. Oyun tarzı ve beceri seviyesinden bağımsız olarak tüm oyuncular bu etkinlikleri ve aktivitelerin tadını çıkarabilecek. Oyunda üç farklı etkinlik içeriği yer alacak: Meydan Okuma, Pop-ups ve Topluluk Etkinlikleri.
 
 
 
Oyuncular kaykay tahtalarından karakterlerine kadar birçok unsuru özelleştirebilecek ve kendi tarzlarını diğer oyunculara karşı sunabilecek. Oyunda kaykayla beraber farklı hareketler gerçekleştirebilecek ve bazı hareketler üzerinde usta olabileceksiniz.
 
Skate şu anda geliştirme aşamasında yer alıyor. Oyun PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Skate ayrıca çapraz oyun desteğini de bünyesinde barındırıyor.
 
The Board Room geliştirici videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
League of Legends EMEA Masters 2023'te Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu! League of Legends Champions Queue 30 Nisan'da Açılıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız