Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Hayalet Avcıları Oyunu Duyuruldu

 
 
     Hayalet Avcıları gerek film gerekse de çizgi film serileri ile hayranlarının büyük beğenisini yakaladı. Video oyunlarında ise bir türlü beklediği başarıyı yakalayamayan serinin geçtiğimiz yıl çıkan oyunu Ghostbusters: The Videogame'de bir milyonu aşan bir satış rakamına ulaşmasına karşın beklediği başarıyı ve kaliteyi yakalayamamıştı. Atari firması bugün duyurduğu yeni Ghostbusters oyunu ile farklı bir oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Yeni oyunun tam adı  Ghostbusters: Sanctum of Slime olarak duyuruldu. Geçtiğimiz yıl çıkan oyunun aksine yeni Hayalet Avcıları oyunu PC, PS3 ve Xbox Live üzerinden indirilebilir olarak satışa çıkacak. İzometrik kamera açısına sahip olan oyunda ayrıca dört kişilik bir co-op oynanışı yer alacak. Ayrıca bu co-op modu offline ve online olarak seçilebilecek. Bu özelliği ile oyun, beklediği ilgiyi fazlasıyla görebilir.
 
     Wanako Studios adlı firmanın yapımına devam ettiği oyun için kesin bir çıkış tarihi verilmese de oyunun 2011 ilk yarı dönemde piyasaya çıkacağı belirtiliyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Ghostbustes: Sanctum of Slime PC PS3 Xbox 360 PSN Xbox Live Atari Wanako Studios
Valkyria Chronicles 3'ün Açılış Videosu VGA'daki Zombi Oyunu Prototype 2 mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

4.12.2010 19:39:40

0
Geçen yılki oyunun devamımı geliyor acaba demiştim aslında stüdyonun kalitesine falan bakarsak fena da bir oyun değildi kimse 90'lık oyun beklemiyordu ama yine de zaman geçirtecek iyi bir TPS idi..2'si gelse şaşırmazdım ama XBLA oyunuymuş Guardian of Light gibi iyi bir şey olur..

sinemanyak

2.12.2010 22:15:27

0
Ya eski oyunu çok iyiydi buradaki resimde sanki hiç uğraşmamışlar.

Carcharot

2.12.2010 19:07:28

0
Çıkmasada olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostbusters: Sanctum of Slime
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız