Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Digimon Story Oyunu Geliştirilmeye Devam Ediliyor

 
Famitsu ile röportaj gerçekleştiren Digimon Survive yapımcısı Katsuaki Tsuzuki ve baş yapımcısı Kazumasa Habu yeni Digimon Story oyununun geliştirilmeye devam ettiğini doğruladı.
 
2017'nin sonunda Kazumasa Haba Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory'nin dışında tamamen yeni bir Digimon Story oyunu daha geliştirdiklerini açıklamıştı. O zamandan bu yana oyun hakkında başka bir açıklama yapılmamıştı.
 
"Yeni bir Digimon Story şu anda geliştiriliyor ancak geliştirilme sürecinin halen kat etmesi gereken çok yolu var. Bu sebeple, Digimon Survive daha önce sunulacak yeni Digimon içeriği olarak yapılıyor. Digimon Survive diğer iki Digimon oyun serisi Digimon World ve Digimon Story gibi bir seri haline gelirse çok mutlu oluruz."
 
Yapımcılar 2019'da çıkacak olan Digimon Survive hakkında bazı yeni detaylar da paylaştı.
 

Digimon Survive'da seçimlerinize bağlı olarak karakterler ölebilir. Anime'de kolayca yapılamayan hikaye gelişmeleri ortaya çıkacak.
 
Bu, tonlarca dallanan sonların olduğu anlamına gelmiyor, oyuncu tarafından yapılan detaylı seçimlerin birikimini temel alan ve hikaye sırasında ortaya çıkan senaryo dallanmaları var.
 
Savaşlar sırasında bile düşman ve müttefiklerin durumu ve zafer koşulları yaptığınız seçimlere bağlı olarak değişecektir.
 
Şu anda hikaye üç rotaya ayrılmış durumda. Bir bonus rota daha dahil etmenin iyi bir fikir olacağını düşünüyoruz.
 
Digivolutions da senaryo seçimlerine bağlı olarak değişecek.
 
Toplamda 100 Digimon var, artı ekstralar. Digimon sayısının öneminden ziyade oyunun dünyasının atmosferine uyacak Digimon'ları seçiyoruz.
 
Geliştirme sürecinin %30'u tamamlandı.

 
Digimon Survive 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Digimon Survive Bandai Namco PlayStation 4 Xbox One Switch ve PC
Fumito Ueda Bir Sonraki Projesi Hakkında Konuştu Microsoft Halo 5 PC Söylentilerini Yalanladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Digimon Survive ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız