Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Call of Duty Oyunu Hikaye Görevlerinin ve Haritalarının Adları Sızdı

Geçtiğimiz hafta Microsoft Store üzerinde Red Door adında Activision'ın yayıncılığını üstlendiği ve shooter türünde bir oyun listelendi. Tüm ipuçları bu listelemenin yeni Call of Duty oyunu ile ilgili olduğunu gösteriyordu.
 
Red Door'u bir şekilde indirmeyi başaran kullanıcılar oyunun verilerine erişerek hikaye görevlerinin ve çok oyunculu haritalarının adlarını veya kod adlarını sızdırdı.
 
Tahminler nam'ın Vietnam ve nic'in Nicaragua olduğu yönünde. Daha önceki Black Ops oyunlarında da Vietnam ve Nicaragua'da geçen görevler vardı. 
 
 
Çok oyuncuları haritalar ise Black Sea, KGB, Miami, Moscow, Tank ve daha fazlası. 
 
 
Sızdırılan veriler ayrıca zombi modu ve battle royale modu Warzone ile ilgili referanslar da içeriyor.
 
 
Söylentiler oyunun Soğuk Savaş / Vietnam Savaşı döneminde geçeceği ve adının Call of Duty: Black Ops Cold War olacağı yönünde. Red Door'u indirenler oyunun isminin Call of Duty: Black Ops CIA olduğunu söylüyor.
 
  
Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch'dan henüz oyun hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Normalde bu zamana kadar çoktan bir şeyler duyardık fakat corona virüsü sebebiyle ertelenmiş olması muhtemel. Duyuru ertelense de Activision oyunun bu sonbaharda çıkaracağını doğruladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
No Time To Die, 2021'in Yaz Aylarına Ertelenecek Gibi Duruyor John Boyega, Star Wars Evrenine Tekrar Dönmeyeceğini Belirtti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.7.2020 15:17:27

+1
“I see a red door and I want it painted black.” Oyun büyük ihtimalle Vietnam’da geçecek. Paint It Black, Full Metal Jacket sayesinde Vietnam Savaşı ile özdeşleşti. Oyunun kod adının da şarkıdan geldiğini düşünüyorum. Hatta çok alakasız olsa da kullanılan promo görselindeki labirent, The Shining’deki labirente az biraz benziyor. Kullanılan fontun da Doctor Sleep posterlerindeki fontla aynı olması da cabası. Stanley Kubrick’in alakası ne ufak bir fikrim yok ama bu kadar çok rastlantının olması ilginç.

Guest-97901DBF5

20.7.2020 14:15:19

0
"CIA bu hesaplara bakıyormuş"
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız