Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driver'ın Geliştiricisinden Yeni Oyun

Driver: San Francisco beklenen düzeyde değildi

     Şu sıralar Watch Dogs'un geliştirilmesine yardım eden Ubisoft Reflections aynı zamanda bir zamanların efsane oyunu Driver'ın da yaratıcısı. Şimdi bu firma yeni oyununu duyurmaya hazırlanıyor. Üstelik de çok beklememize gerek kalmayacak.
 
    Stüdyonun başındaki isim Pauline Jacquey'in açıklamasına göre firmanın yeni oyunu E3 fuarında görücüye çıkacak. Umarız Driver: San Francisco'da serinin hayranlarının yaşadığı hayal kırıklığı tekrar etmez.

    Bunun yanı sıra Ubisoft'un MMO oyunları geliştiren stüdyosu Ubisoft Massive'in de E3 fuarında bir oyunla karşımıza çıkma ihtimali var. Bu stüdyo da şu an yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yarış Driver: San Francisco PC PS3 Wii Xbox 360 Reflections Ubisoft
Capcom: Yeni Nesilde Geliştirme Maliyetleri Uçacak Sony Santa Monica'nın PS4 Projesi Ortaya Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

13.5.2013 10:13:08

0
tek sevdıgım drıver oyunu ılk oyundu. arabanın dısına adım atmıyorsun tum oyunu arabada mucadele vererek oynuyorsun. sonra gta turevı gıbı bır oyuna cevırmeye calıstılar nefret etmeye basladım. ılk oyun gıbı bır yapıya burunmedıgı surece drıver serısıne kanım ısınmaz.

rambocuk

9.5.2013 15:37:25

+1
Ben driver sf den çok memnun kaldım sürüş ve o sokak arrakarındaki klasik araçlarla kovalamacalar muhteşemdi senaryo modu daha uzun bi oyun gelirse sevinirim

Havya Makinesi

9.5.2013 15:34:17

+1
Driver 3 unutulmaz !!!

oxlayer

9.5.2013 15:24:09

0
bu oyun belli.vasat olacak yüzde 90.bi gt6 bi grid 2.yapımcısına geliştiricisine bak anla ne geleceğini ve kalitesini.bu oyun test DRİVE gibi onu anımsatıyor.dandik.

BSC Misafiri

9.5.2013 14:22:34

+1
San fransisco beyenilmişti gibi hatırlıyorum sanki

gowlet

9.5.2013 13:36:38

+1
Driver hayranı olarak hiç hayal kırıklığı yaşamadım ama karakterinden, oyunun adına kadar tüm herşeyi aynı ama daha gelişmiş bir Driver'i bekliyorum.

snipercover

9.5.2013 11:18:34

-2
Boşuna ne varsa eski oyunlarda var demiyoruz. Arkadaş Grafik artıyor oynanabilirlik senaryo yerlerde geziyor. Elimde olsa Driver ilk oyununu grafikleri iyileştirir tekrar oynardım defalarca. Şu grafiklere uğraştığınızın çeyreği senaryoya flan uğraşmıyorsunuz arkadaş. İş artık cidden ticarete dökülmüş. Herkes Cod'un aynı grafik motoruna kullanmasına sitem ediyor ama adamlar senaryoyu çok iyi yapıyor. Battlefield 3 e gelirsek oda güzel grafiklerle harika bi multiplayer ortamı sunuyor. Nfs serisi boka sardı, Grıd 2 de kokpit kamera kalktı, Dirt aynı şeylerı tekrar etmeye başladı. TDu hiç demiyorum. Böyle saçma bi kontrol ve amaçsız oyun olmaz. Bide gidip ferrari legends çıkardılar yüzlerine tüküreyim.

BSC Misafiri

9.5.2013 10:29:14

0
yarış oyunu yapın sebebsizce gezme oyunu değil..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver: San Francisco ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız