Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Captain America Olarak Başta Bucky Düşünülmüş

 
Geçtiğimiz yıl yayınlanan Avengers: Endgame ile birlikte, Marvel'ın sinemadaki bir dönemi son buldu. En başta izlediğimiz klasik altı kahramanın çoğu da artık Marvel'ın sinema dünyasında yer bulamayacak: Iron Man, Steve Rogers ve Black Widow gibi.
 
Filmin sonunda hatırladığınız gibi Steve Rogers, Captain America'nın kalkanını Sam'e yani Falcon'a verdi. Çizgi romanları sıkı takip edenler bu duruma biraz şaşırdı. Çünkü Avengers'ın çizgi roman serilerinde kalkanı ve Captain America ismini Bucky, yani Steve Rogers'ın çocukluk arkadaşı alıyordu.
 
Aslında film için de başta böyle düşünülmüş. Ancak yazar ekibi Bucky'nin yeni Captain America olmasının, Winter Soldier kimliği yüzünden evren içinde tepki çekeceği düşünülmüş. Bu yüzden de idealleri Steve Rogers'a yakın olan Sam'i seçmişler, yeni Captain America için. 
 
Bucky'nin ve Sam'in, kalkanı aldıktan sonra duruma alışma süreçlerini anlatacak olan dizi The Falcon and the Winter Soldier da bu yıl Ağustos ayında yayınlanacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi falcon endgame captain america yeni bucky winter soldier
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (4 Mayıs - 10 Mayıs) Solar Opposites’in Afişi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

empire03

6.5.2020 22:13:57

0
bence Sam'in Kaptan'ın varisi seçilmesi daha iyi oldu, Sam karakteri zaten özünde çok iyi bir insan bence falcon yeni kaptan america için güzel bir seçim çizgi romanlarda da çok görmüştük falcon'un bu versiyonunu umarım Disney+ çabucak Türkiye'ye de hizmet sunmaya başlarda diziyi izleyebiliriz

BSC Misafiri

5.5.2020 08:12:56

+2
Yanık tenli arkadaşlarımızın neden hiç siyahi kaptan amerika yok tepkisinden çekinmişlerdir.Yüzüklerin efendisi oyununa bile zorla siyah karakter soktular.Benim anlamadığım elin asyalısı diyor mu hiç neden çekik gözlü yok diye.Zorla pozitif ayrımcılık yaptırıyorlar kendilerine.

BSC Misafiri

4.5.2020 14:05:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: psycho90 Ya bırakın bu işleri, sırf sjw uğruna siyahi bir karakteri başrol yapıp göz önünde tutmak için yaptığınızı bilmiyoruz sanki. Hem çizgi romanlarda hem de bu sinematik evrende Cap’in en yakın dostu Bucky iken ve onun için yapmadığı şey kalmamışken gidip kalkanı Falcon’a vermesi saçmalıktan başka bir şey değil
Bilmeyen çok hocam.. Bak yorumlara :)

psycho90

4.5.2020 13:41:21

+2
Ya bırakın bu işleri, sırf sjw uğruna siyahi bir karakteri başrol yapıp göz önünde tutmak için yaptığınızı bilmiyoruz sanki. Hem çizgi romanlarda hem de bu sinematik evrende Cap’in en yakın dostu Bucky iken ve onun için yapmadığı şey kalmamışken gidip kalkanı Falcon’a vermesi saçmalıktan başka bir şey değil

BSC Misafiri

4.5.2020 13:37:29

+3
Bucky olsa daha iyidi bence aynı steve gibi bucky de süper asker yorulmuyor aşırı güçlü kalkanı atılınca sarsılmadan tutabilen o var ws de gördük aynı zamanda kalkanıda kullandı kaç kez çok güzel fırlatıyor ve iyilerin safına geçti ne var sanki o kullansa. Falcon insan yoruluyor süper güçlü değil silah kullanıyor havadan uçarak kalkanı ne yapıcak

BSC Misafiri

4.5.2020 12:48:08

0
Nispeten daha mantıklı olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız