Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Mortal Kombat Duyuruldu


 
     E3 2010 fuarının başlamasına bir haftadan kısa bir süre kala fuarda boy gösterecek olan oyunlarda bir bir ortaya çıkmaya başladı. Şimdiye dek duyurulan oyunlar arasında en büyük süprizi ise Warner Bros yaptı diyebiliriz. Firma bugün en iyi dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat'ın yeni oyununun duyurusunu gerçekleştirdi.
 
     NatherRealm tarafından yapımı devam eden oyunun E3 2010 fuarı için hazırlanan ilk tanıtım ve duyuru videosu da yayınlandı. Ayrıca Mortal Kombat serisinin yaratıcısı olan Ed Boon'un da yeni oyunu yapan ekibe liderlik etmesi, oyuna olan merakımızı daha da arttırıyor.
 
     Bu ilk videoya baktığımızda ise seride köklü değişiklikler olacağını görüyoruz. Videoya geçmeden önce eklemek istediğim bir diğer nokta ise oyunun adının sadece Mortal Kombat olarak lanse edilmesi. İlerde ek bir isim gelecek mi? Yoksa Warner Bros seriyi yeniden mi ele alıyor, zamanla öğreneceğiz.
 
     Shou Khan'ın gözükmesi ile açılışını yapan tanıtım videosunda Raiden, Johny Cage, Reptile, Shang Tsung, Jade, Kung Lao ve Sub Zero gibi serinin kemikleşen bir çok karakterini de görüyoruz.
 
     Oynanış elementlerine gelecek olur isek ; oyunda 3D grafikler olmasınaa karşın oynanışın 2D olduğunu söyleyebiliriz. Tabi özel hareketlerde değişen kamera açısı ve dinamikler oyunun havasını daha iyi bir hale getireceğe benziyor. Hareketler ve kan unsurunun ise Mortal Kombat serisine yakıştığını düşünüyorum.
 
     Oyunda teke tek mücadeleler dışında Tag Team Mode adlı ikiye iki oyun modları da bulunacak. Ayrıca oyunun çoklu oyuncu ve online modları içinde iddialı konuşan ekip ; Şimdiye dek yapılmış en iyi online deneyime sahip oyunu göreceksiniz" gibi iddialı açıklamalar ile oyuna ne kadar güvendiklerini ortaya koymuş. Kısacası söylenenler gerçekleşir ise özlediğimiz Mortal Kombat'a bu yeni oyun ile kavuşabiliriz.
 
     E3 2010'da daha fazla detayını görebileceğimiz oyunun duyuru videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3
Alan Wake Şarkısının Klibi Yayınlandı MGS: Rising'in Yeni Videosu Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

siyahla

14.6.2010 14:29:03

0
video sinamatik olarak süper ama oynanışta bir kazmalık var gibi geldi bana. umarım oynanışı geliştirirler...

BSC Misafiri

11.6.2010 15:58:55

0
pc için gelmiyor sanırım. umarım gelir

jrazrael

11.6.2010 09:43:22

0
Bir güzellik yapıp oynanışta sanırım MK2'ye dönmüşler. Aynı Street Fighter 4 hesabı. Bence gayetde iyi gözüküyor şu an için. Oynanışıda rezil etmezlerse bu sefer adam gibi bir MK oynarız gibime geliyor.

Guest-6F17B5B5B

11.6.2010 06:29:24

0
filmide 2013te geliomuş

Project Scorpio

10.6.2010 21:15:26

0
Süper haber dövüş oyunlarının kralı geri geliyor Tekken ve SF hikaye kalır MK ın yanında:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız