Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Nesil Xbox'ın Duyuru Tarihi Belli Oldu!


    Yeni nesil PlayStation konsolunun duyurulmasının ardından uzun süre sessiz kalan Microsoft cephesi sessizliğini bozuyor. Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunun tanıtım tarihini duyurdu.
 
    Yapılan açıklamalara göre yeni nesil Xbox konsolu, 21 Mayıs tarihinde Washington'da tanıtılacak. Microsoft'un etkinliği Xbox.com, Xbox Live ve Spike TV üzerinden canlı yayınla sunulacak. Yeni nesil Xbox konsolunun sunumu Türkiye saatiyle 20:00'da başlayacak. Ayrıca belirtilenlere göre 21 Mayıs'ın tam 19 gün sonrasında Microsoft, E3 fuarında yeni nesil Xbox konsoluyla ilgili duyurularına aynen devam edecek.
 
    Konuyla ilgili internet sitesinden açıklamalar yapan Major Nelson, yazısında "21 Mayıs'ta sizi oyunların, televizyonların ve eğlencenin yeni nesliyle tanıştıracağız." cümlesine yer verdi. Bu cümle, daha önce ortaya çıkan söylentilerle ilgili biraz kafa karıştırıcı bulundu.
 
Her neyse, artık daha fazla söylentiye gerek yok, tek yapmamız gereken beklemek!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
xbox xbox 360 microsoft next gen konsol
Machinarium'un PS Vita Sürümü Gelecek Ay Avrupa'da Yeni Xbox'ın Adı "Xbox 8(Infinity)" mi Olacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bloo229

1.5.2013 01:57:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Sen ne diyorsun dostum az kafanı yorda araştır Atıyorum suan ben xbox alacam oyun oynucam sony bilmem neyle anlaşma yapıyor serinin devamı Sony e özel cıkacak bu olayı ılk baslatan sony oldu Hadi Ps alalım diyelım bu seferde xbox a özel cıkıyor oyunlar. microsoftta enayı değil ya oda kendıne özel oyun cıkartıyor oyun sektoru Sacma sapan bir hal aldı oyun oynamak istiyorsan Wiiu Pc Xbox Sony Ps bunların tamamı elınde olacak bunu bu boyutlara gelmesınde Baş rolu Oynayan Sony dir aksini ima eden varsa araştırsın Bu sony Fanboyluğu neymiş arkadaş para mı veriyor size veriyorsa söleyın bizde sony fanboy olalım
Yazımda bir Sony Fanboyluğu yapmadığımı tekrar belirteyim, ben Xbox sevmiyorum çünkü bana hitap etmiyor. Ama bakınız ki PS ediyor. Yazımda gayet açık ve anlaşılır. K.bakmada, senin dükkanın olunca sen kendine has bir şey yapmayacak mısın usta? Sana has özel bir ürünün satışı ya da her neyse? Ne kadar saçma konuşuyorsunuz daa! Ulan adamlar tabi yapacak. Elma mı toplayacak. Adamın amacı para kazanmak zaten. Anlamadığımda şu, madem Sony başlattı, kanıt gösteriniz? Niye aksini iddaa edenden kanıt bekliyorsun anlamadım? Ayrıca sen burda Sony'e kızarak Xbox Fanboyluğu yapar gibi konuşuyorsun? :) Para veriyorlarsa söyle bizde yapalım alalım paramızı. Daha yazımı anlamadan saçma sapan örnekler vererek alıntı yapmışsın birde... Şaka gibisiniz. Bu işler böyle. Para kazanmak istiyorsan yapacaksın. İster sadece o konsola özel oyun çıkartır ister yeni nesil konsol çıkartır. Bunun Fanboylukla alakası yok. Bunu anlayamayan sittin tane s...k var. Lütfen onların arasına katılma sende dostum. Az buçuk belli bir şeylerden anlıyorsun; ama söylemeden düşünmemişsin anlaşılan. Ayrıca bütün konsolları alma fikride nedir yahu? Her oyunu oynamak isteyen var mı ben merak ediyorum? :) İsteyen varsada k.bakmasın o zaman parasına kıyıp alıcak. Lütfen mantıklı cümleler yazalım biraz. Son olarak: Bu Sony Fanboyluğunu yapıyonuzda para mı veriyorlar diyen arkadaşlar bu cümleyi neye dayanarak kuruyor anlamıyorum. Ula siz Sony kötüleyince böyle MS size para mı veriyor? Xbox mı çıkartıp veriyor. İnsanların istediklerini değiştirmeye çalışmanız artık sıktı. Aslında yorum bile yazmamak lazım sizin gibilere ama bu sefer g...leri ve egoları havalara uçuyor. Haklıyım bak sap gibi kaldı triblerine giriyorlar. Neyse dahada uzatıp bunu tartışma yaratmaya lüzum yok. Şu para veriyorlar mı ayağınıda bırakın artık. İlkokuldaki şekeri alınan çocuklar gibi mızmızlanmayın. Biz PS seviyoruz. Siz gidin Xbox sevin. Biz mutluyuz. Sizde mutlu olun. ;)

:::LOSTPLANET:::

30.4.2013 22:07:21

0
anlaşılan yeni nesilde de tartışmalar sataşmalar atışmalar devam edecek.

aydogdu1453

25.4.2013 15:54:57

0
Çıkar gardaş çıkar.Sempatizanların alır.Size bakar.Hatta üzerine para bile verir. :)

bkaakco

25.4.2013 15:03:58

0
Hay kralınıza...

Hümiyettin

25.4.2013 12:59:45

0
Xbox' ı eğlence merkezi haline getirecekler dediklerine göre. Sadece bir oyun konsolu olmaktan çıkacak. Gamepad değişmez bence. Değiştirecek bir yanı yok, en iyi gamepad zaten.

Recharged

25.4.2013 09:27:17

0
Xbox'ın en büyük artılarından biri game pad.Üzerinden fazla oynama yapmazlar umarım.Fakat en büyük eksiside çıkan özel oyunları.Playstation'a göre çok geride kalıyor.Yeni nesilde buna ağırlık vermeleri ve online sistemini değiştirmeleri lazım diye düşünüyorum.Cihazın donanım özellikleri aşağı yukarı aynı olacak Playstation'la.Ne çok az ne çok fazla fark görmeyeceğiz bence.Merakla beklemedeyim 21 Mayıs'ı.

kralexx42

25.4.2013 09:13:35

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kral geliyor, kral! Oyun keyfine keyif katan muhteşem gamepad tasarımı bile yeter seni almaya. Göster endamını da görsünler! Yok casual olacakmış, yok tv kutusu olacakmış! Açığa çıksın göreceğiz. PS4, PS3 gibi elme armut toplayacak.Siz noniş neytın dreykinizle Uncharted ile devam edin, biz locust keselim. Hangisi casual görürüz.
Benim gözümde kral sony dir Micro soytari yani kişi den kişiye değişir bu tabi de ben tekrar söylüyorum kim turkce ye daha cok destek verirse onun konsolunu alicam bu nesil xbox a 2 ay dayanabildim sonra sattım bakalım bu nesil ne olucak

BSC Misafiri

25.4.2013 07:55:01

-7
Kral geliyor, kral! Oyun keyfine keyif katan muhteşem gamepad tasarımı bile yeter seni almaya. Göster endamını da görsünler! Yok casual olacakmış, yok tv kutusu olacakmış! Açığa çıksın göreceğiz. PS4, PS3 gibi elme armut toplayacak.Siz noniş neytın dreykinizle Uncharted ile devam edin, biz locust keselim. Hangisi casual görürüz.

GamerHand

25.4.2013 02:35:25

0
Adamlar farkli yol izliyor dedik. PS4'den donanim olarak guclu olmayacak dedik. Simdi duyuru tarihi aciklarken nile kurduklari cumle oyun konsolu degil televizyon ve eglence merkezine odakli. Arkadaslar Xbox artik saf hardcore bir oyun konsolu olmayacak. Bu yuzden beklentilerinizi ozellikle donanim olarak yeni Xbox'da dusuk tutun. Simdiden soyluyorum su 21 mayis duyurusunda kullanilan cumleden anlamaniz lazim ama anlamiyosunuz. Beklentileri dusuk tutun ki sonra hepinizi burda Sony kralsin yazarken gormeyelim :)))

GoldPunch

25.4.2013 01:10:28

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman. Major Nelson, PS4 tanıtımında "Cihazsız yapılan tanıtıma tanıtım mı denir, ortada bir alet gördük mü ?" demişti. Umarım hazırlanmış hiç olmazsa prototip bir cihaz ile tanıtımı gerçekleştirirler.
Konsolu göstereceklerdir artık. Mayıs ayında olacak çünkü. Sony, PS4'ü erken duyurduğu için gösterememişti.

Eric Cartman.

25.4.2013 00:46:15

-2
Major Nelson, PS4 tanıtımında "Cihazsız yapılan tanıtıma tanıtım mı denir, ortada bir alet gördük mü ?" demişti. Umarım hazırlanmış hiç olmazsa prototip bir cihaz ile tanıtımı gerçekleştirirler.

BSC Misafiri

25.4.2013 00:36:35

+2
Nasil garipsiniz siz ya sony babamizin seyi degil sonucta para veriyoruz ama microsoft yillardi nerdeydi turkiye pazarina konsulun ömru bittiginde getirdi. bu davranis neyin nesi bunun mantigi nedir ha. siz hala neyin tartismasini yapiyorsunuz. Turkce oyun cikartan benimde sevmedigim sony oldu hem sisirmis dedigin oyunlarin neresi sisirilmis bu bildigin kiskanclik ya da art niyetli bir söylemler toplami. Gecen arkdasin biri baska bir arkadasa kendince ayar vermeye kalkip birsinin "sen yazarken bill gates neler kazandi." dedi kazandi da sana oyun mu cikardi yeni ip mi getirdi. Yoklari oynuyor, kullanicisini böyle mi dusunuyor. bak ps3 e inadina oyun cikiyor sanki. Sony konsolum yok xbox ta kullanmiyorum. Yeni nesilde kimi secegim belli degil ama tarz ve oyun cesitliligi belli olan ps4 muhtemelen yada baska birseyler. bircok kisinin turkiyede bu microsoft konsolunu neden sattildigi aldigi cok belli, hepimiz biliyoruz kendi arkdaslarim bile kabul ediyor. olay fanboyluk degil hizmet konsolun ömru bitti ya ömru ve arkdasin dedigi gibi o kacaman paralari bitmeyen microsoft parasizliktan yillarca getiremedi yazik mi diyelim. Sony cekildi diyelim ne olacak neye yariyacak microsoft tekel olur. hicbiri gitmesin hepsi kalsin isterim. bu ne ya beter olsun falan laflari, biti giderse beter olan biz oluruz hala bunu fakr edememisler var .

BSC Misafiri

25.4.2013 00:36:26

0
Ankara ---- konsola özel oyun 20 kusur yildir varolan birsey sonyle alakasi yok. arastir diyorsunda sen hic arastirmamissin.

BSC Misafiri

25.4.2013 00:35:36

0
3 tane kendine ip"si olan konsolu övme zamani gelmis. Su an amerika ve diger ulkeler de supernatural temali xbox kazanma sansi var. peki neden turkiyedeki kullanicilar yaralanamiyor. bu da microsoft bizi dusunuyor. aman ne guzel.

BSC Misafiri

25.4.2013 00:34:59

0
Henüz bir oyun konsolum olmamasına rağmen ben bile heyecanla bekliyorum yeni nesili. Benim gibiler var mı acaba BSC'de :)

BSC Misafiri

25.4.2013 00:34:53

0
Rekabet her zaman için oyunseverlerin yararınadır, birbirleriyle çekişmeleri fiyat olarakta yapım olarakta bize daha olumlu yansıyacaktır fakat oyun dünyasının önemli parçasını oluşturan firmalara, oyunlarına ve hayranlarına saygı göstermekten aciz insanlara sadece acıyorum.

Project Scorpio

25.4.2013 00:05:41

-1
Arkalardan.

kralexx42

25.4.2013 00:04:43

+2
Turkce ye kim destek oradayim

The_Rahip

24.4.2013 23:55:24

0
En sonunda tarih resmileşti. Yerimizi ayıralım.

- The Stig -

24.4.2013 23:50:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fe4rless_tr Iki konsoluda alicam, siz kavgaya devam edin :D
hehe aynen :) hatta bende 3 oldu wii u'da yolda haziranda geliyor :P

Fearless_tr

24.4.2013 23:48:08

-2
Iki konsoluda alicam, siz kavgaya devam edin :D

Wayward Son

24.4.2013 23:36:15

-1
Fakir fanboylar tarafından içine edilen bir haber başlığına daha hoşgeldiniz.

ankara

24.4.2013 23:17:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: bloo229

Şu ve şunun gibi yazılar ne kadar da komiktir ki farkına bile varamıyor bunu yazanlar. :) Sen burada: Lanet olsun Ps & Sony! Batsın tükensin! gibi kelimeleri kullanırken acaba neyin "Fanboy" -u- olduğunu yeterince gösteriyorsun. Bir insan niye durduk yere bir şeyden nefret etsin değil mi? :) Komiksiniz ya. Şunları onaylayanlarda garip gerçekten. Xbox yeni nesil konsolu gelsin. Piyasada rekabet olsun. Sony PS serisi ile bence güzel adımlar atıyor. Ne kadar başarılı ya da başarılı bilemem. Piyasada ki satışlar ve getirisi zaten ortada, isteyen açar bakar. Yine de Xbox sevmeyen biri olarak -gereksiz buluyorum bu konsolu, Halo serisi hariç oyunlarda Pc'de oynamak daha ucuz- gidipte adamlara hakaret etmenin mantığı yok.
Sen ne diyorsun dostum az kafanı yorda araştır Atıyorum suan ben xbox alacam oyun oynucam sony bilmem neyle anlaşma yapıyor serinin devamı Sony e özel cıkacak bu olayı ılk baslatan sony oldu Hadi Ps alalım diyelım bu seferde xbox a özel cıkıyor oyunlar. microsoftta enayı değil ya oda kendıne özel oyun cıkartıyor oyun sektoru Sacma sapan bir hal aldı oyun oynamak istiyorsan Wiiu Pc Xbox Sony Ps bunların tamamı elınde olacak bunu bu boyutlara gelmesınde Baş rolu Oynayan Sony dir aksini ima eden varsa araştırsın Bu sony Fanboyluğu neymiş arkadaş para mı veriyor size veriyorsa söleyın bizde sony fanboy olalım

bloo229

24.4.2013 23:10:34

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri İnşallah SOny'i daha da beter eder Microsoft. Sırf şu memleketteki sony fanboylar yüzünden tiksiniyorum playstation'dan. kazma kontrolleri, beş para etmez kıytırık ara yüzlü konsolu, bol bol abartılan, satmayan, lineer olmaktan ileri gidemeyen ama sony'nin para yedirerek "bakın biz hep farklı ip yapıyoruz, aynı b*kun mavisi ama farklı adı var oynanışı da değişti" diye kakaladığı oyunlardan kurtuluruz. PS2 130 küsür satmıştı herhalde, Xbox sağlam pay kopardı bu nesilde kendine yarı yarıya. Büyük pay hem de! Xbox pazarı domine ederse süper olacak.
Şu ve şunun gibi yazılar ne kadar da komiktir ki farkına bile varamıyor bunu yazanlar. :) Sen burada: Lanet olsun Ps & Sony! Batsın tükensin! gibi kelimeleri kullanırken acaba neyin "Fanboy" -u- olduğunu yeterince gösteriyorsun. Bir insan niye durduk yere bir şeyden nefret etsin değil mi? :) Komiksiniz ya. Şunları onaylayanlarda garip gerçekten. Xbox yeni nesil konsolu gelsin. Piyasada rekabet olsun. Sony PS serisi ile bence güzel adımlar atıyor. Ne kadar başarılı ya da başarılı bilemem. Piyasada ki satışlar ve getirisi zaten ortada, isteyen açar bakar. Yine de Xbox sevmeyen biri olarak -gereksiz buluyorum bu konsolu, Halo serisi hariç oyunlarda Pc'de oynamak daha ucuz- gidipte adamlara hakaret etmenin mantığı yok.

ankara

24.4.2013 22:55:53

-4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri İnşallah SOny'i daha da beter eder Microsoft. Sırf şu memleketteki sony fanboylar yüzünden tiksiniyorum playstation'dan. kazma kontrolleri, beş para etmez kıytırık ara yüzlü konsolu, bol bol abartılan, satmayan, lineer olmaktan ileri gidemeyen ama sony'nin para yedirerek "bakın biz hep farklı ip yapıyoruz, aynı b*kun mavisi ama farklı adı var oynanışı da değişti" diye kakaladığı oyunlardan kurtuluruz. PS2 130 küsür satmıştı herhalde, Xbox sağlam pay kopardı bu nesilde kendine yarı yarıya. Büyük pay hem de! Xbox pazarı domine ederse süper olacak.
Sony istediğini yapsın oyun sektorunde de yıkılıcak elektronıkte herkez gördu elini yuzune bulaştırdı oyun sektorune girdi herkezin kredi kartını patltırdı.Ps 1 hatırlıyorum pc den cok farklı oyun makınesi diye havalara giren sony bu havaları yavaş yavaş sönmeye baslayınca.Artık Pc gücünde demeye basladı fanboylarda bu laflardan övunur oldu Ps 4 cıksın korsan manyağı olacak bunu herkez görecek Reloaded Skidrow Nfo da konsola ağırlık verilecek diye bildirim yaptılar

BSC Misafiri

24.4.2013 22:49:05

-8
İnşallah SOny'i daha da beter eder Microsoft. Sırf şu memleketteki sony fanboylar yüzünden tiksiniyorum playstation'dan. kazma kontrolleri, beş para etmez kıytırık ara yüzlü konsolu, bol bol abartılan, satmayan, lineer olmaktan ileri gidemeyen ama sony'nin para yedirerek "bakın biz hep farklı ip yapıyoruz, aynı b*kun mavisi ama farklı adı var oynanışı da değişti" diye kakaladığı oyunlardan kurtuluruz. PS2 130 küsür satmıştı herhalde, Xbox sağlam pay kopardı bu nesilde kendine yarı yarıya. Büyük pay hem de! Xbox pazarı domine ederse süper olacak.

Noctis_Strife

24.4.2013 22:34:02

+1
Microsoft umarım Kinect, online TV, Film... gibi boş işlerle milleti kandırmaz da biraz oyun gösterir... Göstereceği oyunlarda mümkünse Halo ve Forza ve PGR'de farklı olsun, beklentimi o derece düşürüm.

K.Dot

24.4.2013 22:23:19

0
Bir ay var daha

BSC Misafiri

24.4.2013 22:07:25

+3
Eğer sürekli Online ve Kinect konsolu olacaksa hiç duyurmasınlar daha iyi. Ben oyun konsolu istiyorum OnlineCasualBox değil.

OldGamers86

24.4.2013 22:06:36

+2
Bence donanımından çok oyun şirketleri ile anlaşmaları önemli. Sonuçta oyun konsolu bunlar. ps1 hala oynanabilecek oyunlara sahip iken, grafikleri için oynanıp kenara atılan oyunlar görmekten sıkıldık artık. Zaten maliyet de bunaltmış firmaları. artık cilalı taşlarla uğraşmasınlar bir zahmet. taş görmek istemiyoruz :))

Uncy

24.4.2013 22:01:18

0
Bekledıgım haber sonun da geldi

bkaakco

24.4.2013 21:52:25

0
Haydi hayırlı olsun.

itachi237

24.4.2013 21:45:21

-1
Önlerden

hysteria_

24.4.2013 21:36:48

-1
reserved. <3

Venom Snake

24.4.2013 21:34:59

+1
''PSN Kardeşlik'' olayı devam ettiği sürece orjinalde her türlü Playstation'a devam.

BSC Misafiri

24.4.2013 21:32:31

0
hadi baalım

Hoid

24.4.2013 21:30:36

0
Fanboylar gelmeye başladı PS4 ALICAM NE OLURSA OLSUN mesajları başlar şimdi

rambocuk

24.4.2013 21:23:56

-3
Kontrolcüsü ve sonye bi rakip olması dışında oldukça gereksiz iyi bir pc ve ps4 yeni nesilde işmizi fazlasıyla görür

digimon52

24.4.2013 21:20:28

0
söylentiler dogru cikarsa Xbox Patlar özellikle 2´ci el ve Sürekli intenet bagalantisi.

Hoid

24.4.2013 21:15:16

-5
OH SLAP ! OTTOMAN SLAP !!! Bu sene habire yapıştırdılar bakalım ne olacak 21 Mayısta tokat mı yiyecekler yoksa atacaklar mı :D Bu daha heyecanlı geliyor bana çünkü bir nevi SONY karşılık verecek donanım olarak daha üstünü vermek zorunda fiyatlar cep yakmasa bari :D

die.Rache

24.4.2013 21:15:09

0
Gel de bekle simdi -.-

MiyopBey

24.4.2013 21:08:44

0
Oyun odaklı bir cihaz olmayacağı anlaşıldı. Live büyük ihtimal ücretli olmaya devam edecektir.Ama 2. el oyunların çalışmayacağı söyleniyor.Eğer öyle olursa,belki,bir ihtimal Live ücretsiz olabilir.En azından online oynamak ücretsiz olur,başka servisler paralı olur. Bana da en başından beri saçma geliyordu.Oyuna para verip alıp, sonra oynamak için her ay para vermek.

gamerasi

24.4.2013 21:04:51

0
Hadi bakalım... Umarım sürpriz duyurular gelir...

Sir Maximus is BACK

24.4.2013 21:02:50

-1
hadi bakalım

veterangamer

24.4.2013 21:01:40

-1
önlerden

BSC Misafiri

24.4.2013 20:55:23

-22
quote:

Orijinalden alıntı: Hekatonkheir 100 lira verdiğimiz oyunu online oynamak için her ay yine para vereceksek hiç çıkmasın
sonyfanboyizm mode on sana ne kardeşim memnun olmayan gold almıyor zaten, milyonlarca kullanıcısı var. PSN'deki gibi beleş ama kıytırık olacağına Live'daki gibi kaliteli olsun.

Hekatonkheir

24.4.2013 20:50:08

+10
100 lira verdiğimiz oyunu online oynamak için her ay yine para vereceksek hiç çıkmasın

BSC Misafiri

24.4.2013 20:50:03

0
sonunda

encuni

24.4.2013 20:49:08

-1
Hayırlısı be gülüm.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız