Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Nesil Earth Defence Force Oyunları Batı'ya Geliyor


     Eski nesil konsollarda karşımıza çıkan Earth Defence Force 2025, daha sonra Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair adıyla PlayStation 4 için duyurulmuştu. Sadece Japonya'ya çıkış yapan oyunun dünyanın diğer bölgelerine de geleceği duyuruldu.
 
       Oyunun dağıtımcısı PQube sadece PlayStation 4'e özel Earth Defence Force oyununun değil ilk olarak PlayStation 2'ye çıkan Earth Defense Force 2: Invaders'ın da yenilenmiş olarak PlayStation Vita'ya geleceğini duyurdu.
 
      Earth Defence Force serisinde mutasyona uğraşmış dev böceklere karşı mücadele veriyoruz. Eğlence odaklı olan bu seri özellikle co-op oynandığında daha zevkli bir hale geliyor. Bu iki oyun da 2015 seneninin son çeyreğinde çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair tps d3 sandlot playstaiton 4
DiRT Rally'nin Erken Erişim Sürümüne Multiplayer Modu Eklendi Might & Magic Heroes VII'nin İkinci Beta Süreci Bugün Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Earth Defense Force 4.1: The Shadow Of New Despair
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız