Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Oyunların Duyurulacağı Nintendo Direct Tarihi Açıklandı: İşte Detaylar

 
 
Nintendo, 21 Haziran TSİ 17:00'de Nintendo Direct sunumuna ev sahipliği yapacağını açıkladı. Etkinlikte Pikmin 4 ile ilgili yeni ayrıntılar da dahil olmak üzere bu yıl piyasaya sürülecek Switch oyunları yer alacak. Etkinlik 40 dakika sürecek. Sunumu YouTube ve Nintendo.com üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinliklerin yavaş yavaş sonuna geliyoruz
 
 
 
Bu ay içerisinde birçok geliştirici ve yayıncı ekip oyunlarını duyurmak için kendi sunumlarını düzenledi. Ay sonu yaklaşırken etkinliklerin de sonuna gelmeye başladık. Bu etkinlikler bu yıl içerisinde çıkış yapacak oyunlar ve mevcut oyunların yeni bilgileri bizlere aktarıldı. Gerek oynanış videosu gerekse derin bakışlar sayesinde oyunlar hakkında fikir sahibi olduk.
 
Şimdi ise Nintendo, 21 Haziran tarihinde yeni bir sunumla gelmeye hazırlanıyor. 40 dakika sürecek olan etkinlik Switch oyunlarına odaklanıyor. Burada yakında çıkış yapacak oyunlara ve mevcut oyunlar hakkında detaylara bir akış atılması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo etkinlik 2023
Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı Xbox ve IGN Etkinlik Tarihi Açıklandı: Yeni Bağımsız Oyunlar ve Daha Fazlası!

juvecan

21.6.2023 13:53:53

0
Uzunn zaman oldu,keşke yeni Donkey Kong gelse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız