Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Driver Oyunu İçin İlk Video Yayınlandı


 
     Geçtiğimiz haftalarda Ubisoft'un E3 listesine eklediği açıklanan yeni Driver oyunu için ilk video yayınlandı. İlk oyunu 1999'da bizlerle buluşmuş olan Driver serisinin yeni oyunu için birşeyler söylemek şuan çok erken. Ama videoda ilk oyuna gönderme olduğu ap açık ortada.
 
     Bu arada Ubisoft, yeni driver oyununun sitesini yayına soktu. Sitede şuan için sadece E3 fuarı için bir gerisayım sayacı ve bir yeni video bulunuyor. Bu siteye dilerseniz buradan, Driver'in ilk oyununun izlerini taşıyan videoya ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ayrıca Ubisoft, "Guess Who's Back?" yani "Kim Geri Dönüyor?" yazan bir resim yayınladı. Akıllara ise ilk olarak, Driver'in ilk iki oyununda karşımıza çıkan Tanner karakteri geldi. Eminiz ki herşey E3'de ortaya çıkacak.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action ubisoft driver yarış
FIFA 11'in İlk Ayrıntıları Açıklandı iPhone 4 Resmi Olarak Duyuruldu !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cengaver_s89

8.6.2010 02:40:01

0
heygidi PS1'de oyanardım da ne güzel grafikleri var, ne kadar çok özgür oynanışa sahip derdim. :) şimdi GTA IV ü görünce teknoloji diyorum başka bir şey demiyorum. :D

metalizmm

8.6.2010 00:34:03

0
ahhh o eski güzel günler bu videoyu izleyince duygulandım valla Ubisoft senden çok şeyler bekliyorum yeniden dirilt şu seriyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver: San Francisco ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız