Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni PS5 Videoları İşletim Sisteminin Bazı Özelliklerini Tanıtıyor

 
PlayStation Support YouTube kanalı, PlayStation 5 işletim sisteminin bazı özelliklerinin gösterildiği yeni videolar paylaştı.
 
Oyun Ayarları menüsü oyunları önceden belirlediğiniz ayarlarda başlatmaya yarayacak. Örneğin Oyun Ayarları menüsünden altyazıyı açık yaparsanız her girdiğiniz oyunda altyazı otomatik olarak açık gelecek. Altyazı dışında zorluk seviyesi, performans modu veya çözünürlük modu, üçüncü şahıs veya birinci şahıs bakış açısı ve ses ayarlanabilecek. Oyun içinden tekrar ayarlamak tabii ki mümkün.
 
Dinlenme modundaki özellikler ve güç tüketim miktarı ayarlanabilecek. Optimize deneyim modunda güncellemeler yapılacak, kontrolcü şarj edilecek ve konsol PlayStation App veya Remote Play aracılığıyla uzaktan başlatılabilecek. Daha az güç kullanımı modunda ise 0,5 watt'tan az güç tüketilecek fakat güncellemeler ve kontrolcü şarj etme kapalı olacak. Bu iki hazır modun dışında kendiniz de özelleştirebileceksiniz.  
 
Bunların yanı sıra PlayStation Network'e manuel olarak veya QR kodu ile giriş yapılabilecek ve PlayStation 5 kontrolcüsünün dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetiklerinin seviyesi güçlü, orta, zayıf veya kapalı olarak kullanılabilecek.
  
Önerilen Ayarlar 
 
 
PS4 Konsolundan Veri Transferi 
 
 
Hesap Kullanımı 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 5 ps5 playstation next gen
PS5 Özel Oyunu Destruction AllStars'dan Oynanış Fragmanı Yayınlandı Final Fantasy IV Yeni Kullanıcı Arayüzü ve Tam Ekran Desteğiyle Birlikte Güncellendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız