Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Forza Horizon 5 Oyun içi Görüntüleri Hava ve ışık Efektlerini Gösteriyor

 
 
En son yapılan Forza Aylık Yayını sırasında Playground Games, Forza Horizon 5'ten bazı yeni motor içi görüntüleri sundu. Bu yeni motor içi video, oyunun hava ve ışık efektlerini sergiliyor.
 
Forza Horizon 5'te oyuncular, dünyanın en iyi otomobillerinde sınırsız ve eğlenceli sürüş eylemiyle Meksika'nın canlı ve sürekli gelişen açık dünya manzaralarını keşfedecekler.

Forza Horizon 5 fotogrametriden yararlanacak. Bu nedenle, oyuncular çoğu yüzey için son derece ayrıntılı dokular bekleyebilir.
 
Playground Games, Forza Horizon 5'in ForzaVista'da yalnızca Işın İzleme özelliğine sahip olacağını da açıkladı. Bu temelde, oyun oynarken herhangi bir Işın İzleme efektine sahip olmayacağı anlamına geliyor. Üstelik oyun modları da resmi olarak desteklenmeyecek. 
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Forza Horizon Microsoft Xbox 360 Kinect Playground Games
id Software'in Project 2021B Kod Adlı Yeni Oyunu Ortaya Çıktı CD Projekt RED, WitcherCon 2021 için Resmi Programı Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

30.6.2021 11:23:03

0
Hangi yeni nesil oyuncular onlar ? Forza Horizon serisi oyuncuların çok sevdiği ve online etkinliklere katılımın çok çok yüksek olduğu bir seri. Kendi sektöründe zirve noktası. Ayrıca sizin tabirinizle "daha ciddi bir oyun" olan Forza Motorsport'un 8.oyunu bir kaç sene sonra bu teknolojilerle gelecektir.

gamerasi

29.6.2021 23:13:08

0
Şurada kullanılan teknoloji daha ciddi bir yarış oyununda görmek isterdim. Yeni nesil oyuncuların tercihi bu yönde, söylenecek pek bir şey yok.

Metal-Gear

29.6.2021 15:21:00

+1
Bu derece muhteşem detaylara sahip bir açık dünya'nın çoğu detayını yoğun hız yüzünden göremeden geçecek oyuncular. Diğer türlerdeki gelişmiş oyunların çevre detaylarına sahip, bu türün hak ettiğinden fazla uğraşmışlar, saygı duyuyorum bu emeğe. Yarış türünü seven bir oyuncu olsaydım bana rakiplerine oranla çok fazla keyif verirdi bu oyun. Toplamda 1-2 saatten fazla oynayamıyorum böyle oyunları. Forza 5'i ise sırf açık dünyası için mutlaka bir süre turlayacağım.

BSC Misafiri

29.6.2021 12:00:08

+4
Umarım aracın üzerinde dinamik damlalar oluyordur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Horizon
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız